Stacking The Shelves week 43 – 2016

Lieve lezers,

Iets later dan normaal door andere leuke vaste artikelen is het vandaag tijd voor Stacking The Shelves. Deze week niet heel groot maar zeer zeker niet minder leuk. Kijk snel mee naar wat er deze week op mijn plank is bijgevoegd.

img_0849

Bloggen Dummies
Voor iedereen die er weleens over heeft gedacht om een eigen blog te beginnen is er nu De kleine Bloggen voor Dummies. Of je nu je passie voor haken wil delen, of je bedrijf online beter zichtbaar wil maken: dit boekje laat je alle aspecten van het bloggen zien en wijdt je in in de wereld van bloggers en vloggers. Je leert hoe je zelf een website bouwt, hoe je je lezers bereikt via social media, hoe je lekker leesbare blogs schrijft en hoe je geld kunt verdienen met bloggen. Er is veel aandacht voor zakelijk bloggen en het bereiken van je doelgroep online.

Een erg leuk klein boekje. Binnenkort komt de recensie online of dit boekje echt zo handig is als het doet beloven.

Kat over de vloer
Het was een gewone straat, waar heel verschillende mensen wonen. Sommigen vriendelijk, anderen nors, sommigen bemoeizuchtig, anderen teruggetrokken. Totdat Alfie kwam, het grijze katje dat het leven van de straatbewoners veranderde en de gemeenschapszin terugbracht.
Maar nu is er een nieuw gezin in de straat komen wonen, een gezin waar iets geks mee is. Alfie weet niet precies wat, maar wat hij wel zeker weet is dat hij moet ingrijpen voor het te laat is. Maar willen ze zijn hulp wel? 
Een warm, opbeurend en inspirerend verhaal waarin Alfie laat zien dat een huisdier echt je leven kan veranderen.

Een heerlijk boek om rond deze tijd van het jaar te gaan lezen. Ik heb nu al heel veel zin om er in gaat te beginnen. Want de kerst straalt van deze cover af.

Bakken met Kennis
Eke Mariën geeft in dit boek praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt en de theorie om te begrijpen waarom je het zo moet doen. De functies van The big five – bloem, eieren, water, vocht en vet – worden uitgebreid behandeld. Door met deze ingrediënten te leren experimenteren, lukken je baksels beter en krijg je bovendien meer grip op bakken zonder gluten, zonder geraffineerde suiker, zonder verzadigd vet of dierlijke producten.

Zoals jullie vast al wel gezien hebben ben ik de laatste tijd steeds meer van het bakken en koken. (Ik geef de schuld aan de wintermaanden) Maar dit boek is dan natuurlijk van harte welkom. Ik duik dus weer vlug de keuken in om dit boek uit te proberen.

 

Dat was hem weer voor deze week.
Welk boek vinden jullie enorm leuk?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *