Boeken Must Haves – April 2017

Lieve lezers,

De nieuwe maand staat al weer voor de deur en vol verwachting kijken we allemaal al uit naar wat april ons gaat brengen.

Maar dit kunnen we natuurlijk niet doe zonder boeken en accessoires daarom staat er ook deze maand weer voor jullie een lijst met tips klaar.

img_5606

Eerste Leven
Iedereen moet kiezen waar hij na zijn dood heen wil. Wordt het Troika of Myriad? De twee rivaliserende rijken bestrijden elkaar op leven en dood, en beide hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige Tenley Lockwood…
Hoewel Tenleys ouders haar al – voor veel geld – aan Myriad hebben beloofd, weigert ze haar handtekening te zetten. Troika en Myriad zetten echter hun beste krachten in om haar over te halen: twee zéér aantrekkelijke jongens die haar op alle mogelijke – en onmogelijke – manieren proberen te overtuigen.
Maar dan mengt zich nóg iemand in de strijd, iemand met heel wat minder goede bedoelingen...

Dit boek is echt enorm dik maar alleen al om de cover moet je het in je kast hebben staan. Ik heb hem eind februari binnen gekregen en ben er heel erg benieuwd naar.

 

necklaseBeauty and the Beast klok ketting

Is deze ketting niet ongelofelijk waanzinnig prachtig mooi en dat ook nog eens voor een super goedkope prijs.

Want we houden allemaal van Belle maar sinds de nieuwe film toch nog een tikje meer dan vooheen.

 

 

Verboden Vruchten
In een klein Engels kuststadje in de jaren 50 groeien Celia en haar beste vriendin Lottie als zussen op. Wanneer Celia haar nieuwe verloofde Guy komt voorstellen, slaat onbedoeld de vonk over tussen Guy en Lottie, wat niet zonder gevolgen blijft…
Vijftig jaar later koopt een Londense clubeigenaar een van de oude stadsvilla’s, Arcadia. Hij neemt binnenhuisarchitect Daisy in de arm om de villa in haar oude glorie te herstellen. Daisy weet niet goed waar te beginnen, tot ze kennismaakt met Lottie: door haar komt het roemruchte verleden van Arcadia weer tot leven…

Jojo Moyes is mijn ware schrijfheldin. Op al haar boeken ben ik dol en dus ook dit nieuwe boek moet iedereen gewoon gelezen hebben.

 

Magnetische boekenlegger
De boekenlegger is gemaakt van een hoge kwaliteit flexibel rubber en papier. De achterkant is een magneet.
Gevouwen over een pagina blijft de boekenlegger goed zitten in een boek, tijdschrift of ander document.
De boekenlegger is gevouwen 4,5 X 8,5 cm groot.

Is hij niet super schattig? Zo word je stiekem toch nog een beetje vrolijk van het feit dat je je boekenlegger in je boek moet stoppen.

 

De vergeten zomer
De druivenoogst is altijd een feestelijke gebeurtenis in de wijngaard van de familie Cambon. Behalve dit jaar. Wanneer de oogst door een fout mislukt, is dit slecht nieuws voor het voortbestaan van het landgoed. En Clarisse Cambon weet precies wie ze dat kwalijk moet nemen: haar schoondochter Jane. Het is slechts één incident in een jarenlange strijd, waarvan beide vrouwen de oorzaak verborgen houden voor Luc. Luc, die altijd zijn best doet om zijn vrouw en zijn moeder met elkaar te verzoenen. Maar als het noodlot toeslaat, blijft Jane vol twijfels achter. Welke geheimen heeft haar man altijd voor háár verborgen gehouden?
Wanneer ze de dagelijkse leiding van de wijngaard overneemt, vindt Jane bewijs voor het feit dat Luc niet de man was op wie ze twintig jaar geleden verliefd werd. En wat erger is, ze weet dat alleen haar oude vijand Clarisse kan helpen om de waarheid te achterhalen…

Met dit boek moet je al helemaal in de zomer stemming komen en daar hebben we allemaal zin in toch?

 

Blond Amsterdam Cup of Summer

Zet jezelf in het zonnetje met deze Blond Amsterdam ‘a Cup of Sunshine’ grote mok. Zeer makkelijk in gebruik door zijn magnetron-, oven en vaatwasserbestendigheid. Vervaardigd uit stevig aardewerk en voorzien van een print op een overwegend gele achtergrond. Hoogte: 11 cm. Diameter: 9 cm.

 

Welke items kan jij echt niet missen deze maand? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *