Stacking The Shelves week 21 – 2017

Lieve lezers,

De nieuwe week is weer aangebroken en hebben jullie genoten van het Pinksterweekend?
Ik hoop dat jullie heel veel gelezen hebben en toe zijn aan een hoop nieuwe boeken.
Want ook deze week heb ik weer prachtige boeken binnen gekregen en kun je je volop laten inspireren.

Kijk snel mee naar welke prachtige boeken er deze week weer op de mat zijn gevallen.

img_6702

Slapende Reuzen 
Als Rose Franklin op haar nieuwe fietsje vlak bij haar huis in Deadwood, South Dakota rijdt, valt ze plotseling in een enorm gat in de aarde. Ze komt bij op de bodem van een nagenoeg perfect vierkante kuil, waarvan de muren vol staan met ingewikkelde graveringen die licht geven en lijken te pulseren. Maar de brandweermannen die haar komen redden, staren naar een nog vreemder schouwspel: een klein, geschrokken meisje in de palm van een reusachtige metalen hand.
Zeventien jaar later is het mysterie van dit bizarre artefact nog altijd onopgelost; de oorsprong, de maker en het doel zijn onbekend. Uitkomsten van de koolstofdatering tarten elk geloof, het leger schrijft het ene na het andere topgeheime rapport maar lijkt het nergens over eens te kunnen worden, theorieën worden verzonnen en nagenoeg onmiddellijk weer verworpen. Als men geen oplossingen vindt, begint met langzaam zijn belangstelling voor dit schijnbaar onoplosbare raadsel te verliezen.
Maar sommigen kunnen niet stoppen met zoeken naar antwoorden.

Dit boek heeft echt een prachtige cover. Maar het verhaal lijkt me ook echt heel bijzonder. Ik heb er al even doorheen gebladerd en het viel me direct op dat de schrijfstijl heel bijzonder is. Ik ben heel benieuwd.

 

Hof van vleugels en verwoesting
Een naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie. Feyre is teruggekeerd naar het Lentehof, vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning, die heel Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden – één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld. Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. En ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. De aarde kleurt rood wanneer de immense legers strijden voor de macht over dat wat hen allemaal kan vernietigen. 

Waaah, eindelijk is het laatste boek van deze geweldige serie er. En ik kan je mede delen dat hij gigantisch dik is. Dit word dus uren en uren leesplezier/genieten.

 

De Royals / Verleiding
De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. 
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Naar dit boek keek ik al een enorme tijd enorm uit. Ik ben zo super benieuwd hoe dit boek gaat zijn.

 

Kolletje & Dirk naar de Kermis
Nieuwe voorleesverhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) over Kolletje en haar vriendje Dirk. Kolletje en Dirk gaan naar de kermis. Papa, mama, Keesje, tante Laetitia en opa Kees gaan mee. Eerst gaat Kolletje met papa, opa en tante in het reuzenrad. Als ze bovenin zijn, wordt papa een beetje bleek. Gelukkig heeft Kolletje haar toversokken aan. Daarna gaan ze in de botsautootjes en verliest papa bijna zijn tanden. Wanneer ze het spookhuis zien, wil Kolletje daar natuurlijk ook in. Maar dan moet papa wel mee. En Dirk? Die maakt van zijn suikerspin een mooie, roze baard! Heerlijke voorleesverhalen over de twee leukste kleuters van Nederland. Van de Kolletje-boeken zijn al meer dan 160.000 exemplaren verkocht!

Een nieuw boekje van Kolletje & Dirk. Helaas zat dit boekje even blijven liggen omdat alle kindjes in de opvang op dit moment te jong zijn voor deze boekjes. Maar zodra het weer vakantie is en de grote broers langs komen gaan we lekker lezen.

 

Welk boek van deze week wil jij echt super super graag lezen. 

Liefs, Marjolein

One thought on “Stacking The Shelves week 21 – 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *