Win – Sint bol.com cadeaukaart

Lieve lezers,

Nog heel even en dat is het al weer pakjesavond. Kijk jij al uit naar al het leuks dat je gaat krijgen deze avond? En hoop je dat de goede sint je verlanglijstje echt goed heeft gelezen en echt gekocht heeft daar waar jij op hoopt.
Mocht dat nu niet het geval zijn heb ik met de Goede Sint een mooie deal gesloten. Als hij zich vergist heeft geeft hij je op 5 december een mooie bol.com cadeaukaart zodat hij het goed kan maken. Lees snel verder hoe je deze kaart kunt winnen.

img_1664

Mocht je toch niet dat boek hebben gekregen dat je zo graag wilde dan biedt de Sint met deze kaart de oplossing. Je kunt hem zelf bij bol.com bestellen.
Maar helaas is de Sint zijn portemonnee niet groot genoeg om iedereen blij te maken daarom kun je winnen:

 • 1x Bol.com bon t.w.v. 25 euro

Het pakketje zal aangevuld worden met diverse kaarten en boekenleggers.

 

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de win-actie  +1
 • Like en Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1

Deze win-actie loopt t/m 4 december de winnaar wordt via de mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

150 thoughts on “Win – Sint bol.com cadeaukaart

 1. Wat enorm leuk zeg. Sinterklaas wordt bij ons alleen gevierd voor de kinderen dus voor mij geen cadeau. Heb wel een boek heel hoog op mijn verlanglijstje staan dus ben heel benieuwd

 2. Ik doe graag mee, ik moest naast boeken nog andere dingen verplicht op mijn lijst zetten van de Sint. Dus ik ben benieuwd. Volgen opfb doe ik al een tijd :).

 3. Gaaf! Sinterklaas komt bij ons helaas al jaren niet meer langs, zou dit desteleuker maken 😀 Heb SerendipityBooks denk ik al bijna een half jaar geleden geliked, vind t superleuk om de updates van de blog te lezen 😀

 4. Yes please!
  Ik weet vrij zeker dat ik het cadeau dat ik eigenlijk wil, niet ga krijgen… omdat ik zo stom was om een bepaald boek niet op mijn lijstje te zetten ?

 5. Ik doe graag mee, want de sintjes hier snappen nog steeds niet dat ik echt graag boeken wil lezen
  Verdeeld en geliked en getwitterd.

 6. Wat een leuke actie. Ik denk dat die goede Sint helemaal niets voor mij heeft…. dus met een bol.com card zou ik heel erg blij zijn! Je kunt er uit zoveel ontzettende leuke dingen kiezen. Ik ga ook de actie op Facebook liken en delen (op Twitter zit ik niet).

 7. Wauw ik heb helaas de boekenbeurs gemist hier in de omgeving. Ik heb zoveel boeken die ik nog graag wil lezen oa Karen Rose. Met deze bol.com kaart weet ik zeker wel raad.

 8. Wat lief van Sint 😉 ik doe graaaag mee, vier het met niet-boeken vrienden dussen bang dat ik geen boek in m’n schoen zal vinden ☺️

 9. Ik doe graag mee. Als ik bon win, neem ik er “De horlogemaker van Londen” voor. Lijkt me een fantastisch boek. Ik ga het delen op FB, maar ik heb geen Twitter.

 10. Ik doe graag mee. Ik koop er dan het boek hoe word je 100 van William Cortvriendt van. Dat heb ik wel nodig met de hoeveelheid migraine aanvallen dat ik heb. Met dat boek kan ik misschien wel betere keuzes maken qua voeding waardoor mijn migraine minder word.

 11. Super leuk!

  Ik vier helemaal geen Sinterklaas dus dit zou het gegarandeerd goed maken!! 😀
  En ik zou er het nieuwe boek van Lauren Graham en het boek van Graham Norton mee kopen.

  Groetjes,
  Amy

 12. Ik doe mee ? zou leuk zijn aangezien ik in december jarig ben en zo vlak voor de feestdagen word die al wel eens over het hoofd gezien ?

 13. Yes, ik ben grote fan van bol.com, ze hebben er echt alles! Het boek van Fantastiv beasts and where to find them staat hoog op mijn verlanglijstje, de cover is zo mooi. Nu duimen maar dat de Sint langskomt!

 14. Doe super graag mee hier wordt sinterklaas niet meer gevierd. En voor kerst dit jaar geen boeken op lijstje kunnen zetten snik en had toch graag a throne of glass van sarah j maas willen hebben

 15. Ja god doe graag mee ?. Na mijn subtiele aanwijzing en het scheuren van een pagina met een prachtig boek werd men moeder ietwat geïriteerd ?

 16. Heel tof!!! Ik heb nog een flinke boekenverlanglijst en ik heb gisteren op mijn verjaardag geen enkel boek gekregen. Ik ben bang dat die trend met Sint en kerst gaat doorzetten en ik toch echt zelf mijn portemonnee moet gaan openen. Daarom doe ik heel graag mee.

 17. Ja ja ja! Geweldige actie!
  Had ik echt niet verwachtie!
  Sint moet me nog leren dichten
  Maar ik kan wel andere taken verrichten
  Ik hou namelijk erg van boeken
  En probeer de leukste eruit te zoeken.
  Bol.com is een fijne plek
  Maar ik heb geen geld dat is gek
  Gelukkig is daar serendipitybooks
  Met deze mooie kans (ik weet niks te rijmen haha)

  Bedankt voor de actie ik doe graag mee (:

 18. Leuke actie! Hier komt sinterklaas ook al een tijdje niet meer langs dus ik doe graag mee. Ook geliked en gedeeld op FB & Twitter.

 19. Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik gezellig de warme kachel en kaarsjes aangestoken.

  De Sint is weer in het land samen met al zijn Pieten.
  Hierbij is er weer een periode aangebroken waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Serendipity Books. zo enorm werd verblijd.

  Ik zou dolgraag een bol.com cadeaukaart willen winnen.
  Daarvoor kun je bij bol de leukste cadeautjes verzinnen.

  Ik zet daarom heel graag bij Serendipity Books. mijn schoen.
  En ga heel hard hopen dat de Sint er op 5 december een verrassing in zal doen.

 20. Ik loot heel erg graag mee. Net een aantal eboeken bij bol.com besteld op een cadeaubon die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Maar ik heb een wensenlijstje van wel 100 boeken en helaas was de cadeaubon daar niet groot genoeg voor??. Dus nu maar een nieuwe poging om mijn lijstje in te korten. ?

 21. Wauwwww dat zou gaaf zijn! Ik heb nog wel wat boeken op mijn wensenlijstje staan maar of de Sint dat weet? Mijn kleine kanjer van bijna 6 zit nu in groep 3 en doet super zijn best. Ook hij wil heel graag een eigen leesboek en dan een boek dat hij zelf heeft uitgezocht…hoe leuk is dat! Wat een mooi cadeau zou dit zijn, ik ga de duimen heel hard laten draaien. Vol verwachting klopt mijn hart!

 22. Ooooh wat een super toffe actie! Ik doe graag mee :). Sowieso like ik al alles op Facebook, zal het bericht ook nog delen :).
  Hoe meer kans, hoe beter! Vingers crossed 🙂

 23. Dat is geweldig leuk in deze toch al zo dure decembermaand. Ik vind het heerlijk om af en toe lekker tijd voor mijzelf te nemen en een goed boek te lezen. Het lijkt mij fantastisch om een bol.com bon te winnen. Maar ook de boekenlekkers en de kaarten zijn een mooie aanvulling op dit kado. Nu maar hopen op een flink portie geluk. En uiteraard heb ik jullie pagina geliked op Facebook.

 24. Boeken heb je nooit genoeg. De kast puilt uit. Maar een extra plekje is altijd te creëren. Deze Sint, weet in ieder geval dat ik lezen fantastisch vind!

 25. Ik doe graag mee. Boeken kan ik nooit genoeg hebben. Dus zo’n bol kaart komt altijd van pas. 🙂

  Op Facebook en twitter volgde ik je al een hele tijd en heb ik dus ook het bericht gedeeld en geretweet.
  Facebook (Veronique Wilbrink), Twitter (@koukleumnl)

  Jouw sinterklaas weet in ieder geval wel dat hij altijd goed zit met zijn prijs 😀

 26. Doe graag mee op wat schoenkadootjes na geen sinterklaas gevierd met mijn meiden
  leuk om toch nog wat extras voor ze te kunnen kopen

 27. Hier zou ik de laatste 2 delen van Boer Boris voor kopen om zo de serie voor onze tweeling Lucas & Eva compleet te maken aangezien zij morgen jarig zijn 😀

 28. Mooie actie met geweldige prijs!! 🙂 .Hier is Sint niet verschenen, maar ik zou wel graag eens iets in mijn schoen willen vinden! En lezen is een passie van mij dus met boeken maak je me altijd blij! ik volgde je al op FB en Twitter en dus ook gedeeld en geretweet En misschien kan ik dan het boek Het Zwarte Hart kopen.

 29. ??•*¨*•.¸¸?¸¸.•*¨*•??

  Schitterende actie zeg!
  Dat tovert een glimlach op onze snoetjes en van ons de lieve groetjes.
  Want van deze prijs is er aan 1 ?! En zie mijn kans dan ook open om dit moois te delen op mijn tijdslijn. Wie weet brengt het geluk!!!? dan kan onze dag zeker niet meer stuk!?
  •*¨*•.¸¸?¸¸.•*¨*•?? Gun het me 3 kinderen op pakjesavond dat xo echt wistlist wens zijn ! ?????

 30. Wauw wat een geweldige verwennerij! Met een Bol.com cadeaukaart maakt de sint mij heel erg blij :-D! Dank voor deze super kans! Wie weet krijg ik toch nog een cadeau voor 5 december, een cadeau wat ik ook nog eens zelf mag gaan uitkiezen :-D! Te gek!!!..
  Dan kan ik mooi een paar boeken uitzoeken die ik deze maand fijn tijdens mijn zwangerschap verlof kan gaan lezen. Daar ga ik heel hard voor duimen!!. Met plezier geliked & gedeeld op Facebook. En ook geretweet op Twitter.
  Groetjes Tanja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *