Boeken Must Haves Februari 2017

Lieve lezers,

De nieuwe maand is weer van start gegaan en daarom staat er ook een nieuwe Boeken Must Haves klaar. Met al deze prachtige items en boeken kom jij zeker weten deze maand door.

img_2248

Beauty and the Beast Lost in a Book
An original addition to the beloved Beauty and the Beast fairy tale, Lost in a Book follows the lonely, bookish Belle as she finds an enchanted book in the Beast’s library called Nevermore that carries her into a glittering new world. There, Belle is befriended by a mysterious countess who offers her the life she’s always dreamed of.
 But Nevermore is not what it seems, and the more time Belle spends there, the harder it is to leave. Good stories take hold of us and never let us go, and once Belle becomes lost in this book, she may never find her way out again 

Ik hoop dit boek tegen de tijd dat dit artikel online staat in een boekhandel in Amerika gevonden te hebben. Zodat ik hem heerlijk op de cruise boot kan lezen.


2558376Notebook

Deze geweldig mooie stoffen notebooks heb ik gekocht bij de action voor €1,99 per stuk. Ze zijn prachtig met heerlijk stevig papier en bestand tegen alle mishandeling die wij willen gaan doen door er veel in te schrijven.

Deze Notebooks is ook degene van de foto boven het artikel

 

De Droogte
Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord – nadat hij zijn vrouw en zesjarige zoontje van het leven beroofde – laat iedereen verbijsterd achter.

Aaron Falk keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om de begrafenis van zijn vroegere beste vriend bij te wonen. Hij raakt daar tegen wil en dank betrokken bij het onderzoek naar de dramatische zaak. Als de vragen zich beginnen op te stapelen en het wantrouwen groeit, wordt Falk gedwongen de gemeenschap onder ogen te komen die hem twintig jaar geleden heeft verstoten.

Dit boek heb ik als het goed is net uitgelezen of ben ik nu aan het uitlezen. Ik ben heel erg benieuwd en over een paar dagen kan hij bij jullie op de mat vallen. De recensie volgt na mijn vakantie.

schermafbeelding-2017-01-06-om-15-48-10Harry Potter iphone case
Dit iPhone hoesje is niet al te opvallend en Harry Potter schreeuwerig maar elke Harry Potter fan zal hem meteen herkennen en dan kunnen jullie natuurlijk samen kletsen over Harry Potter. Het is een mooie middenweg voor de fan die niet al te opvallend wil zijn.

Het hoesje is doorzichtig met het Hogwarts logo.

 

Titans
Astrid kijkt al haar hele leven naar de races van de Titans. Deze mechanishe paarden zijn onbetaalbaar voor het gewone volk, maar ze spreken des te meer tot de verbeelding. Wie wedt op de juiste ruiter kan al zijn schulden vereffenen. Astrids familie dreigt uit huis gezet te worden. Dan krijgt Astrid de kans van haar leven: Meedoen aan de reace! Maar de races zijn vol gevaren en valkuilen.. en durft ze haar leven toe te vertrouwen aan een supersnelle machine? Maar is Padlock wel een machine? Of schult er ergens in dat futuristische stalen paard een vreind die Astrid beter begrijpt dan wie dan ook?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit boek nog niet gelezen heb maar ik sta zo te trappelen om dit boek te gaan lezen na mijn vakantie.

 

Blond Amsterdam Mok
Je kunt nooit genoeg grote mokken in huis hebben om heerlijke, thee koffie/ warme chocolade uit te drinken.

Met deze blond Amsterdam beker word je ook nog eens herinnert aan al je favoriete dingen.

 

 

 

Kleine zwarte leugens
Wat is het ergste wat je beste vriendin je kan aandoen?
Het was geen opzet. Een moment van onoplettendheid, een tragisch ongeval – en twee kinderen komen om. Die van jou.
Op een eiland met maar weinig inwoners is het onmogelijk om de vrouw die je leven kapot heeft gemaakt te ontlopen. Elke toevallige ontmoeting is een pijnlijke herinnering aan alles wat je hebt verloren: je gezin, je toekomst, je gezond verstand. Hoe lang duurt het dan nog voordat de gedachte aan wraak onweerstaanbaar wordt? 
Dus nu… wat is het ergste wat jij je beste vriendin kunt aandoen?

Een spannende thriller die in het buitenland een een enorme hit is.

 

Daily Planner
Met deze dagelijkse planner kan je zowel je leestijd, blog als thuis/werk planning elke dag weer heerlijk overzichtelijk maken. En het voordeel zo kan je elke dag lekker veel taken af vinken. En lijstjes af vinken voelt altijd goed.

 

 

 

Sneeuw als As
Zestien jaar geleden werd het koninkrijk Winter onder de voet gelopen door de kwaadaardige koning Angra. De Winterianen werden tot slaaf gemaakt en hun magie werd hun afgenomen. Alle hoop is nu gevestigd op de acht mensen die wisten te ontsnappen en sindsdien op de vlucht zijn. 

Meira was nog maar een baby toen Winter werd aangevallen en kent alleen het leven als vluchteling. De Winterianen zijn vastbesloten om hun rijk ooit terug te veroveren en ondernemen daarvoor gevaarlijke verkenningstochten, waarbij Meira tot haar frustratie nooit mee mag. Dus wanneer ze iets opvangt over een antiek medaillon dat Winter zijn magie kan teruggeven, besluit ze er stiekem achteraan te gaan om zichzelf te bewijzen.

Dit boek beloofd heel veel goeds en ik ben er dan ook heel erg benieuwd naar.

 

My Reading Journal
De allermooiste zinnen, de spannendste scènes, de wonderlijkste werelden, alternatieve eindes, personages om mee te daten, wish list, boeken om nooit te vergeten

Een heerlijk boek om zo aan het begin van 2017 mee te beginnen. Zodat aan het einde van 2017 dit prachtige boek helemaal vol staat en je terug kunt kijken op een prachtig leesjaar.

 

 

Carve the mark
In dit fantastische sciencefictionverhaal creëert Veronica Roth een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyra’s gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen. Haar broer Ryzek heerst als wrede tiran over hun land, Shotet. Ryzek misbruikt Cyra’s gave om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is meer dan een wapen in handen van haar broer: ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt. 
Wanneer de knappe Akos uit het vredelievende, naburige rijk Thuve als gevangene in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samengebracht door het lot moeten ze een allesbeslissende keuze maken.

Iedereen is enorm enthousiast over dit boek en ik ben heel benieuwd naar of dit boek echt zo goed gaat zijn.

 

Voor deze maand is het weer een lange lijst maar er is ook zo veel moois dat je deze maand echt niet mag missen.

Wat vind jij het aller leukste van deze lijst? 

 

Liefs, Marjolein

One thought on “Boeken Must Haves Februari 2017

  1. “Beauty and the Beast, Lost in a book” Wat ziet die kaft er ook cool uit!!!! En één van mijn favoriete verhalen/sprookjes…. Hij is ook al te bestellen bij bol.com, alleen mijn budget werkt op het moment even niet mee 🙁 Dus …. even geduld nog ! Fijne vakantie trouwens!!! Geniet er lekker van!!
    Groetjes Sandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *