Boekpresentatie + Schilderworkshop Oprecht

Lieve lezers,

Afgelopen week was ik uitgenodigd door Thyrze van uitgeverij Z&K om aanwezig te zijn bij de speciale presentatie van de nieuwe Colleen Hoover Oprecht. Het bijzondere aan deze presentatie was dat we een Art Workshop gingen doen! Ik wist dat we gingen schilderen maar verder nog helemaal niet. Het was dan ook erg spannend maar vooral heel leuk om naar toe te gaan. Vandaag neem ik je aan de hand van een hoop foto’s mee op ons avontuur.

IMG_0477

We waren met 10 gelukkige bloggers die deel uit mochten maken van dit super leuke event/workshop. Omdat het zo een kleine gezellige club was hadden we dan ook de kans om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. En dat was ook de hele leuke insteek geweest van Thyrze. Echter zijn we welk achter 1 puntje gekomen. Bloggers die proberen artistiek te zijn zorgt voor hele stille geconcentreerde bloggers.

IMG_6473Allereerst kregen we uitleg over wat voor schilderstijl we gingen doen. In het nieuwe boek van Colleen staan namelijk een hele hoop schilderingen van  Danny O’Connor. Hij heeft namelijk speciaal voor haar boek. Zijn schilderstijl kent zich door abstracte gezichten met harde en/of felle lijnen.
Met die opdracht moesten wij dan ook aan de slag om te laten zien hoe goed wij zijn.

Dat was natuurlijk super spannend om dat geen van ons op het oog echte schilder talenten zou zijn. Iedereen was dan ook heel erg aarzelend maar wel vol enthousiasme. Want creatief in bloggen waren we allemaal. Maar waren we ook creatief met schilderen?

IMG_6523

Dit was het doel waar we allemaal op hoopte dat we zouden kunnen maken. Maar stiekem zaten er onder ons toch nog behoorlijke schilder talenten verborgen.
Maar voor dat ik jullie de resultaten ga laten zien wil ik jullie vertellen waar het nieuwste boek van Colleen Hoover over gaat:

De populaire New Adult-auteur Colleen Hoover bewijst haar kwaliteit opnieuw met Oprecht. Hoofdpersoon Auburn heeft een extra baantje nodig en solliciteert bij kunstenaar Owen Gentry. Ze voelt zich meteen aangetrokken tot de mysterieuze, artistieke Owen. Maar hij heeft geheimen. Heel grote geheimen, die een toekomst voor hen samen in de weg staan. Vooral als hij ze níét opbiecht. Oprecht is de vijfde naar het Nederlands vertaalde roman van de Amerikaanse succesauteur Colleen Hoover.

Daar is hij dan, na twee uur in stilte schilderen en goed ons best doen zijn dit de resultaten geworden.
Ik persoonlijk ben totaal niet trots op mijn schildertij (hihi). Ik ging heel goed van start maar toen ineens ging alles mis. Tip voor de volgende keer, meer naar mezelf luisteren.
Maar ondanks dat heb ik gewoon een super leuk avond gehad.

Ik kan niet wachten om het boek te gaan verslinden omdat ik niet alleen een heel gezellige avond heb gehad met deze lieve bloggers maar ook omdat ik wil weten hoe de schilderijen in het verhaal passen.

En bij het weg gaan stuurde lieve Thyrze ons natuurlijk niet met lege handen naar huis. Dit was de super leuke goodiebag. Met natuurlijk het boek.

IMG_0593

Ik heb enorm genoten van deze avond en jullie kunnen de recensie van het boek binnenkort hier op de site verwachten.

Wat vinden jullie van deze originele workshop voor boekbloggers?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *