DIY – Boekenleggers

Lieve lezers,

Op Instagram heb ik inmiddels een paar foto’s geplaatst met ‘bijzondere’ boekenkenners. Ik kreeg al veel vulding in privé berichten een vraag waar ik deze boekenleggers gekocht had.

Helaas zijn deze boekenleggers niet te koop omdat ik ze zelf gemaakt heb. En dan volgt natuurlijk automatisch de vraag hoe ik deze gemaakt heb.
Vandaag vertel ik je mijn geheim over hoe ik super simpel deze boekenleggers gemaakt heb.

img_7786

Ik zal maar gelijk van start gaan. Ik maak deze boekenleggers waar ik zelf ook helemaal verliefd op ben dood eenvoudig door de Action. Jep, je weet wel die winkel waar ik veel te veel blog artikelen koop en die heel veel voorkomen in mijn foto’s.

Bij de Action verkopen ze op dit moment super leuke papieren vellen die de perfect breedte hebben voor een boekenlegger. Ook zijn deze heerlijk stevig en gewoon van normale boekenlegger kwaliteit.

Natuurlijk vergt het nog een heel klein beetje knip werk. (Of snijden als een een papier snijder hebt). Ik gebruik een van mijn lievelings-boekenleggers voor de maat een beetje knippen… En Voilà je hebt een prachtige boekenlegger.

img_7785

 

Ik zelf heb de boeken van Pooh – Mickey – Minnie – Disney Prinsessen. Er is er ook een van Frozen maar deze vond ik niet echte leuke afbeeldingen hebben voor boekenleggers.
Overigens zit er van elke afbeelding 2 velletjes in. Ik gebruik er dus 1 voor de boekenleggers en 1 voor ‘kaarten’ in blog foto’s. Multifunctioneel zijn ze dus.
De blokken kosten 92 cent per stuk en je hebt er honderden prachtige boekenleggers mee.

img_7784

Dit was dus mijn super simpele geheim voor de prachtige boekenleggers op Instagram.

En nu allemaal snel naar de action.

 

Wat vind jij van deze boekenleggers?

Liefs, Marjolein

One thought on “DIY – Boekenleggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *