Boeken Must Haves – Maart

Lieve lezers,

De nieuwe maand is weer van start gegaan. Voor sommige is dit een week vol carnaval en andere sluiten weer lekker hun vakantie af. Deze maand hopen we natuurlijk op heel veel zonnige dagen waarin we lekker in het voorjaar zonnetje kunnen lezen. En met deze boeken en items gaat dat helemaal goed komen.

 

Klik op de links om te items te kopen en steun daarmee gelijk nieuwe win-acties op het blog. Het kost je niets extra.

Het eindeloze strand
Welkom op Mure, een klein eiland voor de kust van Schotland, vol eindeloos lege stranden en schitterende natuur. Hier runt Flora haar Café Zon & Zee aan de kade bij de haven. Het is een geliefde plek voor toeristen (heerlijk eten) en bewoners (de laatste nieuwtjes).  Maar Flora maakt zich zorgen. Haar vriend Joel is geweldig, maar hij gedraagt zich opeens afstandelijk, en niet alleen omdat hij regelmatig in New York is voor zijn werk. Waar zit hij met zijn gedachten? Flora’s beste vriendin Lorna is in stilte verliefd op de lokale huisarts, Saif, die gevlucht is uit Syrië. Schokkend nieuws zal zijn leven – en dat van Lorna – veranderen.
Koude winteravonden gaan langzaam over in lange zomerdagen. Vinden Flora en Joel hun geluk terug?

Dit boek ben ik op dit moment aan het lezen en het is een heerlijke feelgood.

 

Blond Amsterdam Somebunny loves you
Somebunny loves you! Maak je paasontbijt compleet met deze leuke minimok van Blond Amsterdam. Het paasservies is perfect voor een heerlijk ontbijt met Pasen.

 

Deze mok is gewoon echt te leuk en blijft de hele lente fantastisch om uit te drinken.

 

H@CK
In de Bange Jaren stond de Derde Wereldoorlog op het punt van uitbreken en de aarde dreigde intussen ten onder te gaan aan het veranderende klimaat. Economische groei was het enige dat telde. Gelukkig ontstond er een tegenbeweging. Steeds meer mensen begonnen op eigen houtje duurzame projecten te ontwikkelen en maakten zich hard voor een betere wereld: sinds de Grote Ommekeer gaat het weer beter met de aarde. Het resultaat is een ideale wereld, volgens de vijf nieuwe leiders. Maar als je je niet aan hun regels houdt… Wanneer Holden Winters een oude bunker ontdekt met spullen uit de Bange Jaren, heeft dat grote gevolgen. De smaak van ananas uit blik overtreft alle vita en shakes die hij ooit geproefd heeft. En de vuurpijlen die hij vindt en afsteekt tijdens Happy Day zijn veel mooier én vooral echter dan de kunstmatige vuurwerkshow die elk jaar georganiseerd wordt. Maar Holden blijft niet ongezien en wordt opgepakt door de handhavers. Die zijn echter iets heel anders met hem van plan dan hij had verwacht. Holdens zus Prissy ontvangt intussen mysterieuze berichtjes van een onbekende op haar camphone. Hoe kan het dat de afzender alles van haar weet, maar zij niets van hem? En waarom heeft ze het gevoel dat er iets niet klopt aan de arrestatie van Holden?

Dit nieuwe boek moet ik gewoon lezen en ik kan niet wachten om hem deze maand te gaan lezen.

 

Boekenlegger – Vintage Kat 
Stop met het vouwen van de hoekjes van uw boeken! Of met al die saaie boekenleggers! Clip deze vintage boekenlegger op de pagina waar u wilt stoppen en vind deze de volgende keer weer gemakkelijk terug. Er is niks anders te vinden zoals deze boekenlegger met zijn unieke en leuke uitstraling. Vervaardigd van de beste materialen, strak gebogen om zo een unieke bladwijzer te creëren. Deze boekenlegger zorgt ervoor dat uw boeken in perfecte conditie blijven. Daarbij komt ook nog kijken dat ze heel leuk eruit zien als ze op uw boek zijn bevestigd. 

Deze prachtige boekenlegger mag je gewoon niet missen. Dan is je boek weg moeten legger toch iets minder droevig omdat je deze boekenlegger er in mag stoppen.

 

Niet te stoppen
Bri is zestien en wil een van de grootste rappers ter wereld worden. En ze heeft wat te bewijzen, aangezien haar overleden vader een echte raplegende is. Maar dan wordt Bri’s moeder ontslagen en wordt overleven haar prioriteit. Bri uit al haar frustraties in haar raps. Het is nu geen kwestie meer van willen: ze moét het maken!

Als je dol bent op The Hate You Give dan moet je dit nieuwe boek van Angie Thomas lezen! (Verschijnt 29 maart)

 

Bullet Journal stempels 
Deze stempels zijn ideaal voor gebruik in je bullet journal of planner. Het bijhouden van een bullet journal kan een heel karwei zijn maar met deze Mijn Bullet Journal Stempels geef je je bujo gemakkelijk een beetje flair, stijl en structuur. Het is een set met talloze stempels voor die dingen die je keer op keer kunt laten terugkomen in je bujo: de dagen van de week, de maandkalendertjes, icoontjes, alarmwoorden, banieren, vlaggen en andere versieringen. Na gebruik zijn deze stempels weer eenvoudig schoon te maken met babydoekjes zonder olie of water en zeep. De transparante stempels zijn extra handig omdat je precies kunt zien waar je de stempel in je bullet journal layout plaatst. 
Deze set bevat: 1 acrylblok 1 inktkussen 3 vellen met transparante stempels

Ik heb deze gisteren binnen gekregen en in mijn Instagram stories kun je de unboxing zien (onder unboxing) en de eerste tests.

Een zekere vrijheid
New Orleans, jaren 40: Evelyn, de oudste dochter in een welgestelde familie, valt voor Renard, de zoon van een conciërge wiens dromen groter zijn dan zijn mogelijkheden. Ze krijgen een dochter, Jackie, die de veelbelovende carrière van haar man ziet ontsporen door de economische crisis in de jaren 80 tijdens de Reagan-jaren. Wanneer de man van Jackie verslaafd raakt, staat zij alleen voor de opvoeding van hun zoon T.C. Als in 2011 New Orleans worstelt met de nasleep van orkaan Katrina, wil T.C. een nieuwe start maken. Maar dat is niet makkelijk als jonge zwarte man in het zuiden van Amerika. Een zekere vrijheid is buitengewoon overtuigende roman over liefde en weerbaarheid in tijden van crisis.

Een iets ander boek dan normaal. Maar deze staat echt op mijn Must Read lijst voor komende maand. Alles in dit boek maakt me nieuwsgierig (Verschijnt 12 maart)

 

Fernweh Travel Notebook
Als je op reis bent, heb je vaak de behoefte om dingen op te schrijven. Wat je allemaal meemaakt. Welke plaatsen je hebt bezocht, wat je daar zag, rook en voelde. Soms komen de diepste bevindingen tot je. Soms hoor je gewoon iets grappigs wat je wilt noteren. En soms bedenk je je wat je allemaal anders wilt doen, als je weer thuis bent. Wat het dan ook is dat je niet meer wilt vergeten, vanaf nu schrijf je het allemaal op in je eigen travel notebook. Deze Fernweh travel notebooks hebben een luxe nepleren hoes, waar vier aparte notebooks in zitten: eentje met lijntjes, eentje met dots en twee blanco boekjes. Zo heb je voor elke schrijf- (of teken)behoefte een notebook bij de hand. Een elastiek houdt ze allemaal bij elkaar, zodat je de notebooks gemakkelijk compleet houdt en ze niet gaan slingeren in je tas, koffer of backpack. Zie je jezelf ook al zitten, schrijvend aan het strand of in een ver land? 

Deze Travel Journal/Notebook is echt geweldig! De recensie ga je hier binnenkort op de website zien. Een echte Must have voor alle travels die gaan komen.

 

Dat was het weer voor deze maand. Ik wens jullie allemaal heel veel leesplezier en heel veel mooie boeken toe. En heb je nog een leestip voor mij deel hem dan vooral hieronder of via Instagram.

 

Liefs, Marjolein

 

One thought on “Boeken Must Haves – Maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *