Boeken Must Haves – Juni 2018

Lieve lezers,

De nieuwe maand is weer aangebroken en daarmee staat ook weer de nieuwe Boeken Must haves voor je klaar.

Kijk snel mee naar welke items en boeken je deze maand niet mag missen.

Ctrl Alt Delete
Lily werd als kind behandeld voor NonHodgkin, maar moest daardoor noodgedwongen stoppen met dansen. De behandeling slaat aan, en na een lang behandeltraject wordt Lily genezen verklaard. Ze pakt haar leven weer op en na jaren hard werken komt haar wens uit: ze mag dansen in de videoclip van Unity, een van de hotste boybands op aarde! Ze ontmoet Jim, gameontwerper, en samen moeten ze werken aan haar clip. Jim blijkt een irritante kwal, die het bloed onder Lily’s nagels vandaan haalt. Toch krijgt Lily gevoelens voor Jim, als ze een andere kant van Jim ontdekt en ziet hoe hij zich inzet voor kinderen in het ziekenhuis. Langzaam maar zeker groeien ze naar elkaar toe. Het leven lijkt Lily eindelijk toe te lachen. Tot dat vreselijke moment…

Eindelijk kunnen jullie dit boek deze maand gaan lezen. Mocht je nog twijfelen over dit boek kan je mijn recensie hier lezen.

 

ACOMAF kaarsen
Deze kaarsen zijn echt waanzinnig mooi! Ik heb net zelf Winter Court en Night Court besteld en ik kan niet wachten tot ze aan gaan komen. De unboxing gaan jullie dan ook zeker op Instagram zien.

Let op alleen vandaag nog 15% korting op deze prachtige kaarsen.

 

Hof van ijs en sterren
Hof van doorns en rozen novelle van Sarah J. Maas
Duik opnieuw in de meeslepende wereld van Hof van doorns en rozen
Maanden na de explosieve gebeurtenissen in Hof van vleugels en verwoesting, zijn Feyre, Rhysand en hun vrienden nog steeds bezig met de wederopbouw van het Nachthof en de immens veranderde wereld daarbuiten. Maar de Winterzonnewende is eindelijk dichtbij, en biedt een verdiend uitstel van de werkzaamheden. Toch kan zelfs de feestelijke sfeer de schaduwen van het verleden niet tegenhouden. Terwijl Feyre haar eerste Winterzonnewende als Hoge Fae beleeft, ontdekt ze dat haar dierbaren meer wonden hebben dan ze dacht. Littekens die een grote invloed hebben op de toekomst van hun hof.

Als echte fan mag je dit boek natuurlijk niet missen. En hij past ook perfect bij die kaars die je zojuist besteld hebt (van hierboven)

 

Blond Amsterdam – Indische waterlelies
Femque en Janneke hebben in samenwerking met de Efteling een servieslijn met sprookjesachtige designs ontworpen. Op het servies zijn de bekende sprookjes uit het Sprookjesbos getekend in de herkenbare Blond-stijl. Zo staan op de bekers en bordjes verschillende sprookjes als kleine verhaaltjes afgebeeld. 

Ik heb de mijne gisteren mee genomen uit de Efteling. Zo kan ik tijdens het lezen een lekkere kop thee drinken uit een van mijn favoriete sprookjes.

 

Social Creature
New York. Aspirant-schrijfster Louise kan zich amper staande houden, zonder geld, goede baan of connecties. Maar ze kan wél goed doen alsof. Dan ontmoet ze Lavinia. Mooie, rijke, excentrieke Lavinia, geboren in een wereld vol operabezoeken, geheime boekwinkels en champagne-overgoten decadente feestjes met de literaire elite van de stad. Dat leven wil Louise ook. Louise wil niets liever. En ze zal alles – maar dan ook alles – in het werk stellen om het te krijgen.

Dit boek ben ik op dit moment aan het lezen en ik kan niet wachten om mijn recensie met jullie te mogen delen. Vanaf 12 juni kunnen jullie hem ook lezen.

 

Book Pillow 
Een goed boek, een heerlijke kaars, een goede mok thee en daarbij mag een heerlijk kussen natuurlijk niet ontbreken. Met dit kussen is je lees avondje compleet.

Ik moet eerlijk toe geven dat ik deze net ook zelf gekocht heb. Kijk vooral nog even naar de ACOTAR kussens and Beauty and the beast kussens.

 

 

Something in the water
A shocking discovery on a honeymoon in paradise changes the lives of a picture-perfect couple in this taut psychological thriller debut–for readers of Ruth Ware, Paula Hawkins, and Shari Lapena. If you could make one simple choice that would change your life forever, would you? Erin is a documentary filmmaker on the brink of a professional breakthrough, Mark a handsome investment banker with big plans. Passionately in love, they embark on a dream honeymoon to the tropical island of Bora Bora, where they enjoy the sun, the sand, and each other. Then, while scuba diving in the crystal blue sea, they find something in the water. . . . Could the life of your dreams be the stuff of nightmares? Suddenly the newlyweds must make a dangerous choice: to speak out or to protect their secret. After all, if no one else knows, who would be hurt? Their decision will trigger a devastating chain of events.

Voor iedereen die graag engels leest is dit het boek waar iedereen in de US het op dit moment over heeft. Hij is aardig aan de prijs maar ik ga hem zeker lezen.

 

Welk item mag jij echt niet missen deze maand? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *