Leukste uitgevers om te volgen op Instagram

Lieve lezers,

Niet alleen wij bloggers en jullie lezers zijn de laatste tijd steeds enthousiaster op Instagram En dat is natuurlijk super leuk want zo staat onze tijdlijn voller en voller met prachtige foto’s.
Omdat jij misschien nog niet weet welke leuke uitgevers er allemaal net zo fanatiek zijn als ons op Instagram vertel ik je vandaag welke je echt niet mag missen.

img_2467

Klik op de roze links om naar de uitgevers Instagram te gaan.

Uitgeverij De FonteinĀ 

Een pagina vol met prachtige boeken originele foto’s en heel veel boeken plezier.

 

Best of YA Books

Deze pagina laat vooral heel veel achter de schermen bij de uitgever zien. Dat is natuurlijk super origineel maar geeft je ook het gevoel dat je er een beetje bij bent.

 

AW Bruna

Een uitgeverij die vooral heel veel mooie foto’s deelt maar ook een blik achter de schermen. Met vooral veel mooie foto’s en soms ook hilarische foto’s.

 

Harper Collins

Deze pagina is nog niet zo oud maar ze zijn prachtig van start gegaan. Elke foto die er op staat is het bekijken 100% waard.

 

Zomer & Keuning

https://www.instagram.com/p/BNGyTS0DhcX/?taken-by=zomerkeuning

Zin om even weg te kwijlen bij de nieuwste boeken van deze uitgeverij? Ze staan allemaal met prachtige foto’s op hun pagina.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer uitgevers die enorm hun best doen op Instagram en ik ken ze vast ook nog niet allemaal. Maar deze 5 zijn mijn 5 favorieten op dit moment. Binnenkort misschien nog wel een deel 2.

 

Welke uitgever volgen jullie graag op Instagram?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *