Boeken Must Haves – Januari

Lieve lezers,

Hoera! 2019 is van start gegaan. Een heel nieuw jaar waarin we weer heerlijk kunnen lezen en hopenlijk ook lekker veel boeken kunnen lezen. Daarom natuurlijk ook weer vandaag een nieuwe Boeken Must Haves om 2019 goed van start te laten gaan.

Verkikkerd 
Lucy is dolblij wanneer ze gaat studeren. Eindelijk weg van haar ouders en hoogbegaafde zusje. Maar in plaats van het geweldige studentenleven waar ze op had gehoopt, komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets te maken wil hebben met haar huisgenoten! Zeker niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Maar waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…

Dit boek staat al zo lang op mijn wish list en deze maand komt hij uit in een volledig nieuw jasje! Deze hoop ik dus samen met jullie allemaal deze maand te gaan lezen.

 

Bookmarks
Dit zijn de mooiste boekenleggers die ik heb. En ik wil eigenlijk alle nieuwe printjes ook hebben. Je kan ze vinden in de prachtige Esty sthop. (Link hierboven)

Met deze boekenleggers heb je dus een extra mooie beleving tijdens het pakken en wegleggen van je boek.

 

Onder de sterren van Montpellier
Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?
Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is? ‘Onder de sterren van Montpellier’ van Marina Folkers is een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem.

Een heerlijk boek dat op mijn planken staat te wachten. Ik kijk er enorm naar uit om dit boek te gaan lezen.

 

Harry Potter Agenda
Moleskine’s 12 maanden agenda van large formaat bevat een beige limited edition Harry Potter-thema omslag met afgeronde randen, een lint-bladwijzer en een elastische behuizing om alles veilig te houden in gesloten toestand. Het bevat ook zuurvrije pagina’s en een uitbreidbare binnenzak.

De perfecte agenda voor elke Harry Potter fan.

 

Showstealer
Showstealer van Hayley Barker is deel 2 in een spannend YA-tweeluik voor fans van De Hongerspelen. Superspannende young adult voor 15 jaar en ouder. Hoshiko en Ben zijn op de vlucht sinds ze het Circus van Silvio Sabatini tot de grond toe hebben afgebrand tijdens de explosieve finale van Showstopper. De moeder van Ben is echter vastbesloten hen op te sporen en wraak te nemen.  Ben wordt in het nauw gedreven en er zit voor hem niets anders op dan zich op te offeren om zo Hoshiko te redden. Opeens is hij zelf de sterattractie in de dodelijkste show aller tijden.

Ik heb enorm genoten van deel 1 Showstopper en ik sta te popelen om dit boek te gaan lezen. Hij staat al klaar in de kast.

 

Baby Niflers
Baby Niffler two-pack! All Pops stand around 9.5 cm tall. Packed in an illustrated window box.Weight :400 gramPackage Dimensions :9cm x 18cm x 15cm (LxWxH )

Hoe schattig zijn deze Funko’s deze moet je gewoon gezellig in je boekenkast hebben staan.

 

Caraval
De zussen Scarlett en Donatella ontvluchten uit angst voor hun wrede vader het kleine, afgelegen eiland waar ze wonen. Ze worden daarbij geholpen door de o zo verleidelijke maar onuitstaanbare Julian. Ze komen terecht op Dromeneiland, waar de jaarlijkse voorstelling van Caraval wordt gehouden. Het publiek speelt mee in een dodelijk spel en moet achterhalen wat fantasie is en wat echt. Vlak na aankomst op het eiland verdwijnt Donatella, en Scarlett kan maar aan één ding denken: haar zus terugvinden voor de boosaardige Meester van Caraval haar vindt en er doden vallen…

Dit boek hebben we al een keer gelezen met de Serendipity Books Bookclub maar momenteel ben ik hem aan het lezen om daarna Legende te gaan lezen (deel 2). Nu de hardcover edtie maar 12,50 is moet je deze zeker aangeschaffen.

 

En als bonus deze must see van de maand! Op de release datum heb ik hem al gezien en de recensie verschijnt binnenkort online. En ik kan je verklappen dat ik hem Geweldig vind.

 

 

Dat was hem weer voor deze maand.

Ik hoop dat jullie allemaal een geweldig 2019 gaan hebben met heel veel prachtige boeken om te lezen.

 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *