Stacking The Shelves week 4 – 2017

Lieve lezers,

Deze keer mogen jullie een beetje extra genieten van de nieuwe Stacking The Shelves. De komende paar weken ben ik namelijk op vakantie dus zal je heel even zonder moeten. Maar zodra ik terug ben krijgen jullie een extra grote Stacking The Shelves.

Maar vandaag kunnen jullie nog even genieten van alle boeken waarmee ik mijn planken heb mogen aanvullen. Kijk mee en laat je inspireren.

img_2698

Dochters van Anderen
Dé concurrent van Gone Girl en Het meisje in de trein Aan 22 landen verkocht voor recordbedragen en onder optie door Sony Pictures Een avond als alle andere eindigt voor de familie Whitaker in een afschuwelijke nachtmerrie: hun oudste dochter Julie wordt met een mes op haar keel vanuit haar eigen kamer ontvoerd terwijl de rest van de familie ligt te slapen. Haar jongere zus is de enige getuige, maar kan niets anders doen dan hulpeloos toekijken en zich verstoppen in een kast uit angst voor de gewapende, gestoorde indringer. Vol dreiging en spanning zal dit boek bij fans van Gone Girl en Het meisje in de trein ongetwijfeld een groot succes worden.

Dit boek valt aan alle kanten op. Niet alleen heeft de cover een opvallende kleur maar ook al het roze er in geeft je een extra bijzonder gevoel. Ik heb het idee dat het boek vrij duister is maar de kleuren doen anders vermoeden. Ik ben benieuwd of dit voor een bijzonder contrast gaat zorgen.

 

Stickertopia 
Duik in een wereld van prachtige bloesem en kleurrijke tuinen die overlopen van natuurlijke schoonheid. ‘Bloementuinen’ is een interactief boek dat levendige achtergrondplaten combineert met stickers van mooie kwaliteit. Gebruik de bloemen, bloemblaadjes en bladeren om jouw eigen botanische wereld te scheppen, detail voor detail. Stickertopie Bloementuinen is het ideale boek voor iedereen die creaties wil maken van een ongekend niveau en rijk aan details.

Ik ben hier al zo veel zin. Net zoals vroeger maar dan nu weer helemaal toegestaan voor volwassenen.

 

Teardrop
Nooit huilen… Dat heeft Eureka’s moeder haar op het hart gedrukt. Nu is Eureka’s moeder onder mysterieuze omstandigheden verdronken en Eureka wil eigenlijk ook dood. Ze geeft alleen nog om een bijzonder boek. Daarin staat het huiveringwekkende verhaal van een meisje dat een heel continent in zee huilde. Als een vreemde jongen Eureka vertelt dat ze in gevaar is, krijgt hij haar ook bijna in tranen. Tranen die een wereld kunnen wegspoelen…

Dit boek wil ik al heel lang lezen en nu met deze super voordelige editie kan ik er heerlijk van genieten.

 

Mindfulness op het werk
De kleine Mindfulness op het werk voor Dummies biedt je praktische manieren om mindfulness in je werk te integreren. Het is bedoeld voor werkenden in alle functies, zoals managers, werknemers en eigenaars van bedrijven. Mindfulness helpt je beter om te gaan met de negatieve gevolgen van de veeleisende moderne werkplek. Een hoge werkdruk, krappe deadlines en gestreste collega’s kunnen zelfs van de gehardste werknemers hun tol eisen. Mindfulness kan een krachtige manier zijn om je veerkracht te vergroten. Shamash Alidina is professioneel mindfulnesstrainer, spreker en coach. Juliet Adams heeft haar eigen consultancybedrijf en doceert mindfulness aan managers op de werkplek.

Een boekje om het jaar nog extra goed van start te gaan en nog succesvoller te worden in je leven en op het werk. Ik ben heel benieuwd wat ik hiervan allemaal ga leren.

 

Het Poppenmoedertje
Eva is een poppenmoeder die het liefste elke morgen
lekker in haar eentje voor haar popjes wil gaan zorgen

Ze haalt de popjes uit hun bedjes en ze trekt hun kleertjes aan
waarna ze met z’n allen in de poppenwagen gaan

 

Een heerlijk boekje om weer samen met de kindjes te gaan recenseren. Want stiekem zijn ze allemaal poppenmoedertjes.

 

Welk boek wil jij graag lezen? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *