Mijn eerste boekenfestijn

Lieve lezers,

Afgelopen vrijdag was ik voor het eerst op het boekenfestijn. Watt!! Zullen sommige van jullie nu denken. Ja echt waar, deze boekengek was nog nooit op het boekenfestijn geweest.
Ik had afgelopen vrijdag een druk programma maar wist een uurtje!! vrij te maken om als een malle er overheen te rennen.

02217-boekenfestijn_logo

Mijn eerste reactie toen ik binnen stapte was: Waar moet ik beginnen? Volgens mij moeten mensen mijn angst van boekenfestijn in 1 uur geroken hebben want iedereen gaf me de ruimte om te kijken. Er was tegen me gezegd ga als eerste naar de Young Adult tafel. Alleen waar stond deze tafel??

Gelukkig liep ik al gelijk op tegen tafels met kinderboekjes. Aangezien ik die nu ook veel recenseer voor de blog en met de kindjes al deze boekje lees, moest ik wel snel kijken. Natuurlijk lag er veel meer dan ik mee wilde nemen dus was het kiezen.
Daarna had ik gelukkig de YA tafel gevonden. Hier vond ik een boek dat ik al heel lang wilde lezen dus die ging gelijk het karretje in! Verder lagen er veel leuke boeken, maar aangezien ik voor de blog nog zat heb liggen moest ik mezelf inhouden en prioriteiten stellen. Een boek kopen en mogelijk pas over een jaar lezen is niet heel erg aantrekkelijk.
Vervolgens ben ik nog langs alle andere tafels gegaan. Speurend naar boeken die nog op mijn verlanglijstje stonden liep ik langs de tafel. Ik had mezelf voorgenomen alleen nog maar te zoeken naar boeken die ik nog wilde hebben.

Uiteindelijk werd mijn buit niet meer rijker dan wat ik aan het begin te pakken had weten te krijgen. En natuurlijk zag ik daarna toen ik thuis was op internet boeken voorbij komen die ik nog graag had willen hebben.
Maar dat maakt het tot een goede reden dat ik nog een keer terug moet naar het Boekenfestijn in een andere plaats.

Uiteindelijk was dit mijn buit:
Boekenfestijn

Met deze buit op zak ging ik in de bus 2 uur terug naar huis. En natuurlijk heb ik in die tijd de kinderboekjes al gelezen 🙂

De recensies van deze boekjes zal je binnenkort kunnen lezen op de blog.

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Mijn eerste boekenfestijn

 1. Een kleine, maar fijne buit! Als het Boekenfestijn binnenkort weer iets dichter in mijn buurt is, ga ik er waarschijnlijk ook weer heen. Op mijn eerste Boekenfestijn (meteen de uitverkoop in het magazijn in Ijsselstein) heb ik ook niet zo heel veel meegenomen. Op de uitverkoop van de Standaard Boekhandel een paar weken terug dan weer wel. Ik schaam me nog steeds dood over het bedrag dat ik gespendeerd heb :’ )

   1. Ik kocht volgende boeken:

    Stephen King – 11.22.63 (hardcover)
    James Frey – Endgame, The Calling (hardcover)
    Richard Preston – Ebola, het killer virus
    Mary Stanley – Het familieportret
    Piet Baete – Wacht maar tot ik wakker word
    Maya Banks – Geheim verlangen
    Maya Banks – Zoete verleiding
    Sylvia Day – Verbonden met jou
    Sylvia Day – Begeerd door jou

    Voor een totaalbedrag van € 80 (afgerond). Als de 50% kassakorting er niet af was gegaan, was ik 160 kwijt geweest…

 2. Ik het begin kocht ik stapels, wat ik nu niet meer doe. Veel van die boeken heb ik wegegeven omdat ik ze toch nooit ga lezen. Ik koop nu alleen wat ik echt graag wil lezen of waar ik al een aantal delen van heb! Mooie boeken heb je gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *