Stem & Win De Negen Kamers

Lieve lezers,

Afgelopen weekend heb je mijn recensie van De Negen kamers kunnen lezen hier op de site.
Ben je benieuwd naar dit boek of heb je het al gelezen en wil je het aan al je vrienden laten lezen dan moet je nu even goed opletten.

Deze week maak je namelijk kans op een exemplaar van De Negen Kamers. Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken.

img_8011

Titel:  De negen kamers
Auteur: Peter-Paul Rauwerda
Verschenen:  september 2016
Pagina’s: 199
Uitgever: Lemniscaat B.V., Uitgeverij

Jonas heeft al tijdenlang vreselijke hoofdpijnen. Juist op het moment dat hij alleen thuis is, worden ze vrijwel ondraaglijk en gebeuren er rare dingen. ’s Nachts wordt er ingebroken en de inbreker laat een groot boek achter over een huis dat onverwacht verschijnt. Als later op de dag eenzelfde huis op een braakliggend veldje opdoemt, is zijn nieuwsgierigheid gewekt en besluit hij naar binnen te gaan. Terwijl zijn hoofd bonkt, zwerft hij door de kamers van het mysterieuze huis waar zich gebeurtenissen en verhalen ontrafelen die heen en weer deinen tussen droom en werkelijkheid. In een bloemrijke stijl, die doet denken aan de boeken van Carlos Ruiz Zafón en Gabriel García Márquez, schildert Rauwerda een wereld die nog lang na het dichtslaan van het boek blijft hangen.

 Koop bij bol.com

Wacht even… Waarom kun je dit boek winnen?

De negen kamers is genomineerd voor de Dioraphte Literatour Prijs. De wat?.. Jep mocht je dit nog niet kennen hier even een korte uitleg:
De Diorapthe Literatourprijs is de prijs voor het beste boek voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar van het afgelopen jaar. De vakjury bekroont een oorspronkelijk Nederlandstalig werk en een vertaalde roman. Maar jullie mogen ook stemmen, want wij zijn natuurlijk degene die die boeken lezen.

Omdat ik samen met een paar geweldige andere bloggers ambassadeur ben van dit boek ga je dus extra aandacht rondom dit boek zien en mag ik dus een exemplaar weg geven.

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Stem op De negen kamers via deze link. 
 • Laat in de comments achter waarom jij dit boek zou willen lezen. (Met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de  win-actie +1
 • Volg op  Instagram +1
 • Like en RT op Twitter en volg op twitter +1

 

Deze Win-Actie loopt t/m 14 september 2017. De winnaar ontvangt na deze datum een email. Vergeet dus vooral niet om je mailbox in de gaten te houden.

Succes!

Ps. Ik heb nog een geheimpje voor je.
Op deze site kun je mee doen met de acties van de andere bloggers en alle recensies over dit boek lezen. Zo weet je zeker dat je moet stemmen op het boek.

 

Liefs, Marjolein

 

6 thoughts on “Stem & Win De Negen Kamers

 1. Super leuk! Lijkt me een heel mooi boek. Dit boek is niet een boek wat ik erg snel zou gaan lezen, maar ik ben van plan om meer verschillende soorten boeken te lezen. Dit lijkt me een mooi begin daarvan!
  Ik volg jullie op facebook en instagram en heb het geliked en gedeeld op facebook 😉
  Ben echt heel erg benieuwd naar dit boek en maak dan ook graag kans!! 🙂

 2. Ik heb gestemd! Ik ben heel benieuwd naar het verhaal, vooral omdat het vergeleken wordt met Márquez en Zafon. Daarom ben ik ook benieuwd hoe de auteur magisch realisme heeft toegepast waar deze auteurs om bekend staan.
  Geliked + shared op fb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *