Ik ga op vakantie en neem mee

Lieve lezers,

Het is zo ver, tegen de tijd dat jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk al in het vliegtuig te genieten van een van deze boeken. Het is eindelijk zo ver met lichtelijk knikkende knieën ga ik een fantastische vakantie beleven in Amerika. Ik ga een hoop zien maar vooral veel genieten van de zon en het land. Maar daar horen ook lange vluchten bij. Gelukkig heb ik tijdens de eerste vlucht genoeg keuze uit films. Maar bij de 2e vlucht kan ik heerlijk mijn boeken in duiken.

Ook ga ik een prachtige cruise maken met 3 zee dagen. Dat betekent lekker aan het zwembad liggen met een boek.
Maar wat ga ik nu allemaal lezen op dit avontuur.

Ik laat het je vandaag zien.

img_2675

De Droogte 
Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord – nadat hij zijn vrouw en zesjarige zoontje van het leven beroofde – laat iedereen verbijsterd achter.
Aaron Falk keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om de begrafenis van zijn vroegere beste vriend bij te wonen. Hij raakt daar tegen wil en dank betrokken bij het onderzoek naar de dramatische zaak. Als de vragen zich beginnen op te stapelen en het wantrouwen groeit, wordt Falk gedwongen de gemeenschap onder ogen te komen die hem twintig jaar geleden heeft verstoten.

Een boek dat ik een tijdje terug al heb ontvangen. Het verschijnt volgende week dinsdag maandag zal ik er in het hotel voordat ik vlieg waarschijnlijk al in beginnen. Ik ben heel erg benieuwd.

 

Sneeuw als As 
Zestien jaar geleden werd het koninkrijk Winter onder de voet gelopen door de kwaadaardige koning Angra. De Winterianen werden tot slaaf gemaakt en hun magie werd hun afgenomen. Alle hoop is nu gevestigd op de acht mensen die wisten te ontsnappen en sindsdien op de vlucht zijn. 
Meira was nog maar een baby toen Winter werd aangevallen en kent alleen het leven als vluchteling. De Winterianen zijn vastbesloten om hun rijk ooit terug te veroveren en ondernemen daarvoor gevaarlijke verkenningstochten, waarbij Meira tot haar frustratie nooit mee mag. Dus wanneer ze iets opvangt over een antiek medaillon dat Winter zijn magie kan teruggeven, besluit ze er stiekem achteraan te gaan om zichzelf te bewijzen. 

Een boek waar ik heel heel veel zin in heb. En die ik deze trip dan ook ga verslinden.

 

Ook staat natuurlijk mijn ereader bommetje vol. Zo staat er onder andere op:

Verder hoop ik nog een hoop boeken in Amerika te kunnen kopen om deze daar heerlijk te kunnen lezen. Maar natuurlijk ga ik ook genoeg doen dus ik vrees dat ik niet alles uit kan lezen.

 

Welk boek wil jij dat ik als eerste lees?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *