Boeken Must Haves – November

Lieve lezers,

De nieuwe maand is al weer vliegensvlug van start gegaan. In deze prachtige herfstachtige maand verschijnen weer heel veel boeken die we  allemaal graag willen lezen. En nu het weer lekker koud is kunnen we allemaal met een dekentje en een goed boek op de bank gaan zitten.

Een dag in december
Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze voélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment… en dan rijdt de bus door.
Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is… de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?

Een heerlijk boek dat ik nu aan het lezen ben. Hierdoor zit ik al helemaal lekker in de kerst sfeer.

 

Deathly Hallows hanger met echte parel
Een prachtige ketting van de Deathly Hallows met parel! Hoe enorm gaaf is dat. Ik zelf heb de hanger Golf en Tinkerbell. En als je wil word deze parel live op Facebook voor je open gemaakt.

 

 

 

Mermaid
Ik kijk omhoog. Ik kijk naar de donkere zee, de woeste golven, en doe mijn best om een glimp op te vangen van het zwakke licht in de verte. Dat is waar mijn moeder naartoe is gegaan, naar boven. En daar moet ook ik naartoe als ik de antwoorden wil vinden waarnaar ik op zoek ben.
Diep in de zee, aan de koude Ierse kust, droomt zeemeermin Gaia van een leven zonder haar tirannieke vader. Wanneer ze eindelijk voor het eerst naar de oppervlakte mag zwemmen, wordt ze verliefd op een mensenjongen. Ze verlangt naar een leven boven water. Hoe hoog is de prijs die ze daarvoor moet betalen? 

Een fantastisch boek dat je echt moet lezen. Mijn volledige recensie lees je hier. 

 

Autumn & Winter Mokken
Hello autumn, hello winter! Nu exclusief bij Bol.com verkrijgbaar: een set van twee bekers Autumn & Winter van Blond Amsterdam. Op de bekers staat een krans van illustraties in thema van het seizoen.

Hoe onwijs leuk zijn deze prachtige mokken van Blond Amsterdam. Zo kom de de koude herfst en winter dagen wil door.

 

Dag 7
Dag 7 van Kerry Drewery is het megaspannende vervolg op Cel 7, een serie die zich afspeelt in een wereld waarin het publiek beslist over leven en dood via een reality-tv-show.
Martha Honeydew is vrijgelaten uit de angstaanjagende cel 7. Maar echt vrij is ze niet: de corrupte overheid houdt elke beweging van haar nauwlettend in de gaten. En nu is haar enige, vertrouwde vriend Isaac gevangengenomen. Maar haar kansen om hem te redden zijn bijzonder klein nu ze geen stap kan zetten zonder gevolgd te worden. Dan komt de dag van zijn veroordeling dichterbij. Zullen zij en Isaac ooit met elkaar herenigd worden en in een betere wereld leven?

Deel 1 (Cel 7) Vond ik echt waanzinnig goed. (En mijn quote staat ook op Dag 7 achterop) Ik kan niet wachten om Dag 7 te gaan lezen!  Lees mijn recensie van Cel 7 nog even hier.

 

Bullet Journal Toolkit
Deze set bevat alles wat je nodig hebt om met een bullet journal aan de slag te gaan. Gebruik de fineliner om al je afspraken, taken en evenementen op te schrijven, je potlood om alle layouts te schetsen en poets ze bij met je gum. Het handige sjabloon gebruik je om strakke lijnen te trekken en vaste symbolen te tekenen. Met de sticky notes maak je eenvoudig ingewikkelde layouts die je kunt hergebruiken of je maakt tabs waardoor je makkelijker kunt navigeren door je bujo. Een zeer complete set voor zowel startende als ervaren bujo’ers!
Verpakt in een fullcolour bedrukt luxe kartonnen doosje met los deksel zonder venster. Dichtgeplakt met twee ronde transparante stickers.

Begin deze maand aan je eigen bullet journal en laat je verassen door je eigen creativiteit. Met deze toolkit ben je direct goed op weg.

 

Alle Slechte Meisjes
Iedereen houdt van Summer Ryan. Ze is een voorbeeldige leerling met een groot muzikaal talent en ze is een zonnestraaltje in het stoffige stadje Grace, Alabama. Ze verschilt als dag en nacht van haar moeilijke, rebelse tweelingzusje Raine.
Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt. Met deze nieuwe tragedie heeft de politie moeite de onrust in het stadje te beteugelen. De sherrif gaat ervan uit dat Summer uit vrije wil is weggelopen, maar Raine laat het er niet bij zitten en gaat zelf op onderzoek uit.
Was Summer wel zo’n voorbeeldig meisje?

Een heerlijk spannend boek voor deze koude dagen.

 

 

A very large expanse of sea
It’s 2002, a year after 9/11. It’s an extremely turbulent time politically, but especially so for someone like Shirin, a sixteen-year-old Muslim girl who’s tired of being stereotyped.
Shirin is never surprised by how horrible people can be. She’s tired of the rude stares, the degrading comments—even the physical violence—she endures as a result of her race, her religion, and the hijab she wears every day. So she’s built up protective walls and refuses to let anyone close enough to hurt her. Instead, she drowns her frustrations in music and spends her afternoons break-dancing with her brother. But then she meets Ocean James. He’s the first person in forever who really seems to want to get to know Shirin. It terrifies her—they seem to come from two irreconcilable worlds—and Shirin has had her guard up for so long that she’s not sure she’ll ever be able to let it down.

Dit boek heb ik (in het Engels) klaar liggen om te lezen. Ik ben enorm benieuwd en hoop het zeker deze maand te gaan lezen.

Dat was hem weer voor deze maand. Welk item moet jij echt hebben? 

Liefs, Marjolein

 

One thought on “Boeken Must Haves – November

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *