Stacking The Shelves week 9 -2017

Lieve lezers,

De nieuwe week is weer aangebroken en ook deze week zijn er weer prachtig boeken uitgekomen. Een aantal daarvan heb ik aan mijn boekenplanken mogen toevoegen.

Vandaag neem ik je weer mee lang de nieuwste pareltjes in mijn boekenkast.

img_5173

Titans
Astrid kijkt al haar hele leven naar de races van de Titans. Deze mechanishe paarden zijn onbetaalbaar voor het gewone volk, maar ze spreken des te meer tot de verbeelding. Wie wedt op de juiste ruiter kan al zijn schulden vereffenen. Astrids familie dreigt uit huis gezet te worden. Dan krijgt Astrid de kans van haar leven: Meedoen aan de reace! Maar de races zijn vol gevaren en valkuilen.. en durft ze haar leven toe te vertrouwen aan een supersnelle machine? Maar is Padlock wel een machine? Of schult er ergens in dat futuristische stalen paard een vreind die Astrid beter begrijpt dan wie dan ook?

Ik heb dit boek al veel te vaak genoemd op de site maar ik kijk hier dan ook al sinds december naar uit en ben enorm blij dat ik hem eindelijk kan knuffelen.

 

Het verlangenĀ 
Marc en Boudewijn Goudemondt zitten in de problemen. Hun uitgeverij heeft dringend een bestseller nodig om niet failliet te gaan. Tussen de ingestuurde manuscripten vinden ze Het verlangen, een literair meesterwerk. Het enige nadeel: de auteur, Herman, blijkt hevig te stotteren en is erg mediaschuw. Hoe goed het boek ook is, de broers weten dat ze met Herman niet aan hoeven te komen bij de media. Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte zich bij de uitgeverij meldt met een beroerd manuscript, zien Marc en Boudewijn mogelijkheden. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman. Maar kan Brigitte iedereen wel overtuigen dat ze literair schrijfster is? En wat als Herman ooit spijt krijgt van de deal?

Ik ben wel weer toe aan een heerlijk grappige roman. En deze gaat natuurlijk over de boekenwereld dus hoe leuk kan het zijn! Ik heb er nu al zin in om deze te gaan lezen.

 

5 KG minder in 5 weken
Gemakkelijk en snel afvallen? Dan is dit boek helemaal geschikt. Dit boek is voor mensen met licht overgewicht die gemakkelijk willen afvallen maar toch willen blijven eten.

Ik ben al begonnen met een paar recepten uit dit boek en ben erg benieuwd hoe het gaat uitpakken.

 

 

 

Amoras
Is Krimson geboren als psychopaat? of is hij zo geworden? hoe komt het dat Lambik hem al eerder kende? De eerste kroniek van Amoras neemt een duik in het niet altijd zo duistere verleden van Antiheld Krimson. Ontdek zijn verhaal in 3 delen. De succesvolle sage ‘Amoras’ voegde een uniek verhaal toe aan het universum van suske en wiske. Een verhaal dat op zijn beurt weer aanleiding geeft tot nieuwe verhalen. Niet alles is verteld. . . ‘De kronieken van amoras’ vormen een web van verhalen, die telkens uit twee of drie albums bestaan en los van elkaar te lezen zijn. Ze geven achtergrond bij personages of brengen nieuwe mysteries aan het licht.

Ik heb er lange tijd over getwijfeld maar toch wil ik ook strips gaan toevoegen aan het blog. En Amoras word de aller eerste.

 

Dat was hem weer voor deze week.
Wat wil jij heel graag lezen?

Liefs, Marjolein

One thought on “Stacking The Shelves week 9 -2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *