Mijn 3 favoriete blogs

Lieve lezers,

Vandaag eens een artikel geheel buiten de normale comfort zone. Vandaag een blogje over welke bloggers ik al blogger zijnde op de voet volg.
Maar waarom is dit dan zo uit de comfort zone? Deze bloggers zijn namelijk geen BoekBloggers. Wil je even buiten het BoekBlog wereldje kijken moet je deze lieve mensen echt even volgen.

blog plakkers

Hieronder een lijst van mijn meest favoriete bloggers.

Kelly Caresse

Deze geweldige bolster volg ik echt op de voet. Ik vind het geweldig om haar blogs te lezen haar Vlogs te zien en vooral haar Snapchat ben ik heel groot fan van.
Kelly durft over alles te schrijven en geeft je geen illusie van het perfecte lezen. Ze schrijft snapt en volgt gewoon over hoe haar leven echt is. Snaps van Kelly in Pyjama of waarin ze eerlijk toe geeft dat ze zich niet helemaal lekker voelt zijn gewoon aan de orde. Ook woont deze dame redelijk dicht bij mij in de buurt het ik het vermoeden en dat maakt het stiekem toch extra leuk.

Voor leuke tips mooie Blogs en Vlogs moet je echt even deze dame volgen want ze schrijft letterlijk over fanalen. 

Younique 

Ook deze blog volg ik al een heel tijd. Femke schrijft dagelijks over van alles en nog wat. Maar vooral haar foto’s ben ik poepie jaloers op. Deze zijn altijd gewoon zo super super mooi!
Ik heb Femke 1 keer IRL mogen zien op een event. Maar stiekem durfde ik haar toen niet aan te spreken over dat ik haar blog zo geweldig vindt. (Kennen jullie dat probleem?)

Je moet vooral op Femke haar blog kijken om tips te krijgen over hoe je mooier en beter kunt bloggen. En voor super leuke handige en vaak lekkere tips over dingen die wij als vrouwen gewoon willen weten.

By Dagmar Valerie 

Dagmar is voor mij een beetje een rolmodel. Jep, echt waar. Dagmar weet mij vaak te inspireren en heeft mijn droombaan.
Niet alleen is Dagmar net zoals wij dol op lezen maar ook overlaad ze je met tips over het leven en geeft ze zelfs her en der een wijze levensles mee.
Ook lees je op Dagmar haar blog op een eerlijke en mooie wijze over haar leven. Deze dame loopt niet op te scheppen met kijk eens hoe mooi mijn leven is. Maar gewoon eerlijke artikelen over haar leven.

Deze dame moet je als gewoon echt volgen.

 

Wat zijn jullie favoriete niet boekenblogs? 

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “Mijn 3 favoriete blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *