Aanmelden Book Club: Het Zwarte Hart

Lieve lezers,

Het word buiten al weer lekker koud en echt herfstachtig weer. Daarom is het tijd voor een nieuwe BookClub. Deze keer gaan we in samenwerking met uitgeverij L.s. het boek Het zwarte hart van Stephanie Garber lezen. Een boek waar iedereen laaiend enthousiast over is.
Wil jij mee lezen? Lees dan snel verder.

book-club-hzh

OVER HET BOEK:

De zussen Scarlett en Donatella ontvluchten uit angst voor hun wrede vader het kleine, afgelegen eiland waar ze wonen. Ze worden daarbij geholpen door de o zo verleidelijke maar onuitstaanbare Julian. Ze komen terecht op Dromeneiland, waar de jaarlijkse voorstelling van Caraval wordt gehouden. Het publiek speelt mee in een dodelijk spel en moet achterhalen wat fantasie is en wat echt. Vlak na aankomst op het eiland verdwijnt Donatella, en Scarlett kan maar aan één ding denken: haar zus terugvinden voor de boosaardige Meester van Caraval haar vindt en er doden vallen…

 

SERENDIPITY BOOKS – BOOK CLUB

Heb jij zin om samen met vier!! Andere super enthousiaste boekenliefhebbers een boek te lezen? Dan ben je nu aan het juiste adres! In de nieuwe Book Club gaan we met 5 lezers samen het nieuwe boek Het zwarte Hart lezen.
Ben jij een echt YA liefhebber en heb jij super veel zin om samen met andere te het boek te lezen en er vooral veel over te kletsen lees dan snel verder.

Iedereen die wil mag natuurlijk mee lezen. Maar vijf van jullie krijgen de ultieme kans om het boek fysiek te ontvangen en mee te mogen lezen en recenseren.

Echter zitten hier wel enkele voorwaarden aan verbonden. Deze staan hieronder genoemd.

Als je tot een van de vrijf gelukkigen behoord krijg je na ontvangst 2 weken om het boek te lezen. Tijdens deze periode krijg je van mij een mail met daarin een aantal vragen over het boek. Ik verwacht dat je deze zeer uitgebreid beantwoord. Ook verwacht ik van je dat een een  mini-recensie (250 woorden) schrijft met jou mening over dit boek.
Deze antwoorden en mini-recensies ga ik verzamelen en ik maak hier een gezamenlijke recensie van. Je hoeft dus geen blogger of goede recensent te zijn om mee te doen.  Maar je krijgt wel de ultieme kans om jou recensie terug te zien op grote sites en social media.

Voorwaarden:
– Het boek binnen 2 weken na ontvangst lezen.
– Uitgebreide vragenlijst over het boek invullen met ruime volledige antwoorden + mini-recensie.
– Actief mee praten over dit boek op social media met #BookClubHZH

Sta jij al te springen om mee te doen en weet je 100% zeker dat je aan alle voorwaarden kan voldoen dan mag jij je opgeven!
Laat hieronder en bericht achter met een geldig mail adres. Over precies 1 week kies ik de Book Club leden. Deze krijgen van mij persoonlijk een mail. Na ontvangst van het boek mag je direct beginnen met lezen en kletsen op social media met de #BookClubHZH

 

Weet jij nu al dat je mee wil lezen met je eigen exemplaar meld of wil je mee lezen over onze avonturen meld je dan nu aan op deze Facebookpagina

 

Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen!

Liefs, Marjolein

 

48 thoughts on “Aanmelden Book Club: Het Zwarte Hart

 1. Ik zou graag mee willen doen! Het lijkt me echt een heel tof boek, en zo een leesclub vind ik ook altijd gezellig. Bovendien is wat oefening in recenseren nooit verkeerd! Ben heel erg benieuwd 🙂

 2. Ik heb met de vorige Bookclub al mee gedaan, dus het lijkt me oneerlijk om ook met deze mee te doen en anderen geen kans te geven.

  Ik wil in iedergeval de mensen die worden uitgekozen om mee te doen, heel veel plezier wensen!

 3. Wauw!!! Dat lijkt mij super geweldig! Heb al enorm goeie recensies gehoord over dit boek!! Het kwam bijvoorbeeld eerder uit in NL dan in Amerika! Super gaaf!!!

 4. Ik zou heel graag mee willen lezen met deze book club. Het boek lijkt me namelijk super spannend! En het lijkt me erg leuk om samen met anderen het boek te lezen en zo tot een recensie te komen 🙂

 5. Ik doe heel graag mee. Dit boek lijkt me echt heel erg gaaf en de manier waarom de leesclub verloopt lijkt me ook heel erg leuk. Normaal schrijf ik enkel een recensie en nu krijg je ook echt vragen waardoor je dieper gaat nadenken over sommige stukken.

 6. Na alles wat ik over dit boek heb gelezen, doe ik echt dolgraag mee. Ik ben misschien niet meer de jongste, vandaag 43 jaar geworden, maar in mijn hoofd wel hoor 😉 Ik lees dit genre meer dan graag. En alleen de cover al is de moeite waard om dit boek aan te schaffen. wat is die mooi…. Ik heb nog met het boek in mijn handen gestaan, maar uiteindelijk iets voor mijn 2 jongens meegenomen.
  Ik ben eerlijk en objectief en ik onderbouw mijn mening. Als ik iets niet zo leuk vindt probeer ik wel altijd objectief te kijken wat mij wel aansprak en waarom. Ik vind het superleuk om mijn mening te kunnen en mogen geven en een ( mini) recensie te mogen schrijven .

 7. Ik zou graag mee willen doen. De schop onder mijn kont om alles weer eens lekker goed op te pakken. ? Heb er zin in en het lijkt me een leuke manier om met een boek bezig te zijn. Mijn eerste boekenclub.

 8. OMGGGGGGG!!! Waar zal ik beginnen? Ik hou heeeel erg van lezen (anders zou ik hier ook niet zijn hihi) tevens vind ik recenseren helemaal geweldig. Ik heb het recenseren ontdekt door Hebban hier heb/doe ik mee aan verschillende leesclub en ben dan ook gewend om vragen uitgebreid te beantwoorden, formuleren en eventueel te verdedigen. Ik ben iemand die lange recensies schrijft. Geen hele boek werken hoor maar die 250 woorden moeten helemaaaaaal goed komen. Tevens mag ik het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries en Juultje van den Nieuwenhof gaan recenseren! Heel trots. En weet ook 1000000000% zeker dat ik het boek binnen 2 weken uit gelezen krijg. Waar ik me specifiek opgeef voor deze club en dit boek? Ik hou heeel erg van (ya) thrillers, nu is Het zwarte hart geen thriller maar een fanatsy achtige YA thriller. Ik hou heeel erg van YA boeken omdat de hoofdpersonen jong zijn. Hierdoor kan ik me nog beter inleven en het verhaal persoonlijk maken en me een voorstelling doen van de situatie. Het feit dat het boek het begin is van een serie vind ik heerlijk. Ik hou van los staande boeken maar zeker ook van series. Soms (zoals bij Seeker van Arwen Elys Dayton) is het boek te goed voor een einde, je wilt zooo niet dat het verhaal afloopt en dat je nog verder mag duiken in die wereld. Het mooie aan een fantasy verhaal is dat je helemaal naar een andere wereld gaat als je leest. Het feit dat het verhaal zich afspeelt op een eiland vind ik heerlijk, het geeft een gevoel van teruggetrokkenheid en verlatenheid. Het feit dat Scarlett en Donatella moeten vluchten voor hun vader maakt me nieuwsgierig. Het dodelijke spel gedeelte lijkt me heerlijk spannend, als Donatelle (wat een mooie bijzonder naam trouwens) verdwijnt zal Scarlett haar zus moeten vinden en helpen. Ik hou zelf zielsveel van mijn zusje en zou voor haar dan ook door het vuur gaan en bij heel benieuwd hoe Scarlett het vergaat. Het feit dat het boek een open einde heeft omdat het een serie is vind ik heerlijk, je weet dat het verhaal niet afgelopen is. Ik hou van boeken waar spanning in zit en waarbij je kan ontsnappen naar een andere wereld. Laat dit mij nou het perfecte boek lijken, en dat in een Bookclub, het lijkt me heeeeeeeeeeeerlijk!! Ik ga heeeeeel erg hard duimen!

 9. Het lijkt me heel leuk om deze te recenseren! Ik volg Stephanie Garber ook op Twitter en kan niet wachten om Caraval/Het Zwarte Hart te lezen. Een van mijn goals is om wat meer, en betere, reviews te schrijven, dus dit komt als geroepen. 🙂 (Ik heb mijn goodreads linkje toegevoegd bij website zodat je wat voorbeelden kunt zien)

 10. Lijkt mij echt onwijs tof om te doen! Ik ben dol op lezen en recensies schrijven vond ik ook altijd al leuk om te doen! Ook kan ik behoorlijk uitgebreid schrijven, met plezier er in ook nog ;)! Dit zou natuurlijk een ultieme mogelijkheid zijn om dat in te kunnen zetten!

 11. Zou onwijs graag mee willen doen, al veel over het boek gehoord en zou m zoooooo graag willen lezen en erover praten met anderen heerlijk !!!! Recenseren doe ik met liefde! Ik ga duimen!!! ❤️❤️❤️

 12. Woah, een manier waarop boeken lezen niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen betekenis heeft. Dit is echt iets voor mij. Boeken lezen zit in me als een vaste kern en het lijkt me super tof om mijn recensies een betekenis te laten hebben!

 13. Leuk ! en ik heb woorden genoeg in mijn ‘ kast ‘ staan om eruit te gooien wat ik over het boek vindt. Dus de vragen beantwoorden en de recensie komt vast goed. Let’ s do this !

 14. Ik zou graag meedoen. ik geniet van lezen en vind het heerlijk zoals je in een boek kan verdrinken. ik hoop dan ook dat ik mee mag doen.
  Kim 🙂

 15. Heey
  Ik wil heel graag meedoen! Ik vind het super leuk om deel te nemen aan een boekenclub.
  Ik heb op internet even een stukje opgezocht en gelezen en dat kon ik alvast smaken. Aan de voorwaarden kan ik voldoen

  Ik hoop binnenkort iets van je te horen!

  Groetjes

  1. Ik wilde ook nog even kwijt dat ik super nieuwsgierig ben naar het verhaal, want ik hoor al zoveel positieve reacties! Het lijkt wel alsof niemand er iets slechts over te zeggen geeft. Ik hou erg van YA boeken en dit genre dus dit lijkt me een geweldige toevoeging aan mijn boekenkast!.

   Groetjes

 16. Wauw dit is echt super leuk! Hoop dat ik nog op tijd ben om misschien deel te mogen nemen aan deze leesclub en dat het mag ook al heb ik het geluk gehad deel te mogen nemen aan de leesclub van Rebel in de woestijn!
  Sinds de eerste keer dat ik Caraval voorbij zag komen op sociale media ben ik al benieuwd naar dit verhaal en nog leuker is dat Nederland de primeur heeft met het uitgeven van het boek, nog voor de Engelse editie! Graag waag ik dan ook graag een kansje om gezellig mee te mogen lezen!

 17. Ja, ik doe mee! Het lijkt me echt een geweldig leuk boek! En de voorkant kan ik echt uren naar kijken.
  Ik vind het heerlijk om over boeken te praten. Ik wil al langer iets doen met mijn passie voor lezen en dit soort kansen kan ik dan ook niet laten schieten. Ik hoop dat ik een kans krijg om mezelf te bewijzen en andere dol enthousiast kan maken over dit boek (wat niet zo moeilijk kan zijn, zo’n goed verhaal!). Iedereen hier wilt natuurlijk meedoen en die wens ik ook succes! Ik hoop echt dat ik een kans krijg!
  Read on people!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *