Boeken om vandaag aan te beginnen

Lieve lezers,

Gisteren was het hier eindelijk zover de eerste sneeuwvlokken vielen. Ik stapte naar buiten en werd totaal overrompeld door een pak(je) sneeuw! Inmiddels is alles al weer weg door het heerlijke winter zonnetje maar fris is het nog altijd.
Daarom is het vandaag een perfecte zondag om aan een nieuw boek te beginnen.

Zet de waterkoker maar aan pak een dekentje en een lekker koekje want met deze boeken kom jij vandaag niet meer van de bank af.

1.Als geen Ander

Dit boek heb ik al op een aantal sites voorbij zien komen maar heeft het groet publiek nog niet bereikt. Afgelopen vrijdag Kreeg!! (dank) ik het van Unieboek/Best of YA cadeau en ik sta te popelen om er in te beginnen.

2. Ontworteld

Ik ben in dit boek begonnen en ik hou er van! Helaas kwamen er wat blogtours tussendoor maar binnenkort ga ik hem verslinden tot de laatste pagina!

3. Kronieken van de onderwereld 1 

De tv-serie is net van start gegaan dus lees nog snel even bij met dit boek waar alles op gebaseerd is.  Lees hier mijn recensie van de eerste aflevering van de serie.

4. Nijntje

Vergeet vandaag niet ook nog even een boekje voor te lezen aan de aller kleinste onder ons. En Nijntje doet het altijd goed.

5.  Voor Jou

Nu het boek Een Leven Na Jou bijna verschijnt (over 10 dagen) kan je vandaag nog snel in dit boek beginnen en in 1 keer door lezen. (Ps. Dit is mijn lievelingsboek in de categorie Roman)

6. Let it Snow 

Mocht het vandaag (weer) gaan sneeuwen dan zit je gelijk helemaal goed.

 

In welk boek gaan jullie vandaag beginnen? (Hoeft niet van deze lijst te zijn)

Liefs, Marjolein

8 thoughts on “Boeken om vandaag aan te beginnen

  1. Ik heb net stille getuige van Eva burgers uitgelezen. Goed boek! Ik denk dat ik nu in sirius van Jonathan crown ga beginnen. Ik wissel het liefst zoveel mogelijk van genres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *