Boeken Must Haves Februari

Lieve lezers,

De nieuwe maand is alweer van start gegaan maar voor deze maand hadden jullie van mij nog een Boeken Must Haves tegoed. Lees daarom snel verder welke items en boeken je deze maand echt niet mag missen.

Dertien
Het beroemdste koppel uit Hollywood had de wereld aan hun voeten. Nu wordt Hollywoodster Robert Solomon aangeklaagd voor het vermoorden van zijn prachtige vrouw. In het proces van de eeuw wil de verdediging slechts één man in hun team: advocaat en voormalig oplichter Eddie Flynn. Alles wijst erop dat Robert schuldig is, maar tijdens het proces begint Eddie daaraan te twijfelen. 
Wat als de echte moordenaar helemaal niet terechtstaat? En wat als de moordenaareen van de juryleden is?

Ik ben dit boek op dit moment aan het lezen en het is echt enorm spannend. Vanaf morgen is hij in de (online)boekhandel te krijgen.

 

Bullet Journal
De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommige mensen stoppen ontzettend veel tijd in het personaliseren van hun bullet journal en versieren hem met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen en tekeningen… dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Hoe meer je met je journal doet, hoe bedrevener je erin wordt. 

Perfect om nu de dagen weer warmer beginnen te worden alles op te schijven en planningen te gaan maken.

 

De leesclub aan het einde van de wereld
In de Australische outback wordt het leven beheerst door twee seizoenen: de maanden waarin het regent en de maanden waarin de droogte heerst. Het bestaan op de uitgestrekte boerderijen is hard, en geïsoleerd. Het is 1978, en er bestaan nog geen mobiele telefoons of internet. De bewoners van deze weidse maar onverzoenlijke wereld zijn op zichzelf aangewezen. Sybil ziet hoe haar schoondochter Kate worstelt met de eenzaamheid, en samen met haar oudste vriendin Rita smeedt ze een plan: een leesclub. De Amerikaanse Della, die op een naburige boerderij werkt, en Sallyanne, die in het stadje “verderop’ – ruim een uur rijden – woont, maken de groep compleet. 
Twee keer per jaar overbruggen vijf vrouwen de immense afstanden die hen scheiden om samen een boek te bespreken – en daarmee ontstaan vriendschappen die hun levens zullen veranderen.

Dit boek is zojuist verschenen en ik heb zojuist te horen gekregen dat ik het mag gaan recenseren. Ik kan dus niet wachten tot hij op de mat valt en ik kan beginnen met lezen.

 

Soy Candle
Deze prachtige kaars laat me weer helemaal wegdromen naar de Selectie serie. Oh wat heb ik van die serie genoten.

Met deze prachtige kaars moet ik de serie eigenlijk weer gaan herlezen.

 

Jij ik alles
Jessica is helemaal klaar met Adam. Zijn constante leugens, overspel en gebrek aan interesse voor hun pasgeboren zoon lopen de spuigaten uit. Als ze hem de deur wijst, vertrekt hij naar Frankrijk en laat niets meer van zich horen. Opgeruimd staat netjes.
Tien jaar later is baby William uitgegroeid tot een lieve, slimme jongen die steeds meer vragen stelt over zijn vader. Adam woont nog altijd in Frankrijk en runt daar een hotel in een prachtig kasteel. Jessica zet haar trots opzij en boekt een kamer voor de zomervakantie. Daar, midden in de zonovergoten Dordogne, heeft ze maar één missie: ervoor zorgen dat flierefluiter Adam eindelijk zijn hart verliest aan hun zoon en hem nooit meer in de steek laat. Want Jess draagt een geheim met zich mee dat Williams leven voorgoed zal veranderen…

Dit prachtige boek staat op mijn lees lijst voor deze maand. Ga jij mee lezen?

 

The Proposal
When freelance writer Nikole Paterson goes to a Dodgers game in LA with her actor boyfriend, the last thing she expects is a scoreboard proposal. Saying no isn’t difficult – they’ve only been dating for five months, and he can’t even spell her name correctly. The hard part is having to face a stadium full of disappointed fans…
At the game with his sister, Carlos Ibarra comes to Nik’s rescue and rushes her away from a camera crew. He’s even there for her when the video goes viral and Nik’s social media goes crazy. Believing that neither of them are looking for anything serious, Nik embarks on an epic rebound with the handsome doctor, filled with food, fun, and fantastic sex. But when their glorified hookups start breaking the rules, will they be brave enough to admit what they’re really feeling?

Dit boek is de Reese Witherspoon Book Club pick van de maand. En voor 2 euro kon ik hem toch echt niet laten liggen.

 

Dat was hem weer voor deze maand. Welk boek wil jij mij tippen deze maand?

Liefs, Marjolein

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *