Win: Sweek Goodiebag

Lieve lezers,

Kennen jullie het nieuwe platform Sweek al? Dit is de nieuwe aplicatie voor iedereen die graag onderweg op zijn mobiel leest en eens iets anders wil dan Wattpad.

Namens sweek mag ik een van jullie verbleiden met een enorm leuke goodiebag.
Lees snel verder hoe je kans kunt maken op deze goodiebag.

img_5081

Laat me allereerst beginnen met jullie wat meer informatie over Sweek te geven.

Sweek is een open platform dat iedereen – overal ter wereld – in staat stelt om verhalen te lezen, te schrijven en te delen. Gemakkelijk, snel en helemaal gratis. Op Sweek kan je verhalen vinden van zowel opkomende schrijvers als gevestigde auteurs, in alle genres. Volg je favoriete verhalen, ontvang notificaties wanneer nieuwe hoofdstukken gepubliceerd zijn en deel je feedback. Ga je op reis? De verhalen die je volgt worden opgeslagen, zodat je zelfs kunt lezen als je offline bent. Heb je een eigen meesterwerk in gedachten? Met Sweek kun je gemakkelijk schrijven en publiceren op je smartphone, tablet of computer.

Sweek heeft een iOS en Android app. Je kan zien wie nog meer een verhaal volgt en je kan reacties achterlaten op verhalen. Wanneer er een nieuw hoofdstuk beschikbaar is, krijg je een notificatie. Je kan zelf in de instellingen je leestaal aanpassen, zodat je naast Nederlandse bijvoorbeeld ook Engelse verhalen kan lezen.

sweek

img_5074De volledige boeken van Jen Minkman kan je op Sweek lezen. Maar ook bijvoorbeeld thrillerauteur Corine Hartman heeft een exclusief verhaal geschreven. In de ‘Uitgelicht’ lijst kan je verhalen vinden die door het Sweek team worden aangeraden. Persoonlijk ben ik dol op de boeken van Dutch venture publishing die stapje voor stapje worden vrijgegeven tot je het hele boek voor niets kunt lezen. Hoe leuk is dat!

Mijn ervaring met Sweek op dit moment is vooral dat het super gemakkelijk is en dat het enorm gebruiksvriendelijk is. Met een simpele klik en connectie met facebook heb je een account en kan het lezen direct beginnen. Geen verborgen addertjes onder het gras waardoor je toch stiekem zou moeten betalen. Het is allemaal helder en overzichtelijk zoals je hier boven in mijn online omgeving kan zien. En hier naast zoals de mobiele app er uit ziet. Heerlijk fris en overzichtelijk.
Het aanbod is groot en zo kun je heerlijk en vooral gratis gaan lezen.

sweek-2

De win-actie
Namens Sweek mag ik 1 van jullie blij gaan maken met een Goodiebag die ik zelf ook heb mogen ontvangen. (Zie foto boven aan het artikel) Hoe leuk is dat!

Wat zit er in de goodiebag
– Powerbank
– Linnen tas van Sweek
– Twee stickers
– Twee prachtige kaarten

Wat moet je doen?
– Maak een account aan op Sweek
– Start met het lezen van het verhaal: Het laatste licht van Jen Minkman
– Plaats hieronder in de reacties je gebruikersnaam

 

Deze win-actie loopt t/m 12 maart 2017, de winnaar krijgt via de mail bericht.

Veel succes!

Liefs, Marjolein

12 thoughts on “Win: Sweek Goodiebag

 1. Ik heb me aangemeld! Wat een leuke app, ik had er nog niet eerder van gehoord. Ik ben gelijk gaan lezen in Het laatste licht. Je kunt me vinden als Sanne.

 2. Ik had de app al geïnstalleerd na aanleiding van een eerdere blog van jou. Leuke app met leuk leesvoer. Mijn gebruikersnaam daaris: petroes. Bedankt nog voor het aanbevelen van de app.

 3. Wat leuk! Ik had al gehoord over deze site, maar wist niet precies wat het inhield. dankzij dit blogbericht weet ik dat nu wel! En vind het zeker de moeite waard om een account te creëren.
  Mijn gebruikersnaam is: margomortier .

 4. Ziet er mooier uit dan Wattpad vind ik. Mijn dochter is een Wattpad schrijfster, heb haar net op Sweek geattendeerd. Mijn gebruikersnaam is Greeto en ik ga nu beginnen in Het laatste licht van Jen Minkman. Wel cool dat die gewoon zo te lezen is op Sweek. Weer iets nieuw bijgeleerd vandaag. Let’s Sweek!

 5. Ik kende deze app nog niet. Ik heb me aangemeld (naam: 5an5an) en een beetje rondgekeken en ik vind het echt super. Ik lees erg veel op mijn tablet dus dit is echt geweldig voor mij. Ik ben begonnen met het boek het laatste licht te lezen.
  Ik ben fan!

 6. Kei leuke app heb ze geïnstalleerd staan er al wat in men bibliotheek waaronder het laatste licht en men gebruikersnaam is @Saar_Ndangi_Grupping

 7. Ik heb mij ook ingeschreven. Ik vind het een leuk concept. Zo kom je makkelijker met elkaar in aanraking. Ik heb een aantal auteurs al aangevinkt die ik graag wil gaan lezen en volgen.

 8. Supertof! Afgelopen maand heb ik besloten meer te lezen en te schrijven. Schaduw van de tijd gelijk aan lezen.
  Mijn gebruikersnaam is: xMichelleKl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *