Boekenfestijn Utrecht

Lieve lezers,

Afgelopen vrijdag moest ik in Amsterdam zijn aangezien ik in het zuiden van het land woon kwam ik (heel vervelend) langs Utrecht. En laat het nu geen toeval zijn dat daar afgelopen weekend het Boekenfestijn was.

02217-boekenfestijn_logo

Afgelopen maart was ik als groot boekenliefhebber voor het eerst bij het Boekenfestijn geweest. Lees het verslag van deze dag hier. In maart was ik vooral geslaagd in de kinderboekjes. Daar was ik nog naar op zoek (want je hebt nooit genoeg kinderboekjes) daardoor was ik hoopvol gestemd.

Bij binnenkomst zag ik gelijk dat Utrecht een stuk groter is dan mijn vorige Boekenfestijn. Gelukkig had ik in tegenstelling tot de vorige keer nu alle tijd. Ik begon dus op mijn gemak de lange tafels vol boeken af te lopen. Bij de eerste tafel met de grote aanbiedingen zag ik al twee boeken liggen die ik nog heel graag wilde hebben voor €0,99!! Vervolgens lag daar ook nog het ideale cadeautje voor mijn broer!

Qua kinderboeken via het me erg tegen, er lagen veel dezelfde boekjes vergeleken met het vorige Boekenfestijn.
Wel lagen er zat boeken voor tieners. Mocht je nog op zoek zijn naar goedkope boeken voor je tienerdochter dan kon je hier nu heel goed slagen.

Vervolgens ging ik naar de YA tafel. Op internet had ik al gelezen dat het YA gedeelte heel erg tegen viel. Ik zelf vond het zeker mee vallen. Er lagen boeken die ik zeker nog wilde lezen echter vond ik ze nog altijd te prijzig. Wat dat betreft ben ik heel streng voor mezelf op het boekenfestijn. Als een boek niet echt een koopje is blijft hij liggen (ik heb namelijk nog zat te lezen).

De thriller tafel was deze keer iets kleiner dan de vorige keer en de roman tafel vele male groter. Echter was ik op zoek naar een boek van Jane Austin die er de vorige keer heel veel lagen. (Ja, ik had spijt ze toen niet mee genomen te hebben) helaas lagen deze er niet.

Van de hobby artikelen ben ik zelf geen fan en hier heb ik dan ook niet naar gekeken. De overige genres waren dit boekenfestijn wel goed vertegenwoordigd.

En dan nu daar waar jullie op zaten te wachten: Mijn buit!

Boekenfestijn

Prinses in de Polder – Astrid Harrewijn (Ik ben groot fan van haar boeken en toevallig had ik deze nog niet!)

De 2e zomer van de spijkerbroek + De 3e zomer van de spijkerbroek – Ann Brashares. (Vroeger was ik dol van deze films/het 1e boek.  Deel 4 en 5 heb ik al even in huis ik mis alleen nog deel 1.

The Hobbit Filmboek – Dit is een cadeautje voor mijn broer (Gelukkig leest hij mijn blog niet) Dit boek staat vol met prachtige foto’s en meer.

Zijn jullie ook naar het boekenfestijn geweest en wat vonden jullie er van? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *