Boek Bucketlist

Lieve lezers,

Steeds meer mensen beginnen zo aan het begin van de donkere dagen hun Bucketlist aan te vullen. Dit bracht me op het idee om een een Boek Bucketlist te gaan schrijven. Een lijst vol met Bucketlist dingen die gerelateerd zijn aan boeken.
Benieuwd wat daar bij mij op staat? Lees dan snel verder.

IMG_0682

– Een gigantische boekenkast bezitten
Momenteel liggen mijn boeken letterlijk overal. Mijn kasten puilen uit en ik heb echt nergens meer plek voor een boek. Maar mijn ultieme droom is een huis te bezitten met een enorme wand waar ik een enorme boekenkast tegenaan kan plaatsen.
– Een boek schrijven
Jep, een punt dat je misschien niet had verwacht van mij. Maar stiekem diep in mijn hart wil ik ooit heel erg graag en boek schrijven. Waarover of wat voor iets dat weet ik echt nog niet. Er is op dit moment nog geen verhaal dat er uit moet. Maar ooit hoop ik een boek te kunnen schrijven.

– Een groot boeken event geven
Een tijdje geleden was dit binnen handbereik maar helaas heb ik de plannen toch nog even op pauze moeten zetten. Maar dit staat nog altijd hoog op mijn lijstje. Een geweldig event geven helemaal boek-gerelateerd.

– 100 boeken in een jaar lezen
Voor sommige is dit jaarlijkse kost. Helaas lees ik niet snel genoeg en heb ik niet genoeg tijd om 100 boeken in een jaar te lezen. Maar ooit hoop ik dat ik het voor elkaar krijg om dit nummer in 1 jaar te behalen.

– Bookish collectie uitgeven
Ik zou het enorm gaaf vinden om ooit mijn eigen collectie te hebben met allerlei boekish dingen. Zoal boekenleggers, tasjes, mokken maar ook leeslampjes enz. Alles wat je nodig hebt bij het lezen en dan betaalbaar en met een super mooi uiterlijk.

– 2500 likes op Facebook hebben 
Een doel dat misschien een stukje dichterbij is dan de bovenstaande. Ik zou het geweldig vinden als ik op Facebook de 2500 zou bereiken met lieve volgers en lezers.

 

Dit is mijn op dit moment nog beknopte Boek Bucketlist. Ik vrees dat hij heel snel gaat uitgroeien tot iets nog veel groters.

Wat ik jouw bucketlist? Plaats hem hieronder of plaats hieronder de link van je site als je dit artikel als inspiratie hebt gebruikt voor je eigen lijst.

Liefs, Marjolein

One thought on “Boek Bucketlist

  1. Ik heb vorig jaar 79 boeken gelezen. (bijna 80 op 10 bladzijdes na :'( ). Maar dit jaar is mijn doel de 100 in 1 jaar. Hopen dat het lukt. ik zit nu op 2 en loop een beetje achter, want gemiddeld moet je dan wel 2 boeken gemiddeld per week lezen. Maar hopelijk lukt het! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *