L.s. VIBYA-Event

Lieve lezers,

Eind augustus ontving ik een save the date van uitgeverij L.s. voor het VIBYA-event. (Very Important Books). Gisteren was het dan eindelijk weer zo ver. Een event met heel veel boekbloggers en dat staat garant voor heel veel plezier.

VIB Collage

Het event was deze keer weer in Amsterdam en daardoor moest ik vanuit het zuiden van het land weer een flink stuk reizen naar onze hoofdstad Amsterdam.
Zoals altijd ben ik lekker vroeg en was ik een van de eerste die aankwam op het event. We moeten even lekker gaan zitten met een kop koffie/thee/water en een lekker stuk cake.

Hierna mochten we met zijn alle naar een ander gedeelte van de uitgeverij en letterlijk plaats nemen tussen de boeken. Met zijn alle mochten we aan een lange tafel zitten omgeven door torenhoge boekenkasten vol met prachtige boeken.

Na een super enthousiast welkomstwoord begonnen de Theemutsen bekend van YouTube met een super enthousiast en vooral oprecht verhaal. Voor wie de Theemutsen nog niet kent. Deze twee dames Vloggen over seks op hun Youtube kanaal. Drie jaar geleden is Jade hier mee begonnen maar vond dit toch wel heel erg spannend in haar eentje en Darcy is er later bij gekomen.
Maar groot nieuws! 1 november brengen deze dames een eigen boek uit! Ja, een boek met al hun tips en antwoorden op vragen die ze vaak gesteld wordt.
Ik heb gisteren dit boek in handen gekregen en laten signeren en ik kan je vertellen dit boek is echt hilarisch maar ook dacht ik bij een aantal vragen: ‘ Was dit er maar in mijn tijd geweest’
De Theemutsen kan je eigenlijk vergelijken met je grote zussen die je alles over seks en seksualiteit vertellen.

Na de Theemutsen was het woord aan Tim Beudel van Tuvalu Media. Hij vertelde over hoe belangrijk YouTube begint te worden in de nieuwe generatie. De huidige generatie kijkt bijna geen TV meer maar steeds meer op YouTube. Daar ligt de nieuwe markt dus. Tim Beudel werkt zelf veel mee aan TV-programma’s als De Brugklas en nu PaardenPraatTV. Hij vertelde ook dat er op YouTube voor 300 uur per minuut ge-upload wordt. Een enorm aantal als je het mij vraagt. Ook zei hij dat hij denkt dat nu video nog groter word hij verwacht dat het gesproken woord gaan verdwijnen. Hier hoop ik natuurlijk niet op, want het plezier van een boek is toch echt heel anders dan het plezier van een film.

Hierna was het tijd voor Auteur Manon Spierenburg om te vertellen over haar nieuwe boek Out There. Een heel leuk feitje over Manon is, is dat ze jarenlang scenarioschrijfster is geweest voor GTST! Dus ja vele ruzie’s die we gezien hebben in GTST zijn een kleine reflectie van haar eigen ruzie’s met haar (volgens haar) geweldige man.
Manon is echt een auteur die je gelijk in je hart sluit. Ze is enthousiast spontaan en staat geen moment stil.
Helaas heeft Manon al een spoiler over haar boek gegeven waar ik een beetje teleurgesteld in ben want nu weet ik al een klein beetje van de grote mindfuck die haar boek is.
Ik ben echt enorm benieuwd naar dit boek en kan niet wachten tot mijn andere boek uit is zodat ik kan gaan lezen.

Hierna was het tijd voor Lotte Stegeman van 7Days zij vertelde over hoe hun krant in elkaar steekt en hoe hun gebruik maken van bloggers en volggers. Ook over hoe hun tegen bepaalde content aan kijken en hun gouden tips voor een goede blog/blogpost.

Hierna was het tijd voor een heerlijke borrel en natuurlijk het laten signeren van de boeken van Manon en de Theemutsen. Onder het genot van een hapje en een drankje is er heerlijk gekletst over boeken bloggen de uitgeverij en nog veel meer.

 

De Theemutsen signeren. (ze mogen nog wel een beetje werken aan hun handtekening groter zetten en een persoonlijk berichtje er in)

En natuurlijk mijn eigen gesigneerde exemplaar van Out There. (Binnenkort is er ook een te winnen hier op het blog)

En Natuurlijk nog een enorme echt enorme GoodieBag. Dit was de zwaarste Goodiehag die ik ooit gekregen heb. De Inhoud is dan ook echt geweldig!

VIB Goodiebag

Na deze zware dag en deze zware Goodiebag was het tijd om nog even lekker wat te gaat eten in Amsterdam.

VIB Amsterdam Eten

Wat vinden jullie het meest geweldige van deze dag? 

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan Uitgeverij L.s. en alle lieve medewerkers. 

2 thoughts on “L.s. VIBYA-Event

  1. Supergezellig dat je erbij was. En nog veel leesplezier met de goodiebagboeken. En hopelijk valt Kolletje in de smaak bij de jonge kids!

    1. Wat leuk dat je even een berichtje achter laat 🙂 .. Ik ben op dit moment aan het wachten tot ze wakker zijn om te gaan lezen met ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *