ROZE BOEKEN voor BORSTKANKER AWARENESS

Lieve lezers,

Het is weer oktober en daarom wil ik ook dit jaar weer via mijn blog mijn steun betuigen aan alle mensen die te maken hebben met borstkanker. Zowel persoonlijk als in hun omgeving.

Deze verschrikkelijke ziekte treft jaarlijks veel te veel vrouwen maar ook zeker mannen. In oktober zie je mij daarom ook altijd met een Pink Ribbon armband om lopen. Daarmee steun ik dit doel en vraag ik ook aandacht voor dit onderwerp. Het gaat namelijk niet alleen om het doneren aan de stichting maar ook om aandacht te vragen voor dit probleem. Veel vrouwen herkennen namelijk te laat de symptomen van borstkanker.

IMG_0572-1

Dit jaar is helaas borstkanker dichterbij gekomen in mijn omgeving. Een lieve collega waarmee ik elk jaar een week lang vrijwilligerswerk doe is getroffen. Omdat ik weet dat zij ook heel erg graag leest heeft deze actie voor mij dit jaar nog een bijzonderdere betekenis. Want nu doe ik het met extra liefde voor haar.

Twee jaar geleden ben ik begonnen met deze roze boeken actie en ik was dan ook zeer vereerd om te zien dat zo veel mensen mee deden. Maar ook was het ontroerend dat zo veel mensen op deze kleine manier een groot verschil maken en een steun zijn voor zo veel mensen.

Ik hoop dat het dit jaar een nog groter succes wordt en dat we samen een mooi doel kunnen bereiken.

Wat gaan we doen? 

Zet (al) je roze boeken op de foto en deel deze overal waar je ook maar wil/kan.

Ik heb een selectie van mijn roze boeken gedaan omdat ik er inmiddels toch echt wel heel veel van in de kast heb staan.

Ik kijk uit naar jullie bijdrage. 
Van de leukste of meest bijzondere bijdrages zal ik binnenkort een artikel maken en hier op de site met jullie delen.

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “ROZE BOEKEN voor BORSTKANKER AWARENESS

  1. Mooie ruggen en goeie boodschap, wat een goed idee! Ik dacht niet dat ik er had maar heb er toch een paar gevonden en ik ga het binnenkort op mijn blog tonen. Zal linken naar jouw post ook! Bedankt voor het idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *