Happy Bday – Win: De lange dagen van Castellamare

Lieve lezers,

Vandaag is het een zonnige vrolijke dag. En hij is ook nog eens extra zonnig omdat ik vandaag mijn 26e verjaardag in mag vieren.
Deze dag wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom is het tijd voor een leuke win-actie om mijn verjaardag samen met jullie te vieren.

img_7694

Om mijn verjaardag te vieren samen met jullie mag ik namens uitgeverij L.s dit heerlijke boek weg geven. Een ideaal boek om op een zonnige dag als vandaag (en de rest van de week) te lezen.

Het boek:

De lange dagen van Castellamare van Catherine Banner is een prachtige familieroman die zich afspeelt in Italië. Een aanrader voor wie houdt van de romans van Isabel Allende en van Schitterende ruïnes.
Wanneer de arts Amedeo Esposito uit Florence op het kleine eiland Castellamare in 1914 zijn praktijk opent, wordt hij met argusogen bekeken. Maar hij trouwt en krijgt een zoon. Als hij door een schandaal zijn positie en aanzien verliest, heropent hij samen met zijn vrouw het enige café van het eiland. Dat wordt het middelpunt van de familie – en van het eiland, waar de eilandbewoners komen om te roddelen, limoncello te drinken onder de bougainville, ruzie te maken en het weer bij te leggen, gedurende meerdere generaties door alle oorlogen en crises heen, alle veranderingen ten spijt.
Het verhaal van de Esposito’s beslaat vier generaties, een verhaal vol liefde en strijd, oorlog en vooruitgang, waar op de achtergrond de geschiedenis doorgaat. Een prachtige, meeslepende roman die je deelgenoot maakt van de familiegeschiedenis. Niet weg te leggen!

 

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter waarom jij dit boek zou willen lezen. (Met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de  win-actie +1
 • Volg op  Instagram
 • Like en RT op Twitter en volg op twitter +1

 

Deze Win-Actie loopt t/m 18 augustus 2017. De winnaar ontvangt na deze datum een email. Vergeet dus vooral niet om je mailbox in de gaten te houden.

Succes!

Liefs, Marjolein

35 thoughts on “Happy Bday – Win: De lange dagen van Castellamare

 1. vooreerst proficiat met uw verjaardag! inderdaad hier schijnt het zonnetje eindelijk ook. graag lees ik dit boek, een familieroman die zich in het zonnige Italië afspeelt! en dan liefst in het zonnetje op mijn terras

 2. lijkt mijn een boek om bij weg te dromen naar beter oorden nu het weer hier weer minder wordt. te dromen van een vakantie die er weer niet in zit dit jaar. Ik heb al een paar boeken gelezen die over familiegeschiedenis gaan en vind ze zo verschrikkelijk leuk om te lezen. dat ik deze ook graag wil lezen. Met een glaasje wijn een snakje er bij. zachte muziek op de achter grond meer moet dat niet zijn.

 3. Gefeliciteerd!! Super leuk dat je die weggeeft. Ben heel benieuwd naar dit boek heb er al veel van gehoord en kan niet wachten om het boek te lezen!

 4. Van harte gefeliciteerd. Het was een mooie zonnige dag!
  Ik zou dolgraag winnen omdat ik verliefd ben op Italië. Net terug van Sicilië…
  Ik lees graag boeken die zich afspelen in Italië. Even heerlijk wegdromen.

  Ik volg Serendipity op FB en IG. gonny_aarts

  Fijne verjaardagsavond nog!!!

 5. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat super dat wij mee mogen vieren! Ik doe graag mee voor dit boek omdat ik dit mijn favoriete genre is en ik graag een boek lees dat ik niet weg kan leggen! Om heerlijk in weg te dromen………

 6. Van Harte gefeliciteerd!! Wat super leuk dat wij de kans krijgen op dit mooie boek. Ik doe Heel graag mee, het lijkt mij een fantastisch boek, wat ik heel graag wil lezen. Ik volg je al op facebook en like het bericht mee!!

 7. Gefeliciteerd Marjolein! En zeker doe ik graag mee met deze win-actie van jouw verjaardag ! Lijkt me een heerlijk romantisch boek om te lezen!

 8. Nogmaals gefeliciteerd, zoals ik op Facebook al zei, ook mijn verjaardag vandaag. Ik zou het boek graag willen lezen en daarna doorgeven aan een leesgekke vriendin, dan hebben er 2 plezier van. Bij gebrek aan zomer in Nederland, dan maar wegdromen met een boek naar buitenlandse zomers 😀

 9. Gefeliciteerd en wat leuk dat we dit samen mee mogen vieren. Graag maak ik kans op dit mooie boek. Heerlijk genieten in de vakantie

 10. Gefeliciteerd met je 26e verjaardag. Wat leuk dat je een van je volgers mee laat genieten.
  Zeker met dit boek. Een mooie familieroman die zich afspeelt in Italië. Lijkt mij een heerlijk boek. Heel graag maak ik kans. Volg je ook op twitter (liked & shared)@tanneke2 en Facebook. (Liked&shared).

 11. Ik doe mee! Het lijkt mij een super mooi en zomers boek. Ik begin al weg te dromen bij het zien van die prachtige cover. En bij het slechte weer hier kan ik wel een zomers gevoel gebruiken! 🙂

  1. Hoi,nog van harte gefeliciteerd, ik doe graag mee.Was gisteren jarig (stt 60 geworden)en zo een leuk kado ,ja dan wil je wel meedoen .

 12. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd!
  Dit lijkt me echt een prachtige roman dus ik doe graag mee.
  Ik ga dit jaar niet op vakantie (wegens overlijden van m’n broer)
  dus als ik dit boek win waan ik me toch even in het mooie Italië!
  Ik ga de actie nu delen op Twitter @es2511

 13. Gefeliciteerd met je 26ste verjaardag.Volg ook al een tijdje.Het lijkt me een heerlijk boek om het zomer en vakantie gevoel te beleven.En dit jaar lijkt het aan beide te ontbreken?Doe dus heel graag mee???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *