Win: Ebook Bol.com Giftcard

Lieve lezers,

Het jaar is vers nieuw en helemaal van start gegaan. Ik lees van heel veel mensen dat jullie dit jaar veel meer willen lezen. Ook heb ik van steeds meer mensen begrepen dat ze met kerst een e-reader hebben gekregen en daarop graag veel willen gaan lezen. Dan heb ik het perfecte cadeautje voor jou!

Te Winnen:

 • Bol.com Ebook cadeaukaart t.w.v. €10,-
 • Notebook

Wil jij deze boeken winnen?

Wat moet je doen:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de foto van de win-actie  +1
 • Regram de foto van de win-actie op Instagram en volg Serenidipity Books +1
 • Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1
 • Save de post op Bloglovin’ en volg op Bloglovin’ +1
 • Volg op Snapchat (username serendipitybook) +1

 

Deze actie loopt t/m 14 januari de winnaar word per mail op de hoogte gebracht.

Liefs, Marjolein

67 thoughts on “Win: Ebook Bol.com Giftcard

 1. Super leuke actie! Ik doe graag mee. Ik volg op facebook en bloglovin. Nog de allerbeste wensen voordat ik het vergeet! Groetjes Ans

 2. Ik doe heel graag mee! E-reader gekregen met kerst dus dit is een leuk begin. ik like je op facebook en volg je op instagram, snapchat en bloglovin.

 3. wil graag meedoen, ik lees al een tijdje e-books maar ook gewoon boeken. eind van de maand word ik voor de 6de keer geopereerd aan mijn en is jammer genoeg niet de laatste keer met deze bon zou ik graag mits wat bij te legen mezelf eens een boek kadoo te doen die dan net uit komt. Moeten dan zeker 24 blijven plaat liggen en dan is een E-book zoveel gemakkelijker om vast te houden en te lezen.

 4. Ik heb gedeeld en geliked op facebook en gesaved op bloglovin.
  Doe heel graag mee heb vorig jaar een ereader gekregen en eigenlijk nog te weinig gebruikt.
  Hoop dat het dit jaar meer gebeurt

 5. Wow wat gaaf!! Ik ben de laatste tijd ebooks aan het ontdekken, dus dit is echt iets voor mij 🙂
  Ik heb de foto geliked en gedeeld op Facebook, en ik volg je daar ook. Daarnaast heb ik de foto op twitter geretweet (PinkFairytaleNL) en ook op Blogloving (en ik volg je op beide).

 6. Wat een geweldige winactie! Ik wil al tijden “De moord op miss België” aanschaffen, dus dat zou er op deze manier misschien van kunnen komen.
  Ik heb op Snapchat na alle stappen gedaan.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Twitter en Instagram @paramara1982)

 7. Waaaaah! Zo gaaf! Ik krijg een ereader voor mijn bday (2 februari), dus ebook tegoed is echt suuuuper gewenst dan:)!!!

  Ik like je op fb (Monica Haak) en deel t bericht (met vrienden)
  Ik volg je op instagram (@myperfectbookifenl) en heb geregrammed
  Ik heb je op snapchat (moonie37)
  Ik volg je op bloglovin en heb de post gesaved (Monica Haak)
  Ik volg je op twitter (@boekmonica) en heb geretweet!
  En ik ben geabonneerd op je blog! 🙂

  Nu fingers crossedxxx

 8. leuk deze..voor het nieuwe jaar..kan ik na al het extra werken met de feestdagen..even ontspannen..en iets moois uitzoeken..wat leuk..ik doe mee!

 9. Leuke actie, ik doe graag mee. Elke week zit ik 2x een uur in de trein en lees dan een e-book. Mijn “voorraad” kan dus wel wat aanvulling gebruiken.

 10. Wat een ontzettende leuke actie!! Zal je iets enorm positiefs vertellen over een ereader.
  Onze dochter heeft zeer ernstige dyslexie. Ze had enorme achter stand met lezen en hierdoor zou ze niet echt hoog eindigen aan het eind van de basis school. TOCH hebben wij een ereader gekocht en leuke boeken voor haar. En voor ons was het wonderlijk maar waar … ze kreeg lol in het lezen. Zoveel zelfs dat ze ook omhoog schoot op school . Nu drie jaar later zit ze op Kader niveau op het middelbaar, en nu in het eerste jaar gaat ze door naar …. TL niveau… Ze heeft nog steeds zeer ernstige dyslexie, maar is weer van lezen gaan houden. Ze leest nu inmiddels als wat los en vast zit. Wij zijn zo enorm blij dat wij een ereader hebben gekocht en nog meer op het resultaat. ( voor onze dochter waren echte boeken een drempel, maar die is nu inmiddels ook volledig weg) Een enorme trotse moeder hier.

  1. Wat een mooi bericht Bianca! En trots op jou als ouder. Ik zelf heb ook zeer zware dyslexie dus ik weet precies hoe je dochter je voelt. En kijk nu een aantal jaar later heb ik mijn eigen boekenblog. Dat hadden mijn ouders nooit durven dromen 😉 Ga vooral zo door!

 11. Jippie, ik hóú van ebooks! Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ik heb je overal geliked en de actie op facebook ook gedeeld. Ik heb alleen geen snapchat ;p

 12. Leuke actie! Ik wil graag meedoen. Ik lees nog enkel e-books en koop altijd bij Bol. Ik like het bericht op FB en zal het ook delen.

 13. Wat een supergave winactie voor het nieuwe jaar! Ik wil graag mee doen, want zo’n prachtige kans mag ik niet laten liggen. Het zou lekker zijn om een notebook + cadeaukaart te winnen, want ik doe mee met een challenge om boeken te lezen in verschillende categorieën. Zo lees je eens andere boeken dan normaal. Nu maar hard duimen!

 14. Wat een leuke actie! Ik doe ook graag mee. Ik volgde je al op Facebook, Twitter en Bloglovin en heb ook de extra dingen voor die 3 gedaan.

 15. Heel leuke actie, zeker doe ik mee! ?
  Ik volg je op Facebook en heb de actie geliked & gedeeld.
  Op Bloglovin volg ik je ook en heb de actie geliked.

 16. Ik doe graag mee. Ik heb genoeg boeken die ik nog wil hebben. Voordeel van ebook is dat ik altijd wel iPhone of iPad mee heb, kan ik altijd even lezen 🙂

  Onderstaand heb ik gedaan:
  Regram de foto van de win-actie op Instagram en volg Serenidipity Books +1 mleemrijse
  Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1 MarsOfzo
  Save de post op Bloglovin’ en volg op Bloglovin’ +1 Gewoon Marcella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *