Instagram foto’s uit de oude doos

Lieve lezers,

Zoals jullie weten ben ik lekker actief op Instagram en dan ook dol op het fotograferen van boeken. Regelmatig zien jullie een overzichtje van een aantal van mijn favoriete foto’s van de afgelopen tijd.

Maar eigenlijk komen de oude foto’s nooit meer uit de doos lokaal staan ze online. Daarom is het tijd om eens een blik te gaan werpen ik al die oudere foto’s op Instagram.
Vandaag deel ik dan ook mijn persoonlijke favorieten met jullie.

Een van mijn favoriete boeken met mijn lievelingsbloemen.

 

Thee, bloemen en een goed boek. Dat is gewoon altijd super fijn.

Uit de super oude doos.. Eentje van vrij ver in het begin toen ik bij mijn ouders op mijn kamertje nog flink zat te tikken. Dit was ongeveer hoe mijn bureau er elke dag uit zag.

De ‘nieuwe’ banner van mijn blog. Ik ben nog altijd verliefd op deze foto. (De steen is van de Titanic)

 

Nog eentje uit de oude doos. Ee van de aller eerste manuscripten die ik mocht lezen. En dit doet me er gelijk aan herinneren dat ik er de laatste tijd veel te weinig lees.

Dit boek was echt enorm indrukwekkend en de foto maakt om op de een of andere manier voor mij een passend beeld bij het boek.

Weer een heerlijke blog foto van toen het blog nog flink in de stijgers stond. En alle leuke plannen van toen.

 

Ik vond het maken van deze post echt enorm leuk omdat het zo veel oude en mooie herinneringen op roept. Ook ben ik stiekem best wel trots op al deze foto’s en het zien van de vooruitgang in de foto’s, Maar omdat ik zo veel leuke foto’s tegen kwam heb ik besloten van dit item een serie te gaan maken. Binnenkort dus nog veel meer.

Welke is echt je favoriet? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *