Win! Wolfsbloed

Lieve lezers,

Hebben jullie de prachtige goodiebag gezien die ik kreeg bij de AW Bruna Bites? Daarin zat een boek dat ik zelf ooit al eens heb aangeschaft en op de plank heb gezet. En wat doe ik met dubbele boeken die ik deels aan jullie lieve lezers te danken heb? (Want zonder jullie zou ik nooit zo groot zijn) Die geef ik weg!
Daarom vandaag speciaal voor jullie dit boek uit de goodiebag. Ik beloof bij deze dat ik bij het boek nog een hoop leuke spulletjes zal stoppen.

Win Wolfsbloed

HET BOEK

Eveline is in gevaar. Haar ontwaakte gaven maken haar tot loslopend wild voor geesten, demonen en het duistere genootschap de Broeders van Belial. Ze moet haar oude leven achter zich laten. Weg van Cleo. Weg van Azer. Ze reist af naar Parijs, waar ze terechtkomt in een huis met andere Wachters. Eindelijk heeft ze een plek waar ze veilig is en waar ze zal leren hoe ze haar nieuwe krachten moet gebruiken.
Maar ze voelt zich verscheurd: kiest ze voor zichzelf of moet ze op zoek gaan naar haar moeder, die op een foto staat met de Broeders van Belial? Als in de krochten van de romantische lichtstad een duivelse strijd ontbrandt tussen goed en kwaad, blijkt meer dan ooit dat ze, ver weg van haar vrienden, geheel op zichzelf is aangewezen. Wie kan ze echt vertrouwen? Tijdens een confrontatie met haar grootste vijand wordt Eveline voor een levensgevaarlijk dilemma gesteld.

 

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

  • Laat in de comments achter dat je mee doet (met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

  • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de foto van de win-actie  +1
  • Like en Retweet de foto op twitter en volg op twitter +1

Deze win-actie loopt t/m  23 september de winnaar wordt via de mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan AW Bruna 

 

35 thoughts on “Win! Wolfsbloed

  1. ziet er supermooi uit, zou er dolgraag in beginnen en zo meer lezen over Eveline en haar gaven. Precies een boek, waar ik zo van houd..qua ingredienten. Dus ik doe graag mee!

  2. Ja! Ik heb vorige maand deel 1gehaald. (nog niet gelezen) Maar ik zou hem heeeeel graag willen hebben zodat ik ze straks achter elkaar kan uitlezen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *