Top 5 mooiste covers in mijn boekenkast

Lieve lezers,

Wat zijn de mooiste covers in je boekenkast? Een vraag die veel mensen stellen maar die bijna onmogelijk is om te beantwoorden. Wat wat zijn nu de mooiste covers als er zo veel mooie covers zijn.
Toch ben ik deze uitdaging aangegaan en dook ik mijn kast in. Met deze top vijf ben ik op dit moment tevreden.

top vijf

The Siren
Deze cover is zo bijzonder mooi. Hij glimt hij glanst en heeft een prachtige kleurencombinatie. Hij straalt precies dat uit wat het boek inhoud. Daarom is het niet alleen een hele mooie cover maar ook nog eens een bijzondere.

De One
Alle boeken uit de Selection serie hebben prachtige covers. Maar De One is mijn persoonlijke favoriet. Niet alleen vind ik de jurk prachtig maar ook het gebruik van de verschillende tinten wit maken deze cover zeer bijzonder.

Pupil
Deze cover ziet er niet alleen prachtig uit hij voelt ook nog eens geweldig aan! Op deze cover voel je namelijk de schubben van de draak. Ook glimt hij je aan alle kanten tegenmoed. Een echte eye catcher dus.

Vertrouw me 
Ook in deze serie zijn alle covers prachtig. Maar het laatste deel Vertrouw me spant bij mij toch de kroon. Dit vind ik de mooiste cover van de hele reeks. Vooral omdat als je goed kijkt het al delen van het boek uitleg.

Verwelken
Deze cover blijft me intrigeren. Bij deze hele reeks duid de cover met zijn glimmende glanzende gladde cirkels belangrijke elementen in het boek aan. De cover legt dus eigenlijk een aantal dingen in het boek uit. Dit maakt de cover voor mij heel bijzonder en vooral ook heel erg mooie.

 

Dit zijn mijn favorieten op dit moment.
Welke cover vind jij echt prachtig? 

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “Top 5 mooiste covers in mijn boekenkast

  1. Vertrouw me vind ik het meest aanspreken. Dit is toch wel iets wat ik mis sinds ik een ereader heb. Maar verder ben ik er erg tevreden mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *