Stacking The Shelves week 31 – 2016

Lieve lezers,

Enorm veel zin heb ik in deze week. Zo ga ik voor mijn verjaardag naar Disney en vier ik mijn verjaardag in Disneyland Paris.
Maar ook afgelopen week was ik al weer dol enthousiast met wat er binnen kwam. Zo kreeg ik een boek binnen waarvan ik nu al weer dat ik heel hard ga lachen en een boek waar ik al heel lang naar uit keek en nu eindelijk in mijn handen heb.
Lees snel mee met wat er binnen is gekomen en laat je inspireren om nieuwe boeken te lezen.

IMG_9134-1

Max
In 2015 stond de Nederlandse racewereld op zijn kop: Max Verstappen, zoon van Formule 1-rijder Jos Verstappen en cart-kampioene Sophie Klumpen maakte zijn debuut in de Formule 1 als jongste coureur ooit. Max’ faam was hem al vooruitgesneld; in elk kampioenschap waaraan hij mee had gedaan werd hij kampioen, of het nu het kartkampioenschap op 7-jarige leeftijd was of het Formule-3-kampioenschap in 2013: Max breekt record na record. Op Eerste Pinksterdag, 15 mei 2016, schreef Max Verstappen zijn naam in grote letters in de geschiedenisboeken van de Formule 1, toen hij als jongste coureur ooit de Grote Prijs van Spanje op het Circuit de Catalunya in Barcelona op zijn naam schreef. Het werd een iconisch moment in de Nederlandse sportgeschiedenis. Het boek MAX, geschreven door journalist Andre Hoogeboom is een verzameling interviews die de weg van Max naar het miljoenenbanl dat de Formule 1 is, beschrijven. Hoogeboom sprak met de mensen die Max in zijn weg naar de F1 begeleid hebben. Allen zijn het er over eens: het talent van Max Verstappen is van ongekende klasse en allen voorspellen hem een glorieuze toekomst. De vraag is niet óf Max kampioen in de Formule 1 gaat worden, maar wanneer.

Dit boek moet ik als Max fan natuurlijk lezen!

Lot uit de loterij 
Verhalenbundel met 3 erotische chicklits.
In De Ervaring van je Leven is Ellen dolblij als ze bij een wedstrijd de ervaring van haar leven heeft gewonnen. Helaas vindt het bedrijf haar inzending net iets te erotisch; daarom bieden ze haar alleen de vakantie aan. Als ook nog haar vriendin afzegt, besluit ze maar om alleen te gaan. Dat pakt goed uit als ze op het hete Tenerife Robert ontmoet, die al haar dromen waarmaakt. Maar is Robert wel wie hij zegt te zijn?
Als je niet af en toe een gokje waagt, mis je misschien wel de ervaring van je leven.
Toen Niki de advertentie voor de wedstrijd in Dubbel Verliefd las, besefte ze zich niet precies wat het zou inhouden als ze daadwerkelijk zou winnen. Maar als ze wordt verkozen tot DE dubbelganger van zangeres Donna Diva, leert ze wat daar allemaal bij komt kijken. Het wordt allemaal nog ingewikkelder als Niki als een baksteen valt voor de manager van Double D. Want hij is niet alleen haar manager…
Soms moet je dubbel zien om erachter te komen wie de ware is.
In Wachtrij voor de Ware is Lexi zich aan het voorbereiden om het uit te maken met Roel. Daarvoor moet ze nog even snel boodschappen doen. Omdat ze haast heeft, dringt ze voor in de rij. De man achter haar, Chris, is daar niet van gecharmeerd en al helemaal niet meer als ze als miljoenste klant een reisje wint. Om van hem af te komen, zegt Lexi toe dat ze wel samen met hem op reis zal gaan. Maar is dat wel zo’n goed idee?
Voorkruipen in de rij is soms nodig om verder te komen in de liefde.

Deze bundel is me toegestuurd omdat ik Moest lezen over het De Jurk verhaal…. Ik ben benieuwd.

Dark Matters 
‘Ben je gelukkig met je leven?’ Dat zijn de laatste woorden die Jason Desson hoort vóórdat de gemaskerde ontvoerder hem bewusteloos slaat. En voordat hij wakker wordt en merkt dat hij vastgeketend is aan een ziekenhuisbed, omgeven door mensen die hij niet kent, die gekleed zijn in beschermende pakken en een man die Jason nog nooit heeft gezien naar hem glimlacht en zegt: ‘Welkom terug, vriend.’
In de wereld waarin Jason Wakker is geworden is niets zoals hij gewend is. Zijn vrouw is niet zijn vrouw. Zijn zoon is nooit geboren. Jason zelf is geen doorneeprofessor in natuurkunde.
Is déze wereld of de wereld waar hij vandaan komt een droom? En zelfs als de wereld die hij zich herinnert echt is, hoe kan hij die dan ooit weer terugvinden? De antwoorden liggen in een reis die wonderlijker en afschuwelijker is dan alles wat hij zich ooit had kunnen voorstellen. Een reis die hem dwingt naar de donkerste krochten van zijn ziel te kijken, terwijl hij het moet opnemen tegen een angstaanjagende, nagenoeg onverslaanbare vijand.

Ik heb het vooruitlees exemplaar mogen ontvangen. Ik kan niet wachten om te gaan lezen.

Als winnen makkelijk was (Olympische spelen-editie)
Als winnen makkelijk was: de Olympische editie is een verzameling van de spraakmakendste
en geestigste columns van Humberto Tan over sporters die hem inspireren.
Aangevuld met nooit eerder gepubliceerde sportverhalen en interviews in de aanloop naar de Spelen van Rio, geeft Tan de lezer een uniek kijkje achter de schermen.

Om de een of andere reden (misschien het tijdstip) heeft de olympische spelen me dit jaar nog niet heel erg kunnen vermaken. Ik ben benieuwd of dit boek daar verandering in gaat brengen.

Hof van mist en woede
Feyre heeft de vloek van Amarantha verbroken en is teruggekeerd naar het Lentehof, maar daarvoor moest ze een hoge prijs betalen. De vreselijke dingen die ze heeft gedaan om Tamlin te redden kan niet ze vergeten en ook haar afspraak met Rhysand, Edelheer van het gevreesde Nachthof, heeft ze maar al te goed onthouden. Terwijl Feyre haar weg zoekt door een doolhof van politiek, passie en duizelingwekkende macht, doemt er een veel groter kwaad op. Feyre zou het kunnen tegenhouden, maar alleen als het haar lukt om haar angstaanjagende krachten te beheersen en haar gekwelde ziel te helen.

Yes Yes Yes!! Eindelijk het vervolg! Maar wat is hij enorm dik!!

 

Dat was hem weer voor deze week. Ik zit voorlopen weer niet zonder leesvoer. Ik heb er nu al heel veel zin in om al deze boeken weer voor jullie te gaan recenseren.

Welk boek wil jij graag lezen? 

Liefs, Marjolein

Ps. Lot uit de loterij en Humberto Tan’s boek staan niet in deze lijst omdat ze tijdelijk niet leverbaar zijn. Via de roze link kan je je aanmelden voor een mailtje voor als ze weer leverbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *