Boeken Must Haves – Augustus 2017

Lieve lezers,

Augustus is al weer aangebroken. Hebben jullie net zoals ik stiekem eigelijk echt de behoefte om de tijd even stil te zetten. Ik ben nog niet helemaal klaar voor dat we al zo ver in het jaar zitten.

Maar een nieuwe maand betekend ook nieuwe leuke must haves voor deze maand. Welke je deze maand echt niet mag missen zet ik u voor je op een rijtje.

img_6099

Lost in a book (Paperback)
Smart, schoolse Belle, een gevangene in het kasteel van het Beest, is gewend geraakt aan haar nieuwe thuis en heeft haar inwoners bevriend. Als ze komt op Nevermore, een betoverd boek tegenstelling tot iets anders ze heeft gezien in het kasteel, Belle vindt zichzelf getrokken in de pagina’s en vervoerd naar een wereld van glamour en intriges. De avonturen Belle heeft altijd gedacht, de dromen ze werd gedwongen op te geven wanneer ze een gevangene geworden, lijkt binnen handbereik weer. De charmante en mysterieuze personages Belle voldoet binnen de pagina’s van Nevermore bieden haar glamoureuze gesprek, een leven vol schitterende Parijse luxe, en zelfs een reünie ze nooit voor mogelijk had gehouden. Hier Belle kan alles wat ze ooit gewenst voor hebben. Maar hoe zit het met haar vrienden in het kasteel van het Beest? Kan Belle vertrouw haar nieuwe metgezellen in de pagina’s van Nevermore? Is Nevermore’s wereld nog echt? Belle moet de waarheid te achterhalen over het boek, voordat ze zichzelf verliest in het voor altijd.

Let op dit boek is Engels
Voor iedereen die nog zat te twijfelen om dit boek aan te schaffen grijp nu je kans. De paperback is nu extra voordelig. Ideaal om te lezen op zwoele zomeravonden. (En om het wachten op de dvd te doden)


Print Feyre & Rhysand

Een hoge kwaliteit art print op mat papier van 200 gram.
Formaat A6 (ongeveer 4 x 6 inch) of A5 (ongeveer 8 x 5 inch)
Op de achterzijde ondertekend.
Houd er rekening mee dat ik alles thuis afdrukken en zorgvuldig uw magische mail door mijzelf monteren. Ik kan u verzekeren dat ik de grootst mogelijke zorg voor elke één afdruk- en pakket nemen. Er is ook altijd een kleine verrassing voor u!

Ik ben dol op deze webshop en ik ga deze binnenkort dan ook zelf overladen met bestellingen. Maar deze tekeningen zijn echt mijn favoriet en laten mijn hart sneller kloppen.

 

 

Hof van doorns en rozen
Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.

Mocht je deze zomer nog aan een mooie serie willen beginnen moet je deze zeker overwegen. Hij staat garant voor uren wegdroom plezier.

 

Blond Amsterdam A Cup of Blond – Mok – ‘A Cup of Sunshine’
Zet jezelf in het zonnetje met deze Blond Amsterdam ‘a Cup of Sunshine’ grote mok. Zeer makkelijk in gebruik door zijn magnetron-, oven en vaatwasserbestendigheid. Vervaardigd uit stevig aardewerk en voorzien van een print op een overwegend gele achtergrond. Hoogte: 11 cm. Diameter: 9 cm.

Een heerlijke mok om je koffie/ thee etc uit te drinken in het ochtendzonnetje met een boek in je hand.

 

Het EOS-project
In een rustig natuurgebied wordt een man dood in de rivier aangetroffen. Het is Herman van Romondt, een journalist van Dagblad Zuid. De politie is er al snel van overtuigd dat het een ongeluk was en doet de zaak daarmee af. Maar Mink, die dezelfde dag nog stage bij Herman liep, denkt dat er meer achter zit. Want wat deed de journalist bij de Blauwe Bosjes, terwijl hij helemaal niet van de natuur hield? En dan had hij het ook nog over een belangrijk artikel, dat zou inslaan als een bom. 
Mink en Jools, het nichtje van Herman, zijn vastbesloten om erachter te komen wat er is gebeurd en volgen alle sporen die de journalist heeft achtergelaten. De wereld waarin hij zich begeven heeft, blijkt behoorlijk schimmig te zijn. Hoe meer Mink ontdekt, hoe dieper hij in de problemen raakt. Is hij zijn leven nog wel zeker?

Mirjam Mous zorgt voor gegarandeerd leesplezier voor jong en oud, manlijken vrouwelijk. Dit boek zal dus ook deze maand verslonden worden door het hele gezien. (Wel even goede afspraken maken dus over wie het wanneer leest)
 


BB etui: Book Money

Een speciaal etuitje voor je boekengeld, zodat je dat geld absoluut níét aan andere dingen uitgeeft. Lijkt ons een goede zaak. Met een superleuke opdruk, dus je kunt hem trots tevoorschijn halen in de boekhandel. 

Zorg er voor dat je nooit meer je book money kwijt raakt met dit portemonneetje. En hoe gaaf is het als je met het geld hierin een boek kan gaan kopen!

 

 

Bevroren Dromen
David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij al van gebeurtenissen die later werkelijkheid worden. Op zijn tweeëndertigste ontmoet hij Sandy. Ze trouwen en gaan in Ohio wonen waar Sandy bevalt van een dochter, Grace. Wanneer David droomt dat Grace zal verdrinken, verlaat hij zijn gezin en reist naar de andere kant van de wereld. Vele jaren gaan voorbij. Heeft Sandy hem inmiddels vergeven? Zou Grace nog leven?

Een boek met een behoorlijke diepgang voor die lange zomeravonden waarbij je lekker bij het kaarslicht buiten zit.

 

 

Boekenleggers
Our beautifully designed bookmarks measure 50mm x 150mm and are printed locally on a premium 325gsm card stock. Each bookmark features an original illustration, pattern or hand lettered quote. Perfect to mark the spot in your favourite book.
Pick out a set of 5 from our range!
Just list which numbers you would like in the ‘note to seller’ section when checking out. 
If no note is received, we will just send you a mix.
xx

Ik heb zelf bijna al deze boekenleggers en je ziet ze ook heel veel in mijn Instagram foto’s. Deze boekenleggers blijven gewoon mooi en elke keer weer een genot om mee te lezen.

 

 

De geheime vrouw
1914 In Rusland heerst grote onrust, en het gezin van Tsaar Nicolaas 11 gaat een onzekere toekomst tegemoet. Groothertogin Tatiana wordt desondanks verliefd op de cavalerieoffi cier Dmitri, maar hun liefde – en levens – komen in gevaar als de gebeurtenissen een catastrofale wending nemen… 
2016 Na een hartverscheurende ontdekking vlucht Kitty Fisher van Londen naar het afgelegen huisje van haar overgrootvader in Amerika. Hier, aan de oevers van Lake Akanabee, vindt ze een spectaculair hangertje met juwelen, dat haar leidt naar een lang begraven familiegeheim… 
De geheime vrouw doorkruist moeiteloos de tijd en laat verleden en heden met elkaar versmelten in een verhaal over liefde, verlies en veerkracht.

Dit boek ga ik zelf deze maand verslinden en ik ben er enorm benieuwd naar.

 

 

Dit waren ze weer voor deze maand. Naar welke items kijk jij echt uit? 

 

 

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “Boeken Must Haves – Augustus 2017

  1. Leuke blogpost. Lost in a Book klinkt echt heel erg leuk, ik hou van Belle en het Beest <3. Ik ben ook erg benieuwd naar De geheime vrouw! Die Feyre&Rhys print is ook erg mooi!

  2. Aah super leuke boeken? Maar mij lijkt het boek lost in a book het leukst. Om dat ik van sprookjes hou en dan vooral belle en het beest❤️ Ik hoop alleen dat hij snel naar het Nederlands vertaalt. Maar een super leuke post ???.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *