Boeken Must Haves – November 2016

Lieve lezers,

Hoera! Het is weer de eerste van de maand. Dat betekend dat het weer tijd is om de lijst voor November te gaan maken. Die misschien ook al kan helpen bij een lijst die jij mag gaan maken voor december. Kijk en geniet mee met wat ik je deze maand allemaal aanraad.

img_0845

The Juwel
Verkocht op een veiling aan een van de rijkste dames van het land… Dat overkomt Violet. In het landhuis van de Hertogin wacht haar een leven vol luxe, maar ook gevangenschap en duistere plannen. De nietsontziende Hertogin wil Violets bijzondere gave uitbuiten, tegen elke prijs. Violet moet ontsnappen voor het te laat is. Dan blijkt dat haar beste vriendin Raven in gevaar is. Violet staat voor een onmogelijke keuze: moet ze Raven redden of zichzelf?

Het boek waar iedereen het deze maand over gaat hebben. Zorg dat jij hem ook in huis hebt.

 

Bookmark set van 6
De mooiste boekenleggers die ik ooit heb gehad. Het voordeel van deze is dat je zelf kan uitzoeken welke 6 je wil en er geen verplichte setjes zijn. Optimaal genieten bij het lezen en ze zijn ook nog een prachtig en heerlijk stevig.

 

 

My Reading Journal 

De allermooiste zinnen, de spannendste scènes, de wonderlijkste werelden, alternatieve eindes, personages om mee te daten, wish list, boeken om nooit te vergeten

Een van de ultieme toppers in deze lijst. Dit boekje moet je gewoon hebben het is zo waanzinnig leuk. Binnenkort de recensie hier op de site.

 

Peter Pan
J. M. Barrie’s Peter Pan is a thrilling adventure for all ages – the story of the boy who refuses to grow up is a tale that never gets old. It follows the Darling children, Wendy, John and Michael, who befriend the magical Peter and are whisked away to Neverland, where the villainous Captain Hook and the brave Lost Boys await.

Een waanzinnig mooi schattig boekje. Met goud omrande pagina’s prachtige tekeningen en natuurlijk het welbekende verhaal.

 

 

Blond Amsterdam Winter Thee set
Blond Amsterdam viert de winter! Geniet gezellig samen van een heerlijke kopje thee in de winter met deze tea for two set van het winterservies van Blond Amsterdam bestaande uit 2 bekers, een theepot en een Winter Blend theezak. De set is exclusief verkrijgbaar bij bol.com. De bekers en theepot zijn van aardewerk en geschikt voor de vaatwasmachine. De theepot heeft een inhoud van 1.5 liter.

Nu ook nog een behoorlijk afgeprijsd! Met deze winterset kun je gaan geniete van boek na boek na boek. Want volgens de weerberichten kunnen we sneeuw verwachten in november.

 

Sisi
Ze is een van de mooiste vrouwen ter wereld. Iedereen noemt haar Sisi. Op haar zestiende trouwt ze met keizer Frans Jozef I van Oostenrijk. In Wenen gonst het in het paleis van de geruchten en intriges. Sisi ervaart zowel haar huwelijk als het strenge hofprotocol als verstikkend. Ze vindt troost op haar landgoed buiten Boedapest. Daar rijdt ze paard en geniet van het gezelschap van graaf Andrassy. Tot ze door tragisch nieuws gedwongen wordt terug te keren naar Wenen.

Een heerlijk boek om deze wintermaanden te gaan lezen. Laat Sisi je meenemen in haar avontuur.

 

Kat over de vloer
Het was een gewone straat, waar heel verschillende mensen wonen. Sommigen vriendelijk, anderen nors, sommigen bemoeizuchtig, anderen teruggetrokken. Totdat Alfie kwam, het grijze katje dat het leven van de straatbewoners veranderde en de gemeenschapszin terugbracht.
Maar nu is er een nieuw gezin in de straat komen wonen, een gezin waar iets geks mee is. Alfie weet niet precies wat, maar wat hij wel zeker weet is dat hij moet ingrijpen voor het te laat is. Maar willen ze zijn hulp wel?

Alleen al door de cover krijg je zin in sneeuw en kerst. Heerlijk genieten met thee en een dekentje op de bank.

 

Vuur en As 2
In Een Fakkel tegen het Duister, het tweede deel in de YA-serie Vuur en As van Sabaa Tahir, gaat de strijd van Elias en Laia verder. ‘Verslavend als The Hunger Games, fantasierijk als Harry Potter en met de wreedheid van Game of Thrones.’ PRI InternationalOp hun vlucht dwars door het Imperium vechten Laia en Elias zich een weg naar het noorden om Laia’s broer te bevrijden uit de Kauf-gevangenis. Opgejaagd door Maskers en gemanipuleerd door de meedogenloze Commandant proberen ze hun vijanden te slim af te zijn.

Het verhaal gaat verder. Een heerijk boek om deze maand te gaan lezen.

 

Dat was het weer voor deze maand.
Wat vind jij het leukste item van deze maand?

Liefs, Marjolein

One thought on “Boeken Must Haves – November 2016

  1. Ik begin toch steeds meer benieuwder te worden naar ‘The Jewel’. Voorheen alleen naar ‘Sterrenstof’ van Youn & Awesome, maar nu toch steeds meer nog naar The Jewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *