Happy Autumn

Lieve lezers,

Eindelijk na 1,5 jaar heb ik weer een nieuwe laptop. En dat betekend dat ik eindelijk de blog weer eens weer wat meer leven in kan gaan blazen. En laten we dat gelijk doen met een blogpost vol met leuke boeken tips voor deze herfst.

Lees je gezellig mee?

Dance or Die 
Het weergaloze slot van Truth or Dance, over vriendschap, liefde en de duistere kanten van de balletwereld. Voor young adults.
IK BEN NOG LANG NIET KLAAR MET JULLIE. WE ZULLEN EENS ZIEN HOELANG JULLIE HET GAAN VOLHOUDEN. SPOILER: NIET LANG.
Het einde van India’s dansopleiding is in zicht. Nog één jaartje en dan mag ze misschien auditie doen voor Het Nationale Ballet. Maar toch is ze er niet gerust op, want via de groepschat Truth or Dance blijft een levensgevaarlijke stalker haar en haar vriendinnen lastigvallen. En iets zegt haar dat diegene dit schooljaar pas echt zal toeslaan. India is geboren om te dansen, maar is ze ook bereid ervoor te sterven?

Ik ben dol op deze serie van Chinouk. Persoonlijk denk ik dat deze serie het beste is wat ze tot nu toe heeft geschreven en ik lig al dagen onder de brievenbus te wachten op dit laatste deel. Ik kan echt niet wachten. Deze hele serie is dus een heerlijke read voor met dit herfstachtige weer.

Blond Amsterdam Halloween Mok
Let’s get spooky! Deze toch wel vrolijke beker van Blond Amsterdam staat helemaal in het teken van de griezeligste dag van het jaar: Halloween. Op de beker 0,35 L staan drie verklede meiden afgebeeld met de tekst ‘Baddest witch in town’ erboven.

Ik ben dus echt dol op alle Blond mokken, en deze speciaal voor Halloween is echt te leuk! Met deze mok kan je dus genieten van een lekker witchie boek en een hele grote mok thee (of chocomel) 
Wat we niet vertelden
1956. Boris Pasternak legt de laatsta hand aan zijn roman Dokter Zhivago, wetend dat het Russische volk hem nooit zal kunnen lezen. De CIA wil het boek, op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, inzetten als cultureel wapen. Voor deze missie worden twee secretaresses uit de typeklas van de CIA gehaald, de ervaren Sally en getalenteerde nieuweling Irina. Hun opdracht: de Russische editie koste wat kost Rusland in smokkelen en verspreiden. Geen gemakkelijke opdracht, maar ze mogen niet falen – dit boek kan de koers van de wereldgeschiedenis bepalen.
Dit boek mag je deze herfst echt niet missen. Het is namelijk de book pick van de maand van de Reese Witherspoons book club. Dus haal dit boek snel in huis en lees mee.

Maak kennis met de nieuwe Kobo Libra H2O. Het ergonomische design gecombineerd met het grote 7 inch scherm (17.7cm diagonaal), zorgt ervoor dat je nooit meer stopt met lezen. De Kobo Libra is voorzien van ComfortLight PRO-schermverlichting en is ook nog eens waterdicht! Met de handige knoppen blader je makkelijk door je boeken en het menu van de e-reader; kortom een e-reader die gemaakt is voor uren leesplezier! De Kobo Libra H2O is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit.

Natuurlijk begrijp ik ook dat dit een dure aankoop is. Maar geloof mij een ereader is echt heerlijk in de winter. Je kan gewoon door lezen terwijl het donker word en met deze nieuwe ereader breek je ook je slaap niet af door het licht van de ereader. Zo kan je dus door blijven lezen en hebben de mensen op je heen ook geen last van dat er nog een lamp aan moet.
Als katten van de wereld verdwijnen
De dagen van de verteller zijn geteld. Hij is vervreemd van zijn familie, alleenstaand en heeft alleen zijn kat als gezelschap. Een bezoek aan de dokter zet zijn leven op zijn kop: hij blijkt ernstig ziek te zijn en mag van geluk spreken als hij het einde van de week nog haalt. Maar voordat hij kan beginnen met het uitvoeren van zijn bucketlist, krijgt hij een bijzonder aanbod: in ruil voor het laten verdwijnen van één ding uit de wereld, kan hij steeds een extra dag te leven krijgen. En zo begint een wel heel opmerkelijke week.

In de herfst valt natuurlijk ook dierendag en dit nieuwe boek mag je dan echt niet missen. Ik zal later nog een post speciaal voor dierendag schrijven maar dit boek moet je echt lezen als katten liefhebber. En bij de hardback is de binnenkant waanzinnig mooi. Daarvoor moet je maar even op mijn Instagram kijken.

Yankee Candle Autumn Glow
Autumn glow is de geur van een heerlijke herfstwandeling in het bos.
De frisse aardse geur van pas gevallen blad, de laagstaande zon en kruidige houtige geuren maken Autumn Glow uniek.
Met deze heerlijke geur gaat elke herfst dag een feestje worden.
Ik ben super blij om weer terug te zijn en weer gezellig veel te kunnen bloggen. En zojuist heb ik mijn nieuwe Kobo binnen gekregen dus ik kan in bed en onderweg weer heerlijke books gaan verslinden.
Liefs, Marjolein
Ga je een van de bovenstaande items aankopen? Als je op de link (titel) klikt dan krijg ik een klein beetje commissie van bol. op deze manier kan ik leuke win-acties doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *