Schrijvers die sporen (of niet).

Lieve lezers,

Morgen is de laatste dag van de boekenweek. Dit betekent dat je met het boekenweekgeschenk gratis kunt reizen met de trein door Nederland.
Nu zijn er een aantal leuke schrijvers op het idee gekomen om deze zondag in de trein te stappen en willekeurig te gaan voorlezen.

Dit leuke idee is voort gekomen uit Yara March die dit vorig jaar op eigen initiatief heeft gedaan. Toen ik een tijd terug bij haar boekpresentie van Tango met een Knal was vertelde ze hier ook vol passie over dus ik ben heel trots op haar dat er morgen meerdere auteurs zich bij haar aansluiten.

Nu hoef je zondag niet zoals ik gisteren in de trein zat te zitten:

Trein

Maar kan je lekker voorgelezen worden. 

Wie gaan er mee?

Tien auteurs hebben tot nu toe toegezegd mee te doen met de voorleesactie. Liefhebbers van thrillers kunnen terecht bij Ilse Ruijters en fans van humor en romantiek zijn aan het juiste adres bij Yara March, Lily Frank en Eline Stiekema. Voor de fantasten zit Terrence Lauerhohn in de trein. Sherry Hussain en Katja de Man lezen voor uit hun romans en Lydia Rood vertegenwoordigt haar omvattende oeuvre voor zowel volwassenen als kinderen. Theo Jongedijk en Leonie Linssen ten slotte lezen voor uit hun non-fictieboeken. Via social media laten de schrijvers regelmatig weten in welke trein ze op dat moment voorlezen. Treinreizigers kunnen dit volgen op Twitter via de hashtag #Boekenweek.

Bekijk ook even een leuk filmpje van auteur Lily Frank. Haar kan je zondag tegen komen in de trein.

Wil jij weten waar de auteurs zich morgen bevinden? Volg ze dan via de #schrijversdiesporen op Twitter.

Wie hoop jij tegen te komen??

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Schrijvers die sporen (of niet).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *