Stacking The Shelves week 17 – 2016

Lieve lezers,

Nieuwe week nieuwe Stacking The Shelves. Waar heb ik deze week mijn boekenkasten weer mee mogen verrijken? Je leest het nu in de nieuwe Stacking The Shelves.

stacking 17

Rivalen 
Beautiful Idols Breaking news: Filmster verdwijnt spoorloos. Hebben drie jonge clubpromotors er iets mee te maken? Overal hangen de flyers: Wie wordt de beste promotor van de Unrivaled-clubs? Wie het hipste publiek en de populairste sterren naar de Hollywood-clubs weet te lokken, krijgt de meeste punten en wint uiteindelijk een enorme geldprijs. Layla, Tommy en Aster behoren tot de uitverkorenen die mee mogen doen aan de wedstrijd. Voor alle drie hangt er veel van af, en dus gaat het hard tegen hard – zo hard dat ze zichzelf al na een paar weken nauwelijks nog terug herkennen. Alles draait al snel om de jonge superster Madison Brooks. Wie háár weet te strikken, heeft al bijna gewonnen. Tot op een dag de filmster spoorloos verdwijnt en alle ogen zich richten op de drie jongeren die haar het laatst hebben gezien…

Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek! Vooral omdat Fleurine mij super enthousiast heeft gemaakt.

Het laatste licht 
Als Moira haar zus en broer helpt bij een Wicca-ritueel tijdens Halloween, verwacht ze niet dat hun bezwering ook echt zal werken. Ze komen in een mysterieus landschap terecht dat mijlenver weg lijkt van de steencirkel Meini Hirion in Wales waar ze met hun ritueel zijn begonnen. Natuurlijk moet het wel een illusie zijn… maar de knappe, donkerharige jongen die Moira tijdens haar trance ontmoet kan ze niet zomaar als droom wegwuiven. Hayko, de geheimzinnige vreemdeling, duikt daarna nacht na nacht weer op in haar dromen. Een vreemde kracht lijkt haar steeds weer terug te trekken naar het dromenland uit haar visioen, en de dingen die ze daar ziet beginnen steeds meer op nachtmerries te lijken. Maar waar Moira zich het meeste zorgen om maakt is niet dat ze in haar dromen met allerlei monsters en engelen moet vechten; het is het besef dat ze verliefd begint te worden op een jongen die helemaal niet bestaat. Wat als je écht kunt vallen voor de man van je dromen?

Tot nu toe heb ik alleen nog maar goeds gehoord over dit boek. Ik ben dan ook zeer vereerd dat Jen het naar me opgestuurd heeft.

Bloedspel 
Een jongen van vijftien schiet zichzelf dood met een wapen dat zes jaar geleden is gestolen uit de spreekkamer van een dokter. Dat maakt me nieuwsgierig, ja.’ De zelfmoord van Gregory Hesse – een leerling aan een prestigieuze school in LA – is een schok. Zijn moeder weigert te geloven dat haar zoon zichzelf heeft doodgeschoten en weet rechercheur Decker ervan te overtuigen deze zaak nader te bekijken. De zelfmoord van de jongen zorgt ook voor onrust bij Peter Decker en Rina Lazarus zelf. Gabe Whitman – de 15-jarige zoon van een moordenaar – woont al een jaar bij hen in huis. Hoewel hij zich gemakkelijk lijkt aan te passen, realiseren ze zich dat hij zo zijn geheimen heeft… Als niet lang na Gregory’s zelfmoord een leerlinge aan dezelfde school de hand aan zichzelf slaat, is één ding duidelijk: dit kan geen toeval zijn. De dood van het meisje zet Decker op het spoor van een uiterst naargeestig groepje rijke, bevoorrechte jongeren met een gevaarlijke voorliefde voor geweld en wapens.

Dit boek viel zonder verzoek om te lezen op de mat. Normaal is dit altijd een beetje eng omdat het boek me misschien helemaal niet aanspreekt. Maar dit boek lijkt me echt helemaal geweldig.

 

Hebben jullie deze week ook je boekenkast aangevuld? Welke boeken heb je er aan toegevoegd?

Liefs, Marjolein

4 thoughts on “Stacking The Shelves week 17 – 2016

  1. Alweer 1,5 week geleden heb ik mezelf de geïllustreerde Harry Potter gegeven. Klinkt misschien stom, maar vond hem zo duur en heb er heel lang over getwijfeld. Op mijn verjaardag dacht ik, doe het nou gewoon!!!

    1. Dat is zeker niet stom hoor! Ik heb hem ook maar hij is echt heel erg aan de prijs. Maar wel echt zijn geld waard. Nog gefeliciteerd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *