Win! Een hart vol Hommel(e)s

Lieve lezers,

Je hebt hem vast al een paar keer hier op de site voorbij zien komen. Het boek Een hart vol Hommel(e)s.
Dit boek pas nu natuurlijk perfect bij de lente en daarom mag ik namens uitgeverij Harper Collins één  van jullie blij maken met een exemplaar van dit boek.

hommeles

Het boek

De wijze raad krijgt Lena meerder malen te horen van taxichauffeur Knut. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan als je aanstaande een week voor de bruiloft opeens je ex blijkt te zijn. Dat je 30 wordt en je baan door je eigen stomme schuld plotseling je ex-baan is… ach dat kun je er dan ook nog wel bij hebben. Lena krijgt een total make-over. En bovendien trekt uitgereden zij – complete controlfreak – in bij het chaotische huishouden van haar beste vriendin. Daar werkt vooral huisgenoot Ben op haar zenuwen. Die is namelijk niet alleen ongelofelijk arrogant maar ook een akelige womanizer. Daarom irriteert het Lena dat haar hart bij de gedachten aan hem alleen al vol hommels lijkt te zitten.

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de foto van de win-actie  +1
 • Like en Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1

Deze win-actie loopt t/m  30 maart de winnaar wordt via de mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan Harper Collins 

55 thoughts on “Win! Een hart vol Hommel(e)s

 1. Toen ik dit boek voor het eerst zag, smolt ik door het schattige hommeltje op de kaft. Maar toen ik de achterkant las wist ik toch wel zeker dat dit een boek is dat ik zal moeten gaan lezen 😀

 2. Ik loot graag mee voor dit boek. Het lijkt me een heerlijk boek en ziet er ook erg leuk uit.. Ik volg je blog en facebook en zal daar ook even liken en delen.

 3. Heeeeeeeel graag doe ik mee, want lezen is liefde en leven, ik heb gewoon tijd te kort om alles te lezen wat ik zou willen lezen, en dit boek hoort daar zeker bij!

 4. graag doe ik mee..ik heb wel es een hart voor Hommeles..en oo kwel es een huis vol Hommels..dus echt toepasselijker kan het niet.
  Dit boek is echt een kadootje..en ik ben bijna jarig..dus heel leuk en heel graag!

 5. Een hart vol Hommel(e)s lijkt me een heerlijk lenteboek en ik waag graag een kansje!
  Ik volg en deel op zowel facebook als twitter.
  duim duim duim…. Alvast Fijne Paasdagen en groetjes van Riekie

 6. Leuke die cover en het liedje er zat een hommel op de schommel ging gelijk door mijn gedachten. Weet niet of je dat liedje kent natuurlijk. Geliked en gedeeld op FB en ook op Twitter.
  Dit zou een leuk verjaardags cadeautje zijn en zeker omdat lezen echt mijn passie is! Een mooie boek om te lezen Een hart vol Hommel(e)s.
  Ik wens je fijne Paasdagen!

 7. Dit is echt een boek waarvan alleen de cover mij al blij maakt!! Hoe super schattig dat hommeltje ook.. Het lijkt me een heerlijk zwijmel verhaal, waarmee ik heerlijk op de bank kan kruipen na een drukke dag! Ik doe absoluut mee om een exemplaar te bemachtigen! Ik volg ook via Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *