Boeken Must Haves – Augustus 2016

Lieve lezers,

Nieuwe maand nieuwe Boeken Must Haves. Een van mijn favoriete items om te schrijven maar ook een item waarin ik echt een hele maand werk steek. Gedurende de hele voorgaande maand ben ik bezig geweest met de leukste dingen te zoeken en voor jullie bij elkaar te zetten.
Daarom vandaag weer een lijst met spullen die deze maand helemaal top gaan maken.
Omdat dit item altijd op de 1e van de maand komt is Stacking The Shelves een paar dagen verschoven.

Once Upon a BookCase
Deze site kwam ik per toeval tegen en sinds dien jeuken mijn handen om te bestellen. Deze (prachtige) dame heeft een abonnement samen gesteld waarmee je elke maand een boek telefoon hoesje thuis krijgt! Ze heeft verschillende soorten pakketten zodat je elke maand een hoesje krijgt waar je eigenlijk altijd al naar verlangt hebt.

Je hebt de keuze uit een Mannenbox een Vrouwenbox en een Anything box.

Elke mand ontvang je dus een uniek telefoonhoedje met leuke goodies er bij die allemaal te maken hebben met het thema van het telefoonhoesje.

Ben je niet zo van de abonnementen en wil je gewoon zelf je hoesje uitzoeken? Geen probleem. Deze dame heeft ook een eigen Etsy shop waarin ze de hoesjes verkoopt! Klik hier om naar deze shop te gaan.

Hof van Mist en Woede
Feyre heeft de vloek van Amarantha verbroken en is teruggekeerd naar het Lentehof, maar daarvoor moest ze een hoge prijs betalen. De vreselijke dingen die ze heeft gedaan om Tamlin te redden kan niet ze vergeten en ook haar afspraak met Rhysand, Edelheer van het gevreesde Nachthof, heeft ze maar al te goed onthouden. Terwijl Feyre haar weg zoekt door een doolhof van politiek, passie en duizelingwekkende macht, doemt er een veel groter kwaad op. Feyre zou het kunnen tegenhouden, maar alleen als het haar lukt om haar angstaanjagende krachten te beheersen en haar gekwelde ziel te helen.

Ik ben zelf helemaal verliefd op Hof van Doorns en rozen. Ik zag net alleen dat mijn recensie niet goed ingepland was en daarom niet online is gekomen. Daarom komt hij einde deze week nu echt online!
Als het goed is ligt dit vervolg deze week in mijn brievenbus.

iPhone hoesje Harry Potter
IMG_5279

Nu alles ivm de ReRead Harry Potter is moest ik hier natuurlijk ook een bijpassend hoesje bij hebben. Deze vond ik op AliExpress (roze letters is directe link) voor €1,80.
De foto die jullie hiernaast zien heb ik zelf gemaakt en je kunt dus zien dat het hoesje echt prachtig is.

Helemaal perfect voor de Harry Potter liefhebber.

 

 

Harry Potter and the cursed child 
Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader is van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

Afgelopen zaterdag/zondag ben ik dit boek gaan halen. Het verslag van dit event staat morgen op de site.

 

Blond Amsterdam Mok

Met deze mok heb je een heerlijke kop thee bij de hand maar staan er ook nog eens al je favoriete dingen op.

 

 

 

 

 

Hotel Evergreen Falls
In 1926 is Violet een kamermeisje in Hotel Evergreen Falls. Dan wordt ze verliefd op Sam, een van de gasten, en hij op haar. Violet zet alles op het spel om bij Sam te zijn. Daar betaalt ze een hoge prijs voor…2014. Lauren is naar de andere kant van Australië verhuisd om te ontsnappen aan haar bazige moeder. Ze huurt een appartementje vlak bij een vervallen hotel in het dorp. Lauren kan het niet nalaten om op onderzoek uit te gaan. Wat ze ontdekt verandert meerdere levens, waaronder dat van haarzelf.

Dit boek is nog niet verschenen. Het verschijnt over 8 dagen. Maar om de een of andere reden kan ik niet wachten om dit boek te gaan lezen.

 

Dat was hem weer voor deze week.
Naar welk item vind jij het leukst? 

Liefs, Marjolein

One thought on “Boeken Must Haves – Augustus 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *