6 Momenten waarop je blij bent een Booklover te zijn

Lieve lezers,

Ken jij ze? Van die momenten waarop je zo trots bent dat je een Booklover bent? Die momenten zie je wel ik ben er trots op en ik ben blij het te zijn. Hieronder zet ik de meest herkenbare voor je op een rijtje.

 1. Vertraging
  Iedereen zucht en steunt. Je hebt vertraging mensen hun mobiel is leeg en lopen al mopperend rond. Geen probleem jij hebt je boek bij. Zolang je droog en niet al te koud staat vermaak jij je wel hoor.
 2. Vakantie
  Ga je op vakantie, de meeste mensen vervelen zich al dood bij hun vliegreis. Jij niet jij hebt genoeg boeken bij (natuurlijk al meer dan 1 in je handbagage). En dan op de plaat van bestemming. Je hebt geen internet of hij doet het niet, geen probleem jij gaat lekker zitten lezen. Jij komt de dag wel door.

 3. Stroomstoring
  Jep, weer zit iedereen te mopperen telefoon bijna leeg geen tv niet voldoende licht. Jij pakt een kaars of je leeslampje (of je ereader met ingebouwd licht) en leest heerlijk verder. Zo kom jij de avond prima door.
 4. Drukke kinderen
  Zijn de ouders ten einde raad of zijn jou kinderen weer eens enorm druk. Geen probleem, je pakt je mega voorraad kinderboeken en gaat heerlijk een uurtje voorlezen. Kinderen zijn tot rust gekomen en jij hebt weer heerlijk genoten van de kinderen.
 5. Geluk
  Jij kan je helemaal gelukkig prijzen met een nieuw boek. Jij bent dus gemakkelijk bij te maken en iedereen weet altijd een cadeautje voor jou. Maar ook een intens mooi boek hebben voelt aan als puur geluk.
 6. Ontsnappen
  Ontsnap lekker naar je eigen wereld. Even klaar met de wereld hier en om je heen. Geen probleem. Knijp er gewoon even tussenuit met een heerlijk boek.

Wat is jou ultieme momentje? En de meest favoriete uit deze lijst? 

Liefs, Marjolein

6 thoughts on “6 Momenten waarop je blij bent een Booklover te zijn

 1. Die van vakantie herken ik heel erg, die van de cadeautjes ook, maar de laatste geldt voor mij het meest. Daarom lees ik het liefst Fantasy en Science Fiction. Ik wil gewoon een totaal andere wereld!

 2. heel herkenbaar allemaal. het boek of een boekenbon als een cadeau krijgen en ontsnappen naar je eigen wereld zegt het meest voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *