Favoriete leesplekjes

Lieve lezers,

Favoriete leesplekjes. We hebben ze allemaal en we roepen er vaak over.
Toch zie ik heel vaak andere bijzondere favoriete plekjes. Daarom vond ik het eens tijd om de meest voorkomende en een aantal bijzondere op een rijtje te zetten.
Maar mijn grote vraag is nu wat is jouw favoriete lees plek?

autumn-986350_960_720

De meest voorkomende:

Bed
Natuurlijk, want wie is er nu niet dol op lezen in bed. De ideale plek om tot rust te komen en met je boek in slaap te vallen.

Bank
Jep, heerlijk onderuitgezakt in de bank. 100 verschillende posities aannemen om lekeer te liggen en uren te kunnen lezen. Dekentje en een kop thee er bij en jij kunt uren vooruit.

Strand/Zwembad
Wie is er nu niet dol op? Lezen op het strand of aan het zwembad. Dit zijn de locaties waar ik de meeste leesmeters maak. Niets moet en daardoor kan ik dan altijd heerlijk lezen.

Openbaar vervoer
Ik heb er altijd heerlijk van genoten. Uren in de trein heb ik gezet van Breda naar Nijmegen. Dat was altijd heerlijk omdat ik dan ongestoord kon lezen zonder schuldgevoel. Want ik moest toch van A naar B komen.

Bijzondere:

Soms zie ik bij mensen prachtige foto’s van locaties waar ze aan het lezen zijn die ik zelf niet zo gemakkelijk zou doen maar er toch jaloers op ben.

Bos
Ik zie regelmatig foto’s van mensen die in het bos aan het lezen zijn. Stiekem ben ik daar heel jaloers op want ivm mijn hooikoorts is lezen voor mij in het bos niet leuk. Maar toch zou ik het enorm graag doen. Als ik namelijk in het bos loop komt er gelijk een rust over mee heen en ik weet lezer dat lezen dan heerlijk gaat zijn.

Park
In het park lezen lijkt me echt geweldig. Vooral als je soms mooie parken ziet op foto’s van mensen. Echter kan ik het me niet voorstellen dat ik het zou durven om in het park te gaan zitten lezen. Maar nu Pokemon Go de drempel iets lager maakt moet ik het misschien toch maar eens gaan proberen.

Wijngaard 
Afgelopen zomer heb ik ook veel foto’s gezien van mensen die in een wijngaard aan het lezen waren. Dit lijkt me ook enorm bijzonder omdat een wijgaard in mijn gedachten een bepaalde rust uitstraalt. Mocht iemand nog een goede tip hebben waar je kunt lezen bij een wijngaard hoor ik het graag.

 

Wat is een bijzondere locatie waar jij graag leest? En welke locatie zou je me aan willen raden? 
Laat het weten in de comments. 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *