Boekpersonages waar wij best aan uitgehuwelijkt willen worden

 

Lieve lezers,

Gisteren zat ik met een paar leesvriendinnen te dollen over uitgehuwelijkt worden aan boekpersonages. Stiekem moest ik hier zo hard om lachen dat ik besloten heb om vandaag eens een lijstje te maken met boekpersonages waar ik best aan uitgehuwelijkt zou willen worden.

 1. Maxon 
  Jep, Maxon van De Selectie. Die jongen heeft stiekem echt mijn hard verovert. Hij is charmant en durft toch van zich af te bijten. Heeft heel wat te voortduren gehad maar is toch een sterke dappere charmante en knappe man.
  b240bfc332233ab944ad70135d0d2163
 2. Noah
  Noah uit The Notebook, de man die nooit op gaf voor zijn geliefde. Zo een man willen we allemaal toch? Hij bleef ondanks alles voor haar vechten.
 3. Augustus Waters
  Van Een weeffout in onze sterren. Ondanks het einde is Augustus toch echt wel een man wie Hazel alles wil bieden en alles wil geven. Zeg nu zelf hoe veel van deze mannen lopen er rond op de wereld?
 4. Edward Cullen
  Veel mensen zullen nu denken nee! Andere zullen denken Ja! Maar laten we even puur naar zijn eigenschappen kijken. Hij is mysterieus gepassioneerd en heel beschermend. Hij houdt van romantische muziek op de piano en wil je al een prinses laten voelen. Ook is hij nog eens heel zeker van zichzelf en zal alles voor je doen. 
 5.  Peeta Mellark 
  Onze lieve trouwe Peeta met een hart van goud. Hij zal alles voor ons over hebben en korte wat kost ons beschermen. Verder is hij ook nog eens slim en heel goed voor de mensen om zich heen.

Welke personages van dit lijstje zou jij best aan uitgehuwelijkt willen worden? En welke zo je graat toevoegen? 

Liefs, Marjolein

9 thoughts on “Boekpersonages waar wij best aan uitgehuwelijkt willen worden

 1. Ik vind Kenji van de touching Julliette serie zo leuk! Als je uitgehuwelijkt wordt met hem dan weet je zeker dat je altijd kunt lachen en hij lijkt me ook super lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *