Moederdag Wish List

Lieve lezers,

Nog een weekje dan staat moederdag weer voor de deur. Maar wat moet je nu vragen als leesgrage moeder of wat moet je je leesgrage moeder geven?
Ik help je!
Hieronder een lijst met alles wat jou moeder wil of wat jij op je verlanglijstje kan zetten.

Het meisje in de trein

Schermafbeelding 2015-04-26 om 21.09.10

Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Elke dag hobbelt ze over het spoor, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, en stopt daar altijd voor hetzelfde rode sein. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen persoonlijk kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. Hun leven – in Rachels ogen – is perfect. Een beetje zoals haar eigen leven dat ooit was.
Op een dag ziet ze iets vreemds in hun tuin. De trein rijdt gewoon weer door, maar voor Rachel verandert alles. Niet in staat om het voor zichzelf te houden, stapt ze naar de politie met haar verhaal, wanneer blijkt dat ‘Jess’ vermist wordt. Hiermee raakt ze niet alleen verwikkeld in de gebeurtenissen die volgen, maar ook in de levens van iedereen die erbij betrokken is. Maar wie is er te vertrouwen? Heeft ze meer kwaad dan goed gedaan door zich met deze zaak te bemoeien?

6 mei komt de recensie online.

Geurbrander

Schermafbeelding 2015-05-03 om 10.32.24

Om ultiem te ontspannen met een boek.

Een huis in Frankrijk

Schermafbeelding 2015-05-03 om 10.36.24

Een huis in Frankrijk
Rendez-vous van vier vriendinnen waardoor alles verandert
Suus heeft het misschien nog het best op orde. Maar ook dat is schijn, want zij heeft grote financiële problemen… en is ongepland zwanger van een derde kindje.
Als de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren.

Binnenkort komt de recensie online.

Mok Blond Amsterdam

Schermafbeelding 2015-05-03 om 10.34.25

De afbeelding op de mok zegt genoeg!

Bakken voor je leven

Schermafbeelding 2015-05-03 om 10.43.31

Als supermarktketen Eaden een bakwedstrijd uitschrijft, stromen de aanmeldingen binnen. In de finale staan vijf deelnemers die elk hun eigen reden hebben om te bakken.
Jenny probeert haar lege huis te vullen, Claire wil een beter leven voor haar dochtertje, Mike hoopt zijn dochters te bereiken na de dood van hun moeder, Vicky wil bewijzen dat
ze wél een goede moeder is en Karen wil koste wat het kost perfect zijn in alles wat ze doet.
Maar net als de originele ‘Mrs. Eaden’ komen de deelnemers erachter dat perfect gebak geen garantie is voor een perfect leven…

Binnenkort verschijnt de recensie online.

Kobo Aura H2O

Schermafbeelding 2015-05-03 om 10.48.51

Voor als je hele lieve kinderen of een hele lieve mama hebt. (ps. na dit dure cadeau gaan de kosten voor boeken cadeau geven omlaag)

Luchtkussen

Schermafbeelding 2015-05-03 om 10.45.57

Wanneer een vriendin Lieke op een vacature bij het hippe Gooise bedrijf Personal Whatever wijst, dat Gooise vrouwen ondersteunt op alle mogelijke gebieden – van interieuradvies tot het trimmen van de poedel – grijpt Lieke die kans met beide handen aan. Veel keus heeft ze op dat moment niet, als gescheiden moeder van een puberende dochter. 
Dan trekt haar dementerende moeder bij haar in en blijkt de Pradaparade vol valkuilen te zitten en Personal Whatever aan de rand van de financiële afgrond te verkeren. De chaos is compleet! 
Gelukkig zijn er nog de nieuwe buurman Bram en Liekes bijzondere talent altijd te lachen als de situatie eigenlijk om een stortvloed van tranen vraagt.

Lees de recensie hier! (en ja dat is een oudje)

Ik hoop dat jullie iets aan de tips gehad hebben en zo goed verrast kan worden of je moeder goed kan verassen!

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *