Win! 3x Elon Musk

Lieve lezers,

Een tijdje terug kreeg ik van de vele mannen die deze blog lezen het verzoek of ik het boek Elon Musk wilde recenseren. En als jullie graag een boek gerecenseerd willen zien dan ga ik dat natuurlijk voor jullie regelen. Stiekem was ik er best wel apen trots op dat jullie mannen het vroegen. Daarom mailde ik de uitgever om dit te vertellen. En wat denk je! De uitgever AW Bruna vond dit super en stelde gelijk 3!!! exemplaren ter beschikking om te winnen! Bekijk hier ook nog even de recensie van dit boek.

Win Elon Musk

Elon Musk is misschien wel de opvallendste en meest gedreven zakenman van dit moment – een eigentijdse mix van Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes en Steve Jobs. Musk valt op door zijn dynamiek en visie in een wereld waar bedrijven vooral zekerheid zoeken. Met zijn bedrijven PayPal, Tesla Motors, SpaceX en Solar City verandert hij bedrijfstakken en de wereld door op het allerhoogste niveau te innoveren.

In dit boek biedt journalist Ashlee Vance voor het eerst een inkijkje in het buitengewone leven van de meest gedurfde ondernemer van Silicon Valley. Geschreven op basis van exclusieve gesprekken met Musk, zijn familie en vrienden, volgt het boek zijn reis tot nu toe: van een ruwe opvoeding in Zuid-Afrika tot aan de top van de internationale zakenwereld.

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de foto van de win-actie  +1
 • Like en Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1

Deze win-actie loopt t/m 19 maart de winnaar wordt via de mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan AW Bruna

28 thoughts on “Win! 3x Elon Musk

 1. Heel graag. Ben erg benieuwd hiernaar hoe zo een man één van de invloedrijkste mannen geworden is in de techbusiness

 2. Natuurlijk geliked en geshared op Facebook en Twitter omdat ik hem graag zou willen winnen voor mijn vriendje, die ik eindelijk aan het lezen heb maar dan alkeen maar wil lezen over of oorlog/voetbal of auto’s….oh en John Grisham dat dan ook wel weer. Nu is Tesla toevallig ook nog eens een van zijn favoriete auto’s dus des te interessanter is dit boek voor hem. Leuke actie van de uitgever en van jou!!?

 3. Oh, deze zou ik heel graag willen winnen en niet eens voor mezelf. Mijn man is totaal geen lezer, maar als het gaat om een van zijn grote voorbeelden en iconen dan is hij van de partij. Dit boek zou zo werelds zijn voor hem. Stiekem wil ik hem zelf ook wel heel graag lezen.
  Facebook + twitter gedaan. 🙂

 4. Ik zou dit boek heel graag voor mijn man willen winnen. Hij houd van dit genre boeken en is een echte lezer. Waag heel graag een kansje voor hem.

 5. Wat lijkt dit mij een ontzettend interessant boek. Ben dan geen man maar toch echt een vrouw die ook dit soort boeken leest. Dit heeft te maken met mijn economie opleiding die ik gevolgd heb jaren geleden☺ verklap mij leeftijd toch niet. Maak daarom graag kans op dit voor mij interessant boek.

 6. ik waag graag een kansje! Ik like en share op facebook. En op twitter volg en RT ik. duim duim duim en groetjes van Riekie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *