Win: 2×2 Vrijkaarten voor de film: A Monster Calls

Lieve lezers,

Kennen jullie het boek A Monster Calls / Zeven minuten na middernacht van Patrick Ness. Dit boek is verfilmd en draait vanaf 2 februari in de Bioscoop.

Namens INDEPENDENT FILMS mag ik 2×2 kaartjes weg geven aan jullie!

 

Het prachtige visuele drama A Monster Calls van regisseur Juan Antonio Bayona (The Impossible) vertelt het verhaal van de 12-jarige Connor (Lewis MacDougall).

Omdat zijn moeder ernstig ziek is moet hij bij zijn kille oma wonen. Op school wordt hij gepest en zijn vader woont duizenden kilometers bij hem vandaan. Onverwacht roept Conor de meest onwaarschijnlijke bondgenoot op: een kolossaal monster dat hem ’s nachts bezoekt om verhalen te vertellen.

Onder de wilde begeleiding van het monster begint Conor aan een reis langs moed, hoop en waarheid om zijn ultieme nachtmerrie onder ogen te komen en de realiteit te accepteren.

Ben jij helemaal fan van dit boek en laaiend enthousiast over deze film? Check dan snel even of deze film bij een bioscoop bij je in de buurt draait en kijk dan hoe je kans kunt maken op deze kaartjes.

 

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

  • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

  • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de win-actie  +1
  • Like en actie de foto op twitter en volg op twitter +1
  • Volg Serendipity Books op Instagram +1

Deze win-actie loopt t/m 2 februari de winnaar wordt via de mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

11 thoughts on “Win: 2×2 Vrijkaarten voor de film: A Monster Calls

  1. Ja, ik doe mee. lijk me een mega leuke film, ook met een goede boodschap. Het boek heb ik nog niet gelezen, maar dat wil ik wel doen. Iedereen veel geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *