Kinderboeken om vandaag nog te lezen

Lieve lezers,

Nu de vakantie weer voorbij is en de meeste kinderen weer wekelijks naar de opvang of naar opa en oma moeten is het tijd om weer eens gezellig samen boekjes te gaan lezen. Gewoon om even samen te genieten.
Daarom zet ik vandaag een aantal leuke boekjes voor je op een rijtje.

Er zit een tijger in de tuin

Als oma vertelt dat ze een tijger in de tuin heeft gezien, gelooft Nora haar niet. Ze is toch veel te oud voor die gekke spelletjes van oma! Iedereen weet dat tijgers in de jungle wonen, niet in tuinen.
Dus zelfs wanneer Nora libelles zo groot als vogels ziet en planten die haar giraf Raf proberen op te eten, en een ijsbeer die van vissen houdt, weet ze hartstikke zeker dat er ABSOLUUT geen tijger in de tuin kan zitten.

 

 

Waar is mijn knuffel

Baby Wolf is een beetje moe. Maar hij kan niet slapen zonder zijn knuffel … Waar is die toch gebleven? Een kijk- en zoekboek met flapjes waar je ook naar kunt luisteren. Probeer het zelf maar! Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Zeer binnenkort verschijnt de recensie van dit boekje online.

 

Mooiste vis van de zee

Regenboog is de mooiste vis in de zee. Maar hij is trots en ijdel, en daardoor heeft hij geen enkele vriend. Pas als hij een van zijn mooie schubben weggeeft – en later nog meer – vinden ze hem aardig. En dan merkt hij dat het belangrijker is om vrienden te hebben dan de mooiste te zijn!

De mooiste vis van de zee is altijd een gegarandeerd succes.

 

Waar is Dribbel?

Dit is het eerste en beroemdste avontuur van Dribbel. Als kartonboekje is het speciaal geschikt voor de allerkleinste Dribbel-fans. Het is tijd om te eten, maar waar is Dribbel? Kijk achter de flapjes en zoek Dribbel!

Wie is er nu niet opgegroeid met Dribbel? Alleen al daarom is dit boek de moiste waard.

 

 

Van welk boek kan jouw kind geen genoeg krijgen? 

Liefs, Marjolein

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *