Boeken Must Haves – Mei 2016

Lieve lezers,

Hoera!! Het is weer een nieuwe maand. Wat gaat mei ons allemaal brengen? In ieder geval weer heel veel nieuwe fantastische boeken. Maar ook de maand waarin we hopelijk weer heel veel buiten kunnen lezen.
Met deze boeken en accessoires kom jij de maand weer door.

 

Nooit meer te druk

Onze inbox en to-dolijst puilen uit, veel mensen verwachten iets van ons en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. Maar Nooit meer te druk is geen timemanagementboek, Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek en biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gerichte aandacht op wat je doet.

 

Een boek dat we tegenwoordig allemaal wel kunnen gebruiken.

 

 

Iphone Case 

Schermafbeelding 2016-04-26 om 16.23.30

Met dit super gave FanDom hoesje weet iedereen gelijk dat jij helemaal into de FanDoms bent!
Zo kunnen mensen je direct aanspreken met hun favoriete fandom.

 

 

 

Aan alle jongens van wie ik hield 

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

Leest heerlijk weg.

 

raspberry gel

Badschuim

De badschuim van Treacle Moon zijn echt heerlijk. Op elke fles staat een mooi klein verhaaltje wat je heerlijk laat genieten. En dan zijn de geurtjes ook nog eens overheerlijk.

Ik zelf heb al meerdere van deze flessen en ook ene hoop mini’s.

 

Onmogelijke keuze 

Sommige mensen koesteren hun verleden, anderen proberen het te vergeten. Hoofdpersoon Selma in Onmogelijke keuze van Sandra Berg behoort tot die laatste categorie. Lange tijd lijkt dat te lukken, tot ze met haar man en dochter naar Spanje moet reizen, waar haar verleden zich voor een groot deel heeft afgespeeld. Sandra Berg neemt je in Onmogelijke keuze mee in Selma’s gedachtewereld en dilemma. Je voelt van begin tot eind met haar mee en wordt ook als lezer voor de vraag gesteld: welke keuze zou ík maken?

 

 

Notitie boekje 

Just one more chapter 3D[1]

Dit nieuwe boekje van Scelta is echt geweldig! En hij is er ook nog eens in een hele hoop leuke uitvoeringen.
Een echte Must have dus voor elke boekenliefhebber!

Schermafbeelding 2016-04-26 om 16.05.43

 

 

 

 

 

 

 

Het gelukkigste meisje ter wereld

Na haar traumatiserende tienerjaren op de prestigieuze Bradley School bouwt Ani FaNelli zorgvuldig een nieuwe identiteit op. Met haar glamoureuze baan, goedgevulde kleerkast en succesvolle verloofde lacht het leven haar toe. Maar Ani heeft een geheim. Duistere kwelgeesten uit het verleden bedreigen haar wanhopig gecreëerde illusie van perfectie. In een razend tempo en vol onverwachte wendingen beschrijft ‘Het gelukkigste meisje ter wereld’ de ondraaglijke druk waarmee veel succesvolle vrouwen moeten zien om te gaan. Achter de scherpe randjes en moordende ambitie van de heldin gaat een schokkende waarheid schuil, maar ook een hart dat groter is dan het op het eerste gezicht lijkt. Moet Ani de stilte doorbreken om zich van haar trauma’s te bevrijden? Ook als dat betekent dat ze daarmee alles waarvoor ze geknokt heeft op het spel zet? “‘Het gelukkigste meisje ter wereld’ is het soort boek dat je bij de keel grijpt en niet meer loslaat.” – Reese Witherspoon

4 mei staat mijn recensie online.

 

Dit was hem weer voor deze maand.

Wat wil jij heel graag hebben van deze lijst?

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Boeken Must Haves – Mei 2016

  1. Wat een leuk lijstje! 🙂 Ik vind het telefoonhoesje en de notitieboekjes erg leuk. Het gelukkigste meisje ter wereld heb ik ook gelezen. Ben benieuwd wat jij ervan vindt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *