Spotify playlists voor tijdens het lezen

Lieve lezers,

Sommige mensen zweren bij stilte tijdens het lezen. Andere hebben juist graag een achtergrond muziekje.
Ik zelf luister graag muziek bij het lezen als ik overdag lees. Omdat ik dan minder afgeleid ben door alles om me heen. ‘s Nachts lees ik graag in doodse stilte.

Maar omdat het soms best lastig is om een fijne playlist te vinden wil ik je vandaag graag kennis laten maken met mijn favoriete playlists.

FullSizeRender-1

Disney Greatest Hits
Deze playlist staat vol met alle klassiekers van de klassiekers. Niet alleen vind ik Disney muziek altijd heerlijk maar deze playlist is ook niet te druk (op een paar nummers daargelaten). Door de dromerige muziek droom ik altijd makkelijker weg in mijn boek. En blijf ik natuurlijk vrolijk want Disney maakt je altijd vrolijk.

Morning Tea
Een lijst die heerlijk rustig is met een grote variatie aan nummers. Als ik een beetje moeite heb met concentreren doordat ik onrustig ben is deze playlist echt geweldig. Hij weet de snaar te raken om je met muziek rustig te maken maar toch ook vrolijk.

‘t Koffiehuis
De ideale playlist om na een drukke dag thuis op de bank te ploffen met een boek. Deze playlist brengt je in een ontspannen sfeer en stemming waardoor je even heerlijk kan ontspannen met je boek. Met natuurlijk echte nummers die je ook hoort bij een Starbucks. 

Betoverende Efteling Melodieën 
De playlist voor als je echt even geen woorden wil horen maar wel muziek. Ideaal voor als je een lastig boek hebt maar de stilte om je heen je ook te veel word. Dit is ook een van mijn favoriete playlisten bij het studeren. Rustig vrolijk en geen zang die je kan afleiden. (Behalve dan mee neuriën is een gevaar bij sommige liedjes)

 

Verder klik ik natuurlijk ook geregeld nieuwe albums en playlisten aan maar deze blijven toch wel mijn favorieten.

Wat is jou favoriete Playlist op Spotify? 

Liefs, Marjolein

One thought on “Spotify playlists voor tijdens het lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *