Boeken Must Haves – Maart 2017

Lieve lezers,

Hoera! Het is weer de eerset van een nieuwe maand. Een maand waarin we veel nieuwe boeken gaan lezen. Er veel nieuwe boeken gaan verschijnen en we hopelijk al een aantal prachtige zonnestralen mogen opvangen.

Maar bij deze nieuwe maand horen ook nieuwe dingen die je leesplezier enorm vergroten. Lees daarom snel mee met welke items je deze maand niet mag missen.

img_5024

Klik op de roze link om naar de verkoop pagina te gaan.

Selection – Lang & gelukkig
Deze bundel bevat de vier Selection-novelles: De prins, De lijfwacht, De koningin en De favoriet. Het is een echt collector’s item voor de fans, met een kaart en illustraties in het binnenwerk. Het verhaal van De prins opent de week voor de Selectie begint en volgt Maxon tot aan de eerste dag van de competitie. De lijfwacht beschrijft Aspens tot nu toe nog onbekende leven binnen de paleismuren. In De koningin strijdt Amberly, de moeder van prins Maxon, om de hand van haar prins. De favoriet vertelt het verhaal van de liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter.

Ben je een selection fan? Dan moet je dit boek gewoon in je kast hebben om de serie compleet te hebben. Want dit is helaas echt het aller allerlaatste wat je in je handen kan hebben van deze serie.

 

Blond Amsterdam Even Bijkletsen Minimok
Dit nieuwe vrolijke en kleurrijke minimokje met stippen maakt jouw tafel nog gezelliger! De opvallende en kleurrijke illustraties kenmerken de ‘Even bijkletsen’ lijn van de twee vriendinnen uit Amsterdam: een servieslijn met een knipoog.

I heb een enorme zwak voor Blond Amsterdam mokken. Maar een nieuwe maand is toch een goede reden om je mokken collectie aan te vullen?

 

Boek der spiegels
New York, 25 jaar later. Literair agent Peter Katz ontvangt enkele hoofdstukken uit een manuscript met de titel Boek der spiegels. Het zijn de memoires van Richard Flynn over diens tijd op Princeton University. Hierin beschrijft hij zijn opmerkelijke verstandhouding met Wieder.

Katz is vastbesloten tot op de bodem uit te zoeken wat er in de nacht van de moord is voorgevallen. Hij is ervan overtuigd dat het antwoord zal staan in het ontbrekende deel van Flynns memoires. Richard Flynn is echter ongeneeslijk ziek, en de rest van het manuscript blijkt onvindbaar. Katz raakt geobsedeerd door de zaak. Maar hoe dieper hij in de materie duikt, hoe verder hij verwijderd lijkt van de oplossing.

Dit boek ben ik op dit moment aan het lezen en over dit boek komt een bijzondere recensie. Maar daarover lees je later meer. Wat ik je wel kan vertellen is dat het nu al enorm goed is en dat DWDD zich daar volledig bij aansluit.

 

fullsizerenderWinnie de Pooh Thermosbeker
Deze beker en ik zijn gewoon pure liefde. Een van mijn favoriete figuurtjes uit een boek en dat op een mooie niet te schreeuwerige beker. Doordat Winnie er subtiel op staat valt het de meeste mensen niet op. Tot er natuurlijk een andere Winnie de Pooh liefhebber bij je staat.

Te koop voor 3,99 bij de Primark.

 

As Old as Time
What if Belle’s mother cursed the Beast? “As Old as Time” is the third book in a new YA line that reimagines classic Disney stories in surprising new ways. When Belle touches the Beast’s enchanted rose, memories flood through Belle’s mind-memories of a mother she thought she would never see again. And, stranger still, she sees that her mother is none other than the beautiful enchantress who cursed the castle and all its inhabitants. Shocked and confused, Belle and the Beast will have to unravel a dark mystery about their families that is 21 years in the making.

Dit engelstalige boek heb ik gekocht op vakantie. Lees het artikel over mijn aanwinsten daarvan nog even hier.
Dit boek past perfect bij dat nu de nieuwe live action movie uit komt. Lezen dus!

 

2557849Notebook
Zoals jullie weten heb ik een notebook verslaving en kan ik er nooit genoeg hebben. Met dit prachtige boekje kan je altijd al je ideeën en hersenspinsels tijdens het lezen opschrijven.

En dat voor een super leuker prijs van 0,79 bij de action. 

 

 

Eerste leven
In Gena Showalters nieuwe fantasywereld moet iedereen kiezen waar hij na zijn dood heen wil. Wordt het Troika (‘Licht geeft Zicht’) of Myriad (‘Macht is een Recht’)? De twee rivaliserende rijken bestrijden elkaar op leven en dood, en beide hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige Tenley Lockwood…
Hoewel Tenleys ouders haar al – voor veel geld – aan Myriad hebben beloofd, weigert ze haar handtekening te zetten. Troika en Myriad zetten echter hun beste krachten in om haar over te halen: twee zéér aantrekkelijke jongens die haar op alle mogelijke manieren proberen te overtuigen. Maar dan mengt zich nóg iemand in de strijd…

Dit boek wil ik zo enorm graag lezen en ik ben er zo benieuwd naar dat dit boek ook gewoon al in deze lijst moest verschijnen.

 

Dit was hem weer voor deze maand.

Welk item moet jij echt hebben?

Liefs, Marjolein

One thought on “Boeken Must Haves – Maart 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *