Boeken Must Haves – Juli 2015

Lieve lezers,

Nieuwe maand nieuwe Boeken Must Haves, ik ben inmiddels onderweg naar mijn vakantie bestemming als jullie dit lezen. Hier hoop ik ook nog een hoop inspiratie op te gaan doen maar ik ga jullie via Instagram en Snapchat(serendipitybooks) zo veel mogelijk op de hoogte houden.

Eenzaam en extreem ver weg
De 16-jarige Seren leeft aan boord van de Ventura, een ruimteschip van de NASA. De bemanning omvat meerdere generaties en is op weg naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet.
Seren worstelt met de zin van het leven, haar familie en de liefde. Haar generatie werd aan boord geboren, heeft de aarde nooit gekend, maar zal ook de eindbestemming niet bereiken. Haar leven speelt zich af aan boord van de Ventura, en iets anders zal ze nooit kennen. Tenminste… dat is de gedachte waarmee ze is opgevoed.

 

Harry Potter ketting
Schermafbeelding 2016-06-25 om 10.07.01

Echte fans herken je van een afstand. Die hebben namelijk stiekem iets verborgen zitten in hun kleding. Maar met deze ketting herkennen de echte fans je onmiddellijk. En dat nog eens voor een super mooie prijs.

 

 

Voor Jou 

Louisa en Will zijn absolute tegenpolen. Als Lou wordt aangenomen om voor Will te zorgen, die sinds een ongeluk in een rolstoel zit, botsen hun karakters ook onmiddellijk. Maar als ze ontdekt wat hij voor ogen heeft, besluit ze alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Alleen, hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

Lees mijn recensie ook even terug hier op de site.

 

iPhone case
Schermafbeelding 2016-06-25 om 10.13.52

Dit super lieve hoesje doet ons hartje toch smelten. Een menging van een klassiek verhaal met de magie van Disney. Dat in een super mooie uitgave voor op je telefoon. Voor een super goedkope prijs.
Ik heb hem zelf ook besteld en zodra hij binnen is zien jullie hem online.

 

 

Suzy en de kwallen

Nadat haar voormalige beste vriendin verdrinkt, is Suzy Swanson ervan overtuigd dat dit komt dooreen zeldzame kwallenbeet. Dingen gebeuren immers heus niet zomaar. Teruggetrokken in haar eigen stille wereld, ontwikkelt ze een plan om haar theorie te bewijzen, zelfs als het betekent dat niemand haar gelooft en ze de wereld over moet reizen in haar eentje.

Dit boek moet je alleen al kopen voor het uiterlijk. Want dat gaat enorm schattig zijn.

 

John Green Kussen
Schermafbeelding 2016-06-25 om 10.24.23

Gewoon omdat hij geweldig leuk is! Het zijn boeken en dan ook nog eens alle favoriete boeken van onze held John Green. Perfect om te gebruiken als je heerlijk aan het lezen bent.

 

 

Zomer Meisjes
De jonge Amsterdamse rechercheur Lot van Dijk moet tot haar grote teleurstelling aan de slag bij het korps Twente – ver weg van waar het volgens haar allemaal gebeurt. Ze wordt gek van verveling, totdat tijdens een slepende nachtdienst ineens het lijk van een tienermeisje wordt gevonden in een afgelegen hutje in het bos. Voor Lot is het al snel duidelijk dat het meisje onderdeel is van de fantasie van een gevaarlijke seriemoordenaar. Ze weet zeker dat er meer slachtoffers zullen volgen en staat te trappelen om aan haar eerste echte zaak als profiler te beginnen. Door de mannelijke collega’s binnen het korps, die haar specialisme met grote scepsis bekijken, wordt ze echter behoorlijk tegengewerkt. Dan wordt er een tweede slachtoffer gevonden. En moeten haar collega’s wel naar haar luisteren.

 

Handgemaakte stempel
Schermafbeelding 2016-06-25 om 10.29.34

Deze stempel kun je met je eigen naam laten maken. Zo kun je je boeken voortaan zorgeloos uitlenen omdat je naam er in staat. Geen slordig gedoe met namen schrijven, gewoon een prachtige stempel er in zetten.

 

 

 

Dat was hem weer voor deze maand.
Maak er een mooie maand van vol met boeken.

Welk item wil jij heel graag hebben?

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Boeken Must Haves – Juli 2015

  1. ‘Voor jou’ heb ik pas uitgelezen en ik ben naar de film geweest. Het boek is beter dan de film vind ik, dus zeker een aanrader! De stempel zou ik graag willen hebben. Staat inderdaad mooier dan een handgeschreven naam 🙂

  2. Zomermeisjes & Voor Jou heb ik beide al gelezen. Wat handig zo’n handgemaakte stempel: staat mooier en het is nog persoonlijker ook. 🙂 Fijne vakantie trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *